redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Ανέβασε καμιά φωτό από τις διακοπέςΕχει αντρες εκει η θα μου ζητανε περιεργα???
Ανέβασε καμιά φωτό από τις διακοπέςΕχει αντρες εκει η θα μου ζητανε περιεργα???
Όλοι οι μύστες ξεροχύνουν με Χαρά .Θέλουμε και καινούρια φωτό με τα ατελείωτα πόδια σου
Ναι χαρα εχει αντρες η θεσσαλονικη ελα το συντομοτερο δυνατο να το διαπιστωσεις. και υπαρχει και χρημα !
πάρε πιο γρήγορο αυτοκίνητοΕχτες το μωρο φόραγε ενα άσπρο κορμακι και ηταν μέσα στην καυλα. Δυστυχώς την τσίμπησε ο μπροστινούς μου και μετα δεν την ξανά πετυχα
στον παράδρόμο της Συγγρού μονο με τα πόδια προσπερναςπάρε πιο γρήγορο αυτοκίνητο
πάρε πατίνιστον παράδρόμο της Συγγρού μονο με τα πόδια προσπερνας
Χαρά στείλε μου πμ να κανονίσουμε συνάντηση
Μυστη μου την εχεις γαμησει την χαρα??Μου την προτεινεις να την δοκιμασω και εγω που το αναβαλω πολλα χρονια λογο της κακης συμπεριφορας της.Χθες κατά τις 04:30 πέρασα μια βόλτα μαζί με τον υπερτάτο μύστη κόμπρα και τα είπαμε με την Χαρά .Η Χαρά καβλάντισε άγρια τον κόμπρα κι έδειξε να τον έχει τεράστια ανάγκη .Δυστυχώς μας ενημέρωσε ότι δεν θα ανεβάσει άλλες φωτό στο φόρουμ γιατί έχει ξενερώσει με μερικούς πιρφόρους εδώ μέσα που νομίζουν ότι έχουν και χιούμορ .Πάντως για άλλη μια φόrα ήταν μες στην κάβλα και μας έφτιαξε την διάθεση
Μυστη μου την εχεις γαμησει την χαρα??Μου την προτεινεις να την δοκιμασω και εγω που το αναβαλω πολλα χρονια λογο της κακης συμπεριφορας της.
Μυστη μου την εχεις γαμησει την χαρα??Μου την προτεινεις να την δοκιμασω και εγω που το αναβαλω πολλα χρονια λογο της κακης συμπεριφορας της.