You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαρά εγχειρισμένη κουκλίτσα 24 ετών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 415K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
.......
αν αυτός είναι ο άντρας που έλεγες φίλε μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς? υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν θα πήγαιναν με τα χίλια με τη γκόμενα αυτή?
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
ασε φιλε , αυτο το αρρωστακι δε βαζει μυαλο...αν αυτός είναι ο άντρας που έλεγες φίλε μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς? υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν θα πήγαιναν με τα χίλια με τη γκόμενα αυτή?
ισως να εχει φαει φτυσιμο απο καποια κοπελα , ενδεχομενως και απο τη Χαρα και τωρα το παιζει πολεμιος των τρανς...
τι να πεις???
οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...
automatisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
pwwwwwwwwwwwwww kaulaaaaaaaaaaaaaaaa
automatisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χθες επιτελους τη πετυχα αν και ημουν περαστικος! πρωτη φορα την ειδα απο κοντα και εντυπωσιαστικα!!!!! Χαρα απλα εισαι καυλααααααα!!!!
automatisths
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελια και παυλα Χαρα εισαι καυλα!!!!
το τηλεφςνο της που θα το βρω να την ρε μαγκες? αν το χει κανεισ ασ μου στειλει πμ
Φίλε μου το τηλ. το δίνει μόνη της η Χαρά σε όσους θέλει..πάντως αν καταφέρεις και τη βρεις αξίζει!!!
Φίλε μου το τηλ. το δίνει μόνη της η Χαρά σε όσους θέλει..πάντως αν καταφέρεις και τη βρεις αξίζει!!!
κάνε μιά προσπάθεια βραδάκι Συγγρού εκεί προς το Kinky το στριπτιζάδικο..είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες εκεί μέσα!!
gutterball21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια...ετσι για να καταλαβαινομαστε...ολοι εδω μεσα μολις δουν και γραψει καποιος γκρικλις τον αρχιζουν στο κραξιμο,η χαρα που σας απανταει μονο στα γκρικλις ,δεν σας πειραζει?
μονο ενας ειδα να το αναφερει νομιζω.
αλλα ετσι ειμαστε,αν ειναι κατι που το γουσταρουμε πολυ κανουμε τους υπερανω και δεν τρεχει τιποτα,αν μπει καποιος αλλος και γραψει γκρικλις μονο ξυλο που δεν τρωει.
το σωστο να λεγεται.
ΥΓ.για να μην παρεξηγηθω,με την κοπελα δεν εχω τιποτα και πραγματι ειναι παρα πολυ ομορφη και καλα κανει και γραφει γκρικλις.
αλλα ετσι ειμαστε,αν ειναι κατι που το γουσταρουμε πολυ κανουμε τους υπερανω και δεν τρεχει τιποτα,αν μπει καποιος αλλος και γραψει γκρικλις μονο ξυλο που δεν τρωει.
το σωστο να λεγεται.
ΥΓ.για να μην παρεξηγηθω,με την κοπελα δεν εχω τιποτα και πραγματι ειναι παρα πολυ ομορφη και καλα κανει και γραφει γκρικλις.
Επισκέπτης
ρε παιδια...ετσι για να καταλαβαινομαστε...ολοι εδω μεσα μολις δουν και γραψει καποιος γκρικλις τον αρχιζουν στο κραξιμο,η χαρα που σας απανταει μονο στα γκρικλις ,δεν σας πειραζει?
το σωστο να λεγεται.
gutterball21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
συναδελφε χαρε1982,
ενα θα σου πω και κλεινω εδω...Χεβι Μεταλ Ιζ Δε Λο !!!!!
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 656
- Πόντοι
- 96
ρε φίλε πως να το κάνουμε...δεν είναι όλα ίσα κι όμοια !!!!ρε παιδια...ετσι για να καταλαβαινομαστε...ολοι εδω μεσα μολις δουν και γραψει καποιος γκρικλις τον αρχιζουν στο κραξιμο,η χαρα που σας απανταει μονο στα γκρικλις ,δεν σας πειραζει?
το σωστο να λεγεται.
nancy nancy
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κουκλα η χαρα...η ομορφια ειναι υποκειμενικη αλλα οταν λεει καποια -ος κακιες κανει κρα...δεν μπορω να καταλαβω το μυαλο καποιων κοριτσιων ..πολυ κακια...φιλια
Εχεις ωραία για γλύψιμο!!! :oκουκλα η χαρα...η ομορφια ειναι υποκειμενικη αλλα οταν λεει καποια -ος κακιες κανει κρα...δεν μπορω να καταλαβω το μυαλο καποιων κοριτσιων ..πολυ κακια...φιλια
sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχεις ωραία για γλύψιμο!!! :o
εισαι πολυ προστυχος..
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Xara!!!
αυτη να κανει dvd να σου πω εγω μετα... οχι κατι πατσολια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις