Ξερεις κανεις τπτ για αυτο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χανιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jms
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήρες κανα τηλέφωνο ρε φίλε???
Πήρες κανα τηλέφωνο ρε φίλε???
Ναι ρε γμτ, χτες ειχε τηλ και δεν το εγραψα ο μλκς
Ναι ρε γμτ, χτες ειχε τηλ και δεν το εγραψα ο μλκς
Για φάρσα μου έμοιαζε, μαλλον γι'αυτό το έβγαλαν το τηλέφωνο. Πάντως, αν θες να δοκιμάσεις κάνε αναζήτηση στο google με το όνομα της, και θα στο βγάλει το τηλέφωνο - δεν έχουν αλλάξει οι σελίδες ακόμα. Αν πάλι δεν το βρείς, pm και θα στο στείλω.
Για φάρσα μου έμοιαζε, μαλλον γι'αυτό το έβγαλαν το τηλέφωνο. Πάντως, αν θες να δοκιμάσεις κάνε αναζήτηση στο google με το όνομα της, και θα στο βγάλει το τηλέφωνο - δεν έχουν αλλάξει οι σελίδες ακόμα. Αν πάλι δεν το βρείς, pm και θα στο στείλω.
Δε μου το βγαζει. Αν εχεις την καλοσυνη.....
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είχες δίκιο για το google.Το βγάζει ακόμα....Για να προσπαθήσουμε......
natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά την έχει πετύχει κανένας γιατί 3 φορές που έχω πάρει το έχει κλειστό...
Είμαι τόσο άτυχος ή είναι φάρσα???
Είμαι τόσο άτυχος ή είναι φάρσα???
Είπα από την αρχή ότι νομίζω ότι πρόκειται για φάρσα ή αγοράκι με ψεύτικο προφίλ. Για όσους θέλουν να επιμείνουν, υπάρχει και στο facebook, και εκεί έχει και δεύτερο τηλέφωνο και msn.
www.facebook.com/profile.php?id=100000898615699]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000898615699[/url[/video]]
www.facebook.com/profile.php?id=100000898615699]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000898615699[/url[/video]]
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδιά κάμia πληροφορία για το κορίτσι??είναι αλήθεια τελικά??η φάρσα?
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τελικα μαθαμε τπτ γιαυτο?
xristos256
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ειναι αυτη που ειναι στιν σελιδα στο facebook
kkoostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ (ΕΝΕΚΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΝΩΟΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΤο κοριτσι η DANIELA ΣΤΗΝ παρ. ΜΙΝΩΟΣ 49 ΧΑΝΙΑ σας ευχεται να εχεται μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΥΓΕΙΑ ευτυχια και οτι επειθειμειται
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις