1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
μπά μπάι ΝικολακόπουλεΟκ Σωτηρακοπουλε...
μπά μπάι ΝικολακόπουλεΟκ Σωτηρακοπουλε...
σου έχω πει αλλά μάλλον το έχεις ξεχάσει.
Είμαι μπάρτσα. ΠΑΝΤΟΥ
στο νησί απλα υποστηρίζω Λίβερπουλ.
κοινώς είμαι περισσότερο αντιμάτζεστερ παρά λίβερπουλ...
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στο μπουρδελο η καλυτερη πουτανα εδω και 20 χρονια ειναι απο το λιβερπουλ..αντε ατιτλοι..το παραμυθακι τελειωσε..μονο στα ευρωπαικα ειστε απο πανω πλεον..κοιτακτε να βγειτε ουεφα γτ σας πλησιασε κι η εβερτον...
ευρωπαικο ποδοσφαιρο εχει ως μαι απο τις κορυφαις ομαδες το την μαντσεστερ
Την χρονια που εσυ γεννηθηκες,μπομπιρα Ποτο84,το ευρωπαικο
ποδοσφαιρο και την εξελιξη του την τραβαγε απο την μυτη η Λιβερπουλ
Πουθεναδες....στην τρυπα σας λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σε πείραξε γεροξούρα σιχαμένε αντιπαθητικέ κωλοσκωτσέζε που το φαγες στο 92'?μακάρι να μή σου παίξει και ο ρούνει την άλλη βδομάδα.Γερόπουστα ξεκωλιάρη!
ρε ατιτλοι την πεμπτη παιζετε ρε..μην μπερδευστε με τα κοκκινα της μπαγερν ρε κομπλεξαρες...χαχαχασε πείραξε γεροξούρα σιχαμένε αντιπαθητικέ κωλοσκωτσέζε που το φαγες στο 92'?μακάρι να μή σου παίξει και ο ρούνει την άλλη βδομάδα.Γερόπουστα ξεκωλιάρη!
ρε ατιτλοι την πεμπτη παιζετε ρε..μην μπερδευστε με τα κοκκινα της μπαγερν ρε κομπλεξαρες...χαχαχα
την αλλη βδομαδ ακαι χωρις ρουνευ το ματσακι ειναι 3-0...και κλαμααααααααααα
σε πείραξε γεροξούρα σιχαμένε αντιπαθητικέ κωλοσκωτσέζε που το φαγες στο 92'?μακάρι να μή σου παίξει και ο ρούνει την άλλη βδομάδα.Γερόπουστα ξεκωλιάρη!
Μπαμπαλου ρεΕκει να δεις γελια!!!!!
Για σκεψου να αποκλειστει απο τα ρημαδια της Μπαγερν...
Θα φαει ολη την Trident μονομιας!!!!
Ας μην ηταν ο Γουρουνει και θα σου ελεγα εγω μεχρι που εφτανε
Ομαδα που βαζεει Σκοουλς αλλαγη να την ξελασπωσει...γαματα
εισαι μικρος και ασχετος...πρωτη ηταν η λιντς το '67...μετρα τι εχει παρει η m.u στην ευρωπη και τι η λιβερπουλ και μετα μιλα...γινατε γνωστη σαν ομαδα απο την βικτωρια...και τον ντειβιντ...ρε παπαρακο επειδη εισαι ενας κλασικος μαλακας ιστοριολαγνος...η λιβερπολυ που λες που βασιστηκε για να κανει ολα αυτα?ποια ομαδα πιεσε την αγγλικη ομοσπονδια τη δεκαετια του 50 να παιξουν στην ευρωπη ξερεις?σε ξαναρωταω ποια ομαδα πηρε το πρωτο ευρωπαικο απο αγγλια μερια?η λιβερπουλ ηταν?μαλλον οχι...μαλλον η μαντσεστερ το 68?μηπως θες να μου πεις και ποια αγγλικη ομαδα μετα την τιμωρια που προκαλεσε η τραγωδια στον τελικο σας με τη γιουβεντους εφερε το πρωτο ευρωπαικο στη συγχρονη ιστορια του αγλικου ποδοσφαιρου και ποια ομαδα ειναι η κυριαρχη τη στιγμη που το αγγλικο πρωταθλημα και ποδοσφαιρο εχει γινει παντοδυναμο?ποια ομαδα ειναι 18 συνεχομενα χρονια στο τσαμπιονς λιγκ?ποσεσ φορες πηρε η μεγαλη λιβερπολ που μας ζαλισες 3 συνεχομενα πρωταθληματα?η μαντσεστερ το χει κανει 2 φορες...και φετος θα γινει η μοναδικη ομαδα που θα το χει παρει 4 φορες..Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ..ΑΚΟΥΣ?ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΑΝΔΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΟΠΑΙΑ..η μεγαλη λιβερπουλ γτ δεν το κανε τοτε αφου ηταν τοσο υπερομαδα?
και οπως σου γραψα και πριν...ιδια πρωταθληματα και φετος θα σας περασουμε...περισσοτερα κυπελλα,περισσοτερα τσαρτυ σιλντ,9 νικες περισσοτερες σε μεταξυ μας ματς...ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΟΛΑΓΝΕ?ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤΟ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΩΡΑ..ΓΤ ΔΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΘΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...
ΟΥΣΤ ΑΤΙΤΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ