Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Γκολ απο κοντρα,γκολ στο 92,2 δοκαρια και τα σχετικα αλλα τωρα σιγουρα δεν ειναι κωλοφαρδη μπαγερν οπως η μαντσεστερ το 99 αλλα μεγαλη ανατροπη...ετσι δεν ειναι κομπλεξακια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γκολ απο κοντρα,γκολ στο 92,2 δοκαρια και τα σχετικα αλλα τωρα σιγουρα δεν ειναι κωλοφαρδη μπαγερν οπως η μαντσεστερ το 99 αλλα μεγαλη ανατροπη...ετσι δεν ειναι κομπλεξακια?

κλάαααααααααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

γαμώ τη πουτάνα ομάδα του πουστόνησου...

Υ.Γ.
πάνε να περάσεις τσέλσι τώρα πουστράκι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και χωρης ρουνει 4 θα φανε εξο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
κλαμα?ποτε...εγω θα δωσω συγχαρητηρια στον αντιπαλο,θα παραδεχτω οτι στο β μας πατησε,θα ευχηθω να ναι καλα ο ρουνευ και πολυ απλα ξερω οτι την αλλη τεταρτη το θεατρο των ονειρων θα ειναι κατηφορικο για τους βαυαρους..απλα λεω οτι σε 2 ματς που μοιαζουν τοσο πολυ ποσο διαφορετικα θα το αντιμετωπισουν οι κομπλεξικοι αντιμαντσεστερ τωρα....

περσονα πανηγυριζεις ως μπαρτσελονα η ως λιβερπουλ?αν ειναι σαν το δευτερο να μου θυμισεις που βρισκεσαι βρε αδερφε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κλαμα?ποτε...εγω θα δωσω συγχαρητηρια στον αντιπαλο,θα παραδεχτω οτι στο β μας πατησε,θα ευχηθω να ναι καλα ο ρουνευ και πολυ απλα ξερω οτι την αλλη τεταρτη το θεατρο των ονειρων θα ειναι κατηφορικο για τους βαυαρους..απλα λεω οτι σε 2 ματς που μοιαζουν τοσο πολυ ποσο διαφορετικα θα το αντιμετωπισουν οι κομπλεξικοι αντιμαντσεστερ τωρα....

περσονα πανηγυριζεις ως μπαρτσελονα η ως λιβερπουλ?αν ειναι σαν το δευτερο να μου θυμισεις που βρισκεσαι βρε αδερφε...
Θα περασει καλα αυριο αστον

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

σου έχω πει αλλά μάλλον το έχεις ξεχάσει.
Είμαι μπάρτσα. ΠΑΝΤΟΥ
στο νησί απλα υποστηρίζω Λίβερπουλ.
α και είμαι και εναντίον αυτής της πουτάνας της ομάδας σου....
κοινώς είμαι περισσότερο αντιμάτζεστερ παρά λίβερπουλ...
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο ρουνει πηδηξε και οταν ακουμπησε το ποδι του στο εδαφος γυρισε προς τα μεσα!! Καλα αμα ειναι σοβαρο γαμα το!!!

Χωρίς τον Ρούνεϊ, θα πρέπει να παίζουν 2 μέρες οι λοιποί άμπαλοι για να σκοράρουν. :o

κλάαααααααααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

γαμώ τη πουτάνα ομάδα του πουστόνησου...

Υ.Γ.
πάνε να περάσεις τσέλσι τώρα πουστράκι.
Αν υποστηρίζεις γερμανική ομάδα, θα χάσω πάσα ιδέα...
Να τι θα πάρουν οι γερμανοί στη ρεβάνς:
files%5Cnews%5C2010-02-26%5Canalatos%5C1267208548_analatos.jpg
 [/URL]                  
reply_to_focus.jpg

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
οκ λοιπον..αμα εισαι αντιμαντσεστερ..κοινως κομπλεξακι...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σιγα ρε σεις,σας βλεπω μιλατε λες και ειστε ο ενας Αγγλος και αλλος Ισπανος!! :2funny: :2funny: :2funny:

Απο ποτε γινατε Μπαρτσα ο ενας και Γιουναιτεντ ο αλλος...? :2funny: :2funny:

Αρε κουφαλες σας ζηλευω που καθε βδομαδα ο ενας βρισκετε στο Καμπ νου και ο αλλος στο Ολντ Τραφορντ...!! :2funny: :jerking:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
εγω εχω γινει απο πολυ μικρος κι εχω παει και πολλες φορες στην αγγλια γτ πολυ απλα δν μ εκφραζει το μπουρδελο ελληνικο πρωταθλημα...ειμαι αρης κυριως λογω μπασκετ αλα ποδοσφαιρικα πανω απο ολα ειμαι με την μαντσεστερ..οκ?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι ναι ναι καλα....  Οταν ακουω αυτες τις χαζομαρες του τυπου "δεν με εκφραζει το Ελληνικο ποδοσφαιρο"  και ειμαι με την Μαντσεστερ μονο γελια μου προκαλει...

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
βασικα στα παπαρια μου τι σου προκαλει..εσυ κατσε βλεπε και γινε φανατικος με τον βυντρα και τον λουα λουα,με τα ξυλικια παντου κι ασε μας εμας να ανατιζομαστε με ομαδες που παιζουν μπαλαρα τρουλαχιστον...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Οκ Σωτηρακοπουλε...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Αντε ρε παιδια τραυματιστηκε ο Ρουνει? δε το ειδα το ματς επαιζα με τη Κουλα κου-πε-πε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αρε κουφαλες σας ζηλευω που καθε βδομαδα ο ενας βρισκετε στο Καμπ νου και ο αλλος στο Ολντ Τραφορντ...!! :2funny: :jerking:

εγώ σε λυπάμαι που κάθε βδομάδα βρίσκεσαι στο Καραισκάκη....

ειδικά φέτο ΚαραιΠΑΚΗ πρέπει να ονομαστεί....
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααα

Αλέφα είπαμε
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΜΑΤΖΕΣΤΕΡ ΚΟΙΝΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom