You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions Leaugue 2009-10
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 52K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Γκολ απο κοντρα,γκολ στο 92,2 δοκαρια και τα σχετικα αλλα τωρα σιγουρα δεν ειναι κωλοφαρδη μπαγερν οπως η μαντσεστερ το 99 αλλα μεγαλη ανατροπη...ετσι δεν ειναι κομπλεξακια?
κλάαααααααααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γαμώ τη πουτάνα ομάδα του πουστόνησου...
Υ.Γ.
πάνε να περάσεις τσέλσι τώρα πουστράκι.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Και χωρης ρουνει 4 θα φανε εξοΓκολ απο κοντρα,γκολ στο 92,2 δοκαρια και τα σχετικα αλλα τωρα σιγουρα δεν ειναι κωλοφαρδη μπαγερν οπως η μαντσεστερ το 99 αλλα μεγαλη ανατροπη...ετσι δεν ειναι κομπλεξακια?
κλαμα?ποτε...εγω θα δωσω συγχαρητηρια στον αντιπαλο,θα παραδεχτω οτι στο β μας πατησε,θα ευχηθω να ναι καλα ο ρουνευ και πολυ απλα ξερω οτι την αλλη τεταρτη το θεατρο των ονειρων θα ειναι κατηφορικο για τους βαυαρους..απλα λεω οτι σε 2 ματς που μοιαζουν τοσο πολυ ποσο διαφορετικα θα το αντιμετωπισουν οι κομπλεξικοι αντιμαντσεστερ τωρα....
περσονα πανηγυριζεις ως μπαρτσελονα η ως λιβερπουλ?αν ειναι σαν το δευτερο να μου θυμισεις που βρισκεσαι βρε αδερφε...
περσονα πανηγυριζεις ως μπαρτσελονα η ως λιβερπουλ?αν ειναι σαν το δευτερο να μου θυμισεις που βρισκεσαι βρε αδερφε...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα περασει καλα αυριο αστονκλαμα?ποτε...εγω θα δωσω συγχαρητηρια στον αντιπαλο,θα παραδεχτω οτι στο β μας πατησε,θα ευχηθω να ναι καλα ο ρουνευ και πολυ απλα ξερω οτι την αλλη τεταρτη το θεατρο των ονειρων θα ειναι κατηφορικο για τους βαυαρους..απλα λεω οτι σε 2 ματς που μοιαζουν τοσο πολυ ποσο διαφορετικα θα το αντιμετωπισουν οι κομπλεξικοι αντιμαντσεστερ τωρα....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
κλαμα?ποτε...εγω θα δωσω συγχαρητηρια στον αντιπαλο,θα παραδεχτω οτι στο β μας πατησε,θα ευχηθω να ναι καλα ο ρουνευ και πολυ απλα ξερω οτι την αλλη τεταρτη το θεατρο των ονειρων θα ειναι κατηφορικο για τους βαυαρους..απλα λεω οτι σε 2 ματς που μοιαζουν τοσο πολυ ποσο διαφορετικα θα το αντιμετωπισουν οι κομπλεξικοι αντιμαντσεστερ τωρα....
σου έχω πει αλλά μάλλον το έχεις ξεχάσει.
Είμαι μπάρτσα. ΠΑΝΤΟΥ
στο νησί απλα υποστηρίζω Λίβερπουλ.
α και είμαι και εναντίον αυτής της πουτάνας της ομάδας σου....
κοινώς είμαι περισσότερο αντιμάτζεστερ παρά λίβερπουλ...
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Θα περασει καλα αυριο αστον
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο ρουνει πηδηξε και οταν ακουμπησε το ποδι του στο εδαφος γυρισε προς τα μεσα!! Καλα αμα ειναι σοβαρο γαμα το!!!
Χωρίς τον Ρούνεϊ, θα πρέπει να παίζουν 2 μέρες οι λοιποί άμπαλοι για να σκοράρουν. :o
Αν υποστηρίζεις γερμανική ομάδα, θα χάσω πάσα ιδέα...κλάαααααααααααααααααααααψψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γαμώ τη πουτάνα ομάδα του πουστόνησου...
Υ.Γ.
πάνε να περάσεις τσέλσι τώρα πουστράκι.
Να τι θα πάρουν οι γερμανοί στη ρεβάνς:
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Σιγα ρε σεις,σας βλεπω μιλατε λες και ειστε ο ενας Αγγλος και αλλος Ισπανος!!
Απο ποτε γινατε Μπαρτσα ο ενας και Γιουναιτεντ ο αλλος...?
Αρε κουφαλες σας ζηλευω που καθε βδομαδα ο ενας βρισκετε στο Καμπ νου και ο αλλος στο Ολντ Τραφορντ...!!
Απο ποτε γινατε Μπαρτσα ο ενας και Γιουναιτεντ ο αλλος...?
Αρε κουφαλες σας ζηλευω που καθε βδομαδα ο ενας βρισκετε στο Καμπ νου και ο αλλος στο Ολντ Τραφορντ...!!
εγω εχω γινει απο πολυ μικρος κι εχω παει και πολλες φορες στην αγγλια γτ πολυ απλα δν μ εκφραζει το μπουρδελο ελληνικο πρωταθλημα...ειμαι αρης κυριως λογω μπασκετ αλα ποδοσφαιρικα πανω απο ολα ειμαι με την μαντσεστερ..οκ?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ναι ναι ναι καλα.... Οταν ακουω αυτες τις χαζομαρες του τυπου "δεν με εκφραζει το Ελληνικο ποδοσφαιρο" και ειμαι με την Μαντσεστερ μονο γελια μου προκαλει...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Οκ Σωτηρακοπουλε...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Οκ Σωτηρακοπουλε...
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αντε ρε παιδια τραυματιστηκε ο Ρουνει? δε το ειδα το ματς επαιζα με τη Κουλα κου-πε-πε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
πηγαινε αλλουΟκ Σωτηρακοπουλε...
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
ποιος νικησε?Αντε ρε παιδια τραυματιστηκε ο Ρουνει? δε το ειδα το ματς επαιζα με τη Κουλα κου-πε-πε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
εγώ σε λυπάμαι που κάθε βδομάδα βρίσκεσαι στο Καραισκάκη....
ειδικά φέτο ΚαραιΠΑΚΗ πρέπει να ονομαστεί....
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαααααααα
Αλέφα είπαμε
ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΜΑΤΖΕΣΤΕΡ ΚΟΙΝΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΑΣ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ποιος νικησε?
το ποδόσφαιρο.