kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.300
- Πόντοι
- 2.356
κερδισε το ποδοσφαιρο!Σιτι-Φεγενορντ 3-3 απο 3-0
κερδισε το ποδοσφαιρο!Σιτι-Φεγενορντ 3-3 απο 3-0
Πω ρε καψιμο τελειωςΚαράφλας άρχισε να αυτοτραυματίζεται,έτοιμος για το Δαφνί
Καράφλας άρχισε να αυτοτραυματίζεται,έτοιμος για το Δαφνί
Το εξήγησε; Πώς είναι έτσι;
Ο... ματωμένος Γκουαρδιόλα μίλησε για τις πληγές του: «Θέλω να βλάψω τον εαυτό μου...» (vid)Τόσο η πληγή στη μύτη του Πεπ Γκουαρδιόλα, όσο και οι γρατσουνιές στο κεφάλι του, δεν πέρασαν απαρατήρητες από δημοσιογράφο μετά το ματς, με τον Ισπανό να... λύνει το μυστήριο.
www.gazzetta.gr
|
νομιζω οτι σιγα σιγα,αρχιζει να κλεινει ο κυκλος αυτης της ομαδας.εχει&τις υποθεσεις με το fainasial fair play.μηπως χασουν&πρωταθληματα
Ο... ματωμένος Γκουαρδιόλα μίλησε για τις πληγές του: «Θέλω να βλάψω τον εαυτό μου...» (vid)
Τόσο η πληγή στη μύτη του Πεπ Γκουαρδιόλα, όσο και οι γρατσουνιές στο κεφάλι του, δεν πέρασαν απαρατήρητες από δημοσιογράφο μετά το ματς, με τον Ισπανό να... λύνει το μυστήριο.www.gazzetta.gr
παπαριές...ήταν τύφλα ο Γκρίλις στα αποδυτήρια κ του πέταξε κανα καφάσι στο κεφάλι.......
Ο... ματωμένος Γκουαρδιόλα μίλησε για τις πληγές του: «Θέλω να βλάψω τον εαυτό μου...» (vid)
Τόσο η πληγή στη μύτη του Πεπ Γκουαρδιόλα, όσο και οι γρατσουνιές στο κεφάλι του, δεν πέρασαν απαρατήρητες από δημοσιογράφο μετά το ματς, με τον Ισπανό να... λύνει το μυστήριο.www.gazzetta.gr
Δωστε 2-3 πεναλτις ακομα στα παιδιαΟλικη ισοπεδωση της μαφιοζικης ομαδας της βρωμοUefa απο τους λεβεντες του Ανφιλντ