Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εχω την αισθηση οτι θα το παρει γιατρε
μια μικρη επιφυλαξει κραταω γιατι ο δασκαλος ειναι ποιο εμπειρος και μπορει να τον κανει ζημια αν τον πετυχει τωρα

Έχουν περίπου και το ίδιο στυλ παιχνιδιού με την τσέλσι και δεν τον συμφέρει.
Καλύτερα να τύχει με τη μπάγερν, την οποία παραλίγο να αποκλείσει η... μάντσεστερ  :helpplea:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
Έχουν περίπου και το ίδιο στυλ παιχνιδιού με την τσέλσι και δεν τον συμφέρει.
Καλύτερα να τύχει με τη μπάγερν, την οποία παραλίγο να αποκλείσει η... μάντσεστερ  :helpplea:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η Ρεαλ θα την πατησει την Μπαγερν ! Δεν σταματιεται ευκολα η επιθεση της Ρεαλ
Ο Μουρινιο ειναι ο μετρ της αμυνας , μπορει και αυτος να μπλοκαρει την Μπαγερν
Μαντζουκιτς , Ρομπεν , Ριμπερι παιζωνται ! Δεν ειναι μεγαθηρια! Μην ακουτε τους δημοσιογραφους
ποιους δημοσιογράφους?
η μόνη απ την τετράδα που πάει τελικό συνεχόμενα χρόνια....περσινή κάτοχος....φέτος Γκουαρδιόλα.....
αναρωτιέμαι ποιος μπορεί άραγε.
κρίμα που δεν μπόρεσε σήμερα η χαζομάντσεστερ. :S
όσο για τη Ρεάλ μου φαίνεται ντεφορμέ τελευταία...όαση η 3άρα την περασμένη εβδομάδα...ελπίζω να ανακάμψει.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Η Ρεαλ θα την πατησει την Μπαγερν ! Δεν σταματιεται ευκολα η επιθεση της Ρεαλ
Ο Μουρινιο ειναι ο μετρ της αμυνας , μπορει και αυτος να μπλοκαρει την Μπαγερν
Μαντζουκιτς , Ρομπεν , Ριμπερι παιζωνται ! Δεν ειναι μεγαθηρια! Μην ακουτε τους δημοσιογραφους

συναισθηματικα θελω να το σηκωσει η Σταχτοπουτα, η Ατλετικο...
ποδοσφαιρικα θελω να δω το ζευγαρι Ρεαλ-Μπαγερν, μια ή δυο φορες...

ευκολο να λεμε οτι η Ρεαλ ειναι καλυτερη, αλλα δεν εχουμε δει καμια ομαδα να παιζει την Μπαγερν ανοιχτα, ολες την παιζουνε κλεφτοπολεμο, εκτος απο την Μπαρτσα περυσι που αρπαξε εφτα! Η Ρεαλ δεν μπορει να παιξει αμυντικα, οποτε ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει...
τα ξαναλεμε μετα την κληρωση...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πιστεύω οτι ο παλαβιάρης ο Μουρίνιο μπορεί να τα καταφέρει και να αποδείξει για άλλη μια φορά οτι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής.....
Θέλω Τσέλσι-Ατλέτικο και Μπάγερν-Ρεάλ!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
μουρινιο εναντιον γκουαρντιολα εχει.να θυμηθουν τα παλια.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Δεν γουστάρεις να δεις Μουρίνιο vs Σιμεόνε και να απολαύσεις 2 παιχνίδια Ρεάλ-Μπάγερν?
λιγος ο ντιεγκο μπροστα στον ζοζε.ενω το ζευγαρι που σου λεω θα ξυπνησει μνημες του παρελθοντος.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056
Πιστεύω οτι ο παλαβιάρης ο Μουρίνιο μπορεί να τα καταφέρει και να αποδείξει για άλλη μια φορά οτι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής.....
Θέλω Τσέλσι-Ατλέτικο και Μπάγερν-Ρεάλ!
Ο Μουρινιο πηγαινει για 4ρτη συνεχομενη χρονια στα ημιτελικα , μακαρι να παει φετος τελικο! Και εγω θελω τελικο Τσελσι με Μπαγερν
Παντως το 2012 στο τσακ αποκλειστικε στα πεναλτι απο την Μπαγερν! Επειδη  ο μαλακας ο Ραμος εστειλε την μπαλα στα περιστερια στα πεναλτι!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Μουρινιο πηγαινει για 4ρτη συνεχομενη χρονια στα ημιτελικα , μακαρι να παει φετος τελικο! Και εγω θελω τελικο Τσελσι με Μπαγερν
Παντως το 2012 στο τσακ αποκλειστικε στα πεναλτι απο την Μπαγερν! Επειδη  ο μαλακας ο Ραμος εστειλε την μπαλα στα περιστερια στα πεναλτι!
Αν το πάρει και με Τσέλσι κάποια στιγμή θα γίνει νομίζω ο πρώτος προπονητής που το παίρνει με 3 διαφορετικές ομάδες ή κάνω λάθος?

Επισκέπτης
Αν το πάρει και με Τσέλσι κάποια στιγμή θα γίνει νομίζω ο πρώτος προπονητής που το παίρνει με 3 διαφορετικές ομάδες ή κάνω λάθος?
δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα νομιζω οτι κανεις στο παρελθον δεν εχει παρει 3 ευρωπαικα πρωταθληματα με 3 διαφορετικες ομαδες

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν το εχω ψαξει και πολυ αλλα νομιζω οτι κανεις στο παρελθον δεν εχει παρει 3 ευρωπαικα πρωταθληματα με 3 διαφορετικες ομαδες
Και εγώ αυτό νομίζω....μακάρι γιατί είναι τύπος....άσε που αν στο πρώτο τσου λου είπε οτι είναι "Σπέσιαλ Ουάν" φαντάσου στα 3+ρεκορ τι θα λέει!Θα δώσει ρεσιτάλ! :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επειδη  ο μαλακας ο Ραμος εστειλε την μπαλα στα περιστερια στα πεναλτι!

204.jpg

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom