Νέα

Champions League 2013-2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Champions League:

• Ρεάλ Μαδρίτης

Ψήφοι: 29 61,7%
  • Ατλέτικο Μαδρίτης

Ψήφοι: 18 38,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Η κλήρωση για τα δεδομένα των 16, είναι πάρα πολύ καλή!! Μια αποδιοργανωμένη Μαν., που θα κυνηγά το εισιτήριο για την εξοδό της στο επόμενο Τσ. Λ...μια ομάδα χωρίς ταυτότητα ,μέχρι στιγμής τουλάχιστον, χωρίς παίκτες φόβητρο ή προπονητή αλεπού..Ένας Ολυμπιακός σοβαρός, που θα φτάσει στο 110% της απόδοσής του, έχει βάσιμες ελπίδες!

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Λογικές του στυλ ''Περυσι έχασε απο λεβαντε αρα φετος δεν περναει'' δεν τις έχω΄πάντως, έχοντας διώξει κιόλας από το θεσμό την περσυνη φιναλιστ του γιουρόπα.
Τώρα να κάτσω να πω ότι έχουμε ελάχιστες εως καθολου ελπίδες το θεωρω περιττό, ενηλικα παιδια είμαστε, αυτό εννοείται

To ίδιο έκανε και ο Αρης με την Ατλέτικο :rolleyes:

Μάλλον μόνο ΟΣΦΠ & ΠΑΟ ξέρουν, το 99,99%. Εσάς μάλλον σας μπερδεύουν με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Όλοι οι ελληνικοί σύλλογοι έξω ποδοσφαιρικά μόνο γέλιο φέρνουν :boobies:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η κλήρωση για τα δεδομένα των 16, είναι πάρα πολύ καλή!! Μια αποδιοργανωμένη Μαν., που θα κυνηγά το εισιτήριο για την εξοδό της στο επόμενο Τσ. Λ...μια ομάδα χωρίς ταυτότητα ,μέχρι στιγμής τουλάχιστον, χωρίς παίκτες φόβητρο ή προπονητή αλεπού..Ένας Ολυμπιακός σοβαρός, που θα φτάσει στο 110% της απόδοσής του, έχει βάσιμες ελπίδες!

Αυτό απο που προκύπτει ακριβώς...διαλύθηκαν οι ακαδημίες? έφυγε η διοίκηση? διαλύθηκαν τα πάντα? :2funny:

Ε βέβαια ποιος Ρουνει τώρα και ποιος Φαν Περσι τώρα...και οι δύο ήθελαν να γίνουν σαν τον Μητρογλα :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε κόψτε την σουπερλιγκ μπας και δείτε άσπρη μέρα

Σας χάζεψε ότι κάθε Κυριακή παίζετε με παραρτήματα...δεν εχω δανεικούς απο εσένα :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Συμφωνω απολυτα.
Δηλαδη η Γουεστ Μπρομ και η Νιουκαστλ, που κερδισαν εκει μεσα, ειναι χειροτερες απο τον Ολυμπιακο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τα αποτελεσματα στο Τσου Λου της Μαντσεστερ τα γνωριζεις; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Συμφωνω απολυτα.
Δηλαδη η Γουεστ Μπρομ και η Νιουκαστλ, που κερδισαν εκει μεσα, ειναι χειροτερες απο τον Ολυμπιακο?

Καλύτερες εννοείς;  :think:
Και ναι, είναι, ειδικά η νιουκαστλ, δες τί ρόστερ έχει

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Συμφωνω απολυτα.
τα ματς των εγχωριων πρωταθλημτων ειναι εντελως διαφορετικα..κακως τα συγκρινετε.....Απειρα τα παραειγματα ομαδων που στο πρωταθλημα σερνονται και στο τσλ πανε μακρια....Το βασικοτερο οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ παιζουν σ εναν ρυθμο που καμια ελληνικη δεν μπορει ν ακολουθησει....
Εκτος αυτου τα αμτς θα γινουν σε 2 μηνες,δεν ξερετε πω θα ναι τοτε η united και τι κινησεις θα χει κανει..ασε που στο τσλ αφησε περπατωντας εξω λεβερκουζεσ και σαχταρ..ποσο καλυτερος ειναι ο ολυμπιακος ποα την πανακριβη σαχταρ δλδ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Καλύτερες εννοείς;  :think:
Και ναι, είναι, ειδικά η νιουκαστλ, δες τί ρόστερ έχει
Ειδα. Μονο τον Κολοτσινι και τον Μπεν Αρφα ξερω.
Τωρα κατι Παπί Σισέ, Ανίτα, Χαϊντάρα και Γιανγκα-Μπίγια δεν εχω υποψη μου.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Δες στο transfermarket πόσο κοστίζει ο καθένας κι άσε ποιους ξέρεις και ποιους όχι. Εδώ έλεγες ότο ο μητρογλου  ειναι ο καλύτερος επιθετικος της  ευρωπης

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ε ναι..ποιος καμπαιγ μωρε τωρα και ποιος σισε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Δες στο transfermarket πόσο κοστίζει ο καθένας κι άσε ποιους ξέρεις και ποιους όχι. Εδώ έλεγες ότο ο μητρογλου  ειναι ο καλύτερος επιθετικος της  ευρωπης
Φυσικα ο Μητρογλου ειναι ο καλυτερος επιθετικος της Ευρωπης.
Δεν μου λες ρε φιλε, προκειμενου να μου πας κοντρα εισαι ικανος ακομη και να αποποιηθεις την γαβροσύνη σου?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Φυσικα ο Μητρογλου ειναι ο καλυτερος επιθετικος της Ευρωπης.
Δεν μου λες ρε φιλε, προκειμενου να μου πας κοντρα εισαι ικανος ακομη και να αποποιηθεις την γαβροσύνη σου?

Ειμαι γαβρος αλλα ξερω ποδοσφαιρο και μπαλα, δεν εχω παραισθησεις.
Την πρωτη προταση βαλτη και στο νημα του mr malaka σε παρακαλώ :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Θυμησου το παντως.
Ο Ολυμπιακος θα περασει.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Το ποδόσφαιρο και η μπάλα δεν είναι το ίδιο συνήθως?  :think:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom