ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Οπως βλεπεις, και εσυ ο ιδιος μονο με τον περυσινο εαυτο του τον συγκρινεις, γιατι μονο με αυτον μπορει να συγκριθει.Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεσαι αλλά θα το προσπεράσω.
Τι παραπάνω πρόσφερε φέτος από πέρυσι;
Να το δούμε με στατιστικά;
Πέρυσι 50 γκολ και 16 ασίστ. Φέτος 46 γκολ , 12 ασίστ.
Να το δούμε αγωνιστικά;
Πού ΄ταν ο μέσι στα μεγάλα ματς φέτος; Μόνο με την παρί βοηθησε κι αυτό κυρίως ψυχολογικά.
Δεν ξέρω αν εσύ βγάζεις άλλο συμπέρασμα αλλά εγώ ΔΕΝ βλέπω να προσέφερε κάτι παραπάνω φέτος.
Κι εν κατακλείδι, αν θέλουν κάθε χρόνο να δίνουν τη χρυση μπάλα στον ποδοσφαιριστη που βάζει τα περισσότερα γκολ, νομίζω ότι υπάρχει και το χρυσό παπούτσι, δε χρειάζεται να υπάρχουν 100 βραβεία.
Και ναι, θεωρώ ότι η χρυση μπάλα πρέπει να δίνεται σε ομάδα που, αν όχι να το κατέκτησε, τουλάχιστον να έφτασε στον τελικό του τσουλου, της πιο δύσκολης διοργάνωσης. Εκεί θα καταλάβεις ποιος όντως ηταν ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς, οχι με τις οσασούνες και τις θέλτες
Ποιος σου ειπε οτι δινουν τη χρυση μπαλα στον μεγαλυτερο σκορερ, ικανοτητα βαθμολογουν. Αν καποιος τωρα εχει μεγαλες ικανοτητες στη θεση που αγωνιζεται ο Μεσι, συνηθως ερχονται και τα γκολ.
Τις δυνατοτητες του Χατζηπαναγη επειδη δεν εφτασε τελικο τσου λου, ουτε καν πρωταθλημα Ελλαδας, δεν μπορεις να τις καταλαβεις? Και επειδη ο Ηρακλης ειναι παμπτωχος απο τιτλους, παει να πει οτι δεν βοηθησε την ομαδα του? Και παει να πει οτι δεν του αξιζε ποτε ο τιτλος του καλυτερου Ελληνα ποδοσφαιριστη?...
Η ΟΥΕΦΑ βραβευει την καλυτερη ομαδα δινοντας το κυπελλο. Αν τωρα δωσει τη χρυση μπαλα σε αλλη ομαδα σαν καλυτερη, αυτοματα αμφισβητει αυτη που κατεκτησε το κυπελλο... Φανταζεσαι τι θα επακολουθουσε? Γι αυτο ασε καλυτερα να συνεχισουν να τη δινουν σε ποδοσφαιριστη.