KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
ασχετα με ποιος θα περασει οι γερμανοι φετος ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο
ασχετα με ποιος θα περασει οι γερμανοι φετος ειναι η καλυτερη ομαδα στον κοσμο
H σημερινη εμφανιση της Μπαρτσελονας , ηταν συνεχεια των ασχημων εμφανισεων του τελευταιου διμηνου. Σαν καποιος να εχει ξεχασει να αλλαξει μπαταριες και οι παικτες κινουνται 2 σκαλες πιο κατω σε ταχυτητα (σε σχεση με οτι μας ειχε συνιθισει).
Οτι η ομαδα εφτασε ως εδω χωρις προπονητη , και περνει και το πρωταθλημα στην ισπανια ειναι αποτελεσμα της δουλειας που ειχε γινει τα προηγουμενα χρόνια. Φετος πηγε στον αυτοματο πιλοτο και καποια στιγμη ξεκουρδιστηκε.
Τι σχήμα έχει η μπάλα ποδοσφαίρου;;;τελικα ομαδα της καρπαζιας η μπαρτσελονα...οξω ρεεεε...αναβολικακηδες....
Κ ποιον να έβαζε ρε φίλε;εγω θελω πραγματικα να καταλαβω με ποια λογικη σε ενα τετοιο κρισιμο ματσ ο βιλανοβα κραταει τον μπαρτρα, η ξερω γω πως τον λενε, για τον πιτσιρικα λεω..
πως τον κραταει μεχρι το 80?
στην σεντρα του τσαβι στο φαουλ βγηκε μονος με πικε και εστειλε την μπαλα στο διαολο..
πιτσιρικας.. και φοβισμενος ετρεμε οταν επερνε την μπαλα.. πραγματικα δεν μπορουσαν να αλλαξουν πασα σημερα.. τους ειχαν πνιξει..
Πες τα ρε φίλε που κάνανε όλοι αμάν να χάσει η Μπάρτσα για να βγουν να πανηγυρίσουν...Πολυ πικρα σημερα απο τους κομπλεξικους, που τους εχει μοιρασει πονο η ομαδα..
Δεν πειραζει, εχουν την τιμητικη τους σημερα, μαζι με τους κωλοτουμπες.
Φίλε αν σου πω ότι το έβλεπα αλλά το απευχόμουν θα το πιστέψεις;Η μια θέση για τον τελικό έκλεισε.Η επικράτηση των Γερμανών δίκαιη, κανείς δεν περίμενε το 4-0 ανεξάρτητα πως έγινε αυτό.Μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν πολλοί που το είχαν μυριστεί,το έβλεπαν κλπ αλλά δεν το έλεγαν.
Πολύ σωστός...Γενικά μιλώ δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον και σχολιάζω μόνο την έκταση του σκόρ, αυτό ήταν το απροσδόκητο, η νίκη της Μπάγερν άλλωστε ήταν αναμενόμενη.Σήμερα σε εφημερίδες,ραδιόφωνα κλπ διάφοροι πονηροί εμφάνιζαν την Μπαρτσελόνα νομοτελειακά έτοιμη να διαλυθεί και το μόνο που έμενε ήταν μια Μπάγερν για να γίνει.
Απλώς δεν είναι το ίδιο σταθερόςμκ επίσης παραείναι σοφτ...Για τον ρόμπεν λες; Πραγματικά, στην καλή του μέρα είναι εξίσου καλός με ροναλντομέσιδες, όπως κι ο ριμπερί
Πολύ σωστός...Καλό θα είναι γενικά να μη βιαζόμαστε να κάνουμε κηδείες..το καταλαβαίνω ότι το δράμα πουλάει,αλλά πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τη Μπαρτσελόνα και μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν..Φυσικά η Μπαγερν δεν είναι Μίλαν..και η Μπαρτσελόνα όμως είναι ανώτερη της Αρσεναλ..Το δεύτερο παιχνίδι θέλει προσοχή και σε καμία περίπτωση δε θα είναι περίπατος για τη Μπάγερν.Ένα γκολ πάντως μπορεί να το πετύχει και στην Ισπανία.
Εκείνο που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, είναι η διαιτησία.Τρομερά κακή για τέτοιο επίπεδο. Ένα πέναλτι δε δόθηκε ,ένα γκολ στανταρ που έπρεπε να ακυρωθεί (το άλλο ,το οφσαιντ ήταν δύσκολη φάση)..
Όσον αφορά στο σημερινό δε ξέρω πόσο έχουν επηρεαστεί οι παίκτες της Ρεάλ από τις εσωτερικές διαμάχες.Μη ξεχνάμε και την πολύ κακή παράδοση της Ρεάλ στη Γερμανία (όχι ό,τι δε σπάνε οι παραδόσεις)..Δε ξέρω επίσης πόσο έχει επηρεάσει η ανακοίνωση της μετακίνησης του Γκέτσε (δεν κρατιόντουσαν λίγες μέρες πριν το ανακοινώσουν ή ήταν ευθύνη της Μπάγερν για να τραβήξει τη δημοσιότητα από το θέμα Χένες?)
Από τα σχόλια πάντως που βλέπω στα αθλητικά sites και όχι μόνο για την τεσσάρα της Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα διαπιστώνω πώς οι περισσότεροι που υποστηρίζουν Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα το κάνουν γιατί έτσι το επιτάσσει η μόδα κι όχι γιατί ξέρουν μπάλα.
Θα κερδισει? Για θυμισε μου τελευταια φορα που κερδισε η Ρεαλ μεσα στην Γερμανια
οχι δεν ειναι επιθετικο χαφ τζορτζ
αν τον δεις στη διαταξη στο γηπεδο παιζει περιπου διπλα στον τσαβι απο τα αριστερα αυτου και στα 5-10 μετρα μπροστα απο τον τσαβι
ο τσαβι παιρνει βαθος
αν μιλησουμε με καθαρα ορους συγχρονου ποδοσφαιρου δεν υπαρχουν ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα χαφ υπαρχουν απλως χαφ
και αυτο που εκανε τον ινιεστα ολα αυτα τα χρονια να ξεχωρισει ανα τον πλανητη ειναι οτι ειχε πατηματα και στις 2 περιοχες,δλδ εκει που τον εβλεπες να κοβει εξω απο την περιοχη του απευθειας εβγαινε μπροστα και σουταρε στην αντιπαλη
αν βλεπεις καθαρα μπαλα και οχι στατιστηκες θα δεις οτι πριν 2-3 χρονια ειχε 5-6 σουτ το λιγοτερο σε καθε αγωνα χθες ουτε ενα
πραμα που σημαινει οτι δεν εχει τα ιδια τρεξηματα με το παρελθον ειτε το θελουν ειτε δεν το θελουν μερικοι αμπαλοι εδω
και μεγαλη εντυπωση ο τσαβι πολυ πεσμενος καμια σχεση με τον παικτη των περασμενων χρονων
ρε γιατρε δεν διαφωνουμε στην ουσια στις ονοματολογιες τα χαλαμε
δεν ειναι και επιτελικος οπως ειναι ο μεσι στη διαταξη ειναι και κοφτης
Εγώ αυτό που νομίζω είναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι άμπαλοι,γι'αυτό κ δεν υποστηρίζουν Μπάρτσα κ τώρα βγαίνουν κ κράζουν...Από τα σχόλια πάντως που βλέπω στα αθλητικά sites και όχι μόνο για την τεσσάρα της Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα διαπιστώνω πώς οι περισσότεροι που υποστηρίζουν Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα το κάνουν γιατί έτσι το επιτάσσει η μόδα κι όχι γιατί ξέρουν μπάλα.
Μωρή αχόρταγη τσιμπουκορουφήχτρα, εσύ όχι τη λίμνη του Μαραθώνα αλλά τον Ειρηνικό Ωκεανό έχεις ρουφήξει τόσα χρόνια που είσαι στο κλαρί. Από τα αυτιά σου θα βγαίνει σε λίγο το σπέρμα των πάκηδων που σου γρασάρουν τη ροδέλα.
φαμπρεγκας και βιγια..Κ ποιον να έβαζε ρε φίλε;
Εγώ αυτό που νομίζω είναι ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι άμπαλοι,γι'αυτό κ δεν υποστηρίζουν Μπάρτσα κ τώρα βγαίνουν κ κράζουν...
:- 27-9-2000 Λεβερκούζεν-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3
(27' Σνάιντερ, 32' Ρομπέρτο Κάρλος, 44' Μπάλακ , 69' Γκούτι, 75' Ρομπέρτο Κάρλος)
[flash=600,400]]