Νέα

Champions League 2012-13 – Ο δρόμος για το Wembley

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το Champions League;

• Μπάγερν Μονάχου

Ψήφοι: 37 68,5%
  • Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ψήφοι: 17 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ρε γιατρε δεν διαφωνουμε στην ουσια στις ονοματολογιες τα χαλαμε
δεν ειναι και επιτελικος οπως ειναι ο μεσι στη διαταξη ειναι και κοφτης
εκεινος που μου πεταξε τα ματια εξω χθες ηταν ο προπονητης των γερμανων πραγματικα ο ανθρωπος ηταν διαβασμενος 100%
ολοι οι παικτες τις μπαγερν ηταν τρομεροι αλλα εκεινος που μου εκανε εντυπωση ηταν΄΄ η τιτικα΄΄ μιλαμε οτι αν μπορουσε να παιξει αυτος ο ανθρωπος ετσι για συνεχομενα ματς και δεν ειχε πηλινα ποδια θα αφηνε αλλη χρεια στο ποδοσφαιρο

Για τον ρόμπεν λες; Πραγματικά, στην καλή του μέρα είναι εξίσου καλός με ροναλντομέσιδες, όπως κι ο ριμπερί

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Αν το είπες για μένα...
Αν το είπες γενικότερα ναι πολλοί το έβλεπαν και το λέγανε κιόλας τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο...αλλά έτσι κι αλλιώς ακόμα και στοιχηματικα να το δεις ο άσσος έπεφτε χθες που ήταν φαβορί από την πρώτη στιγμή!Άρα αυτά τα "δεν το έλεγαν" δεν υπάρχουν...

Γενικά μιλώ  δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον και σχολιάζω μόνο την έκταση του σκόρ, αυτό ήταν το απροσδόκητο, η νίκη της Μπάγερν άλλωστε ήταν αναμενόμενη.Σήμερα σε εφημερίδες,ραδιόφωνα κλπ διάφοροι πονηροί εμφάνιζαν την Μπαρτσελόνα νομοτελειακά έτοιμη να διαλυθεί και το μόνο που έμενε ήταν μια Μπάγερν για να γίνει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για τον ρόμπεν λες; Πραγματικά, στην καλή του μέρα είναι εξίσου καλός με ροναλντομέσιδες, όπως κι ο ριμπερί
Σωστά.Ρόμπεν στα καλά του γαμάει αλλά κάποιες φορές το εγω του τον γαμάει εξισου. Αγυριστο Ολλανδικό ξεροκέφαλο.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Καλό θα είναι γενικά να μη βιαζόμαστε να κάνουμε κηδείες..το καταλαβαίνω ότι το δράμα πουλάει,αλλά πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τη Μπαρτσελόνα και μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν..Φυσικά η Μπαγερν δεν είναι Μίλαν..και η Μπαρτσελόνα όμως είναι ανώτερη της Αρσεναλ..Το δεύτερο παιχνίδι θέλει προσοχή και σε καμία περίπτωση δε θα είναι περίπατος για τη Μπάγερν.Ένα γκολ πάντως μπορεί να το πετύχει και στην Ισπανία.
Εκείνο που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, είναι η διαιτησία.Τρομερά κακή για τέτοιο επίπεδο. Ένα πέναλτι δε δόθηκε ,ένα γκολ στανταρ που έπρεπε να ακυρωθεί (το άλλο ,το οφσαιντ ήταν δύσκολη φάση)..
Όσον αφορά στο σημερινό δε ξέρω πόσο έχουν επηρεαστεί οι παίκτες της Ρεάλ από τις εσωτερικές διαμάχες.Μη ξεχνάμε και την πολύ κακή παράδοση της Ρεάλ στη Γερμανία (όχι ό,τι δε σπάνε οι παραδόσεις)..Δε ξέρω επίσης πόσο έχει επηρεάσει η ανακοίνωση της μετακίνησης του Γκέτσε (δεν κρατιόντουσαν λίγες μέρες πριν το ανακοινώσουν ή ήταν ευθύνη της Μπάγερν για να τραβήξει τη δημοσιότητα από το θέμα Χένες?)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ναι ναι για αυτον σου λεω
νομιζω οτι αυτος με το σημαδεμενο ειναι ολη η τεχνη της μπαγερν δεν εχουν καμια σχεση οι αλλοι συμπαικτες τους μ αυτους τους 2 απο τεχνικης αποψης απλως εχουν τρομερα κορμια αθληταραδες και μια αλεπου στον παγκο που ηδη απο τωρα εκανε τι ζωη του βαλιανατου δυσκολη
επισης τρομερος ο μαρτινεθ νομιζω ο νεος τσαβι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλό θα είναι γενικά να μη βιαζόμαστε να κάνουμε κηδείες..το καταλαβαίνω ότι το δράμα πουλάει,αλλά πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τη Μπαρτσελόνα και μετά το παιχνίδι με τη Μίλαν..Φυσικά η Μπαγερν δεν είναι Μίλαν..και η Μπαρτσελόνα όμως είναι ανώτερη της Αρσεναλ..Το δεύτερο παιχνίδι θέλει προσοχή και σε καμία περίπτωση δε θα είναι περίπατος για τη Μπάγερν.Ένα γκολ πάντως μπορεί να το πετύχει και στην Ισπανία.
Εκείνο που μου έκανε αρνητικότατη εντύπωση, είναι η διαιτησία.Τρομερά κακή για τέτοιο επίπεδο. Ένα πέναλτι δε δόθηκε ,ένα γκολ στανταρ που έπρεπε να ακυρωθεί (το άλλο ,το οφσαιντ ήταν δύσκολη φάση)..
Όσον αφορά στο σημερινό δε ξέρω πόσο έχουν επηρεαστεί οι παίκτες της Ρεάλ από τις εσωτερικές διαμάχες.Μη ξεχνάμε και την πολύ κακή παράδοση της Ρεάλ στη Γερμανία (όχι ό,τι δε σπάνε οι παραδόσεις)..Δε ξέρω επίσης πόσο έχει επηρεάσει η ανακοίνωση της μετακίνησης του Γκέτσε (δεν κρατιόντουσαν λίγες μέρες πριν το ανακοινώσουν ή ήταν ευθύνη της Μπάγερν για να τραβήξει τη δημοσιότητα από το θέμα Χένες?)

Πολλά διαιτητικά λάθη γενικά στη νοκ άουτ φάση, δεν ξέρω ποιο να πρωτοθυμηθώ.
Φίλε θέλω πρόβλεψη για σήμερα (ξέρεις γιατί  :sunglasses:)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γενικά μιλώ  δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιον και σχολιάζω μόνο την έκταση του σκόρ, αυτό ήταν το απροσδόκητο, η νίκη της Μπάγερν άλλωστε ήταν αναμενόμενη.Σήμερα σε εφημερίδες,ραδιόφωνα κλπ διάφοροι πονηροί εμφάνιζαν την Μπαρτσελόνα νομοτελειακά έτοιμη να διαλυθεί και το μόνο που έμενε ήταν μια Μπάγερν για να γίνει.
Σωστό αυτό...τα ίδια γράφανε και μετά το 2-0 του Σαν Σίρο  και μετά το γυρίσανε στο καλαματιανό!Αυτή είναι η δουλειά τους! :grin:

Επισκέπτης
Τώρα ξύπνησες μωρή κακιασμένη ψωλαρπάχτρα; Φαντάζομαι θα σε βρήκε το ξημέρωμα στη Συγγρού πάλι να ρουφάς το πάκικο σπέρμα με τα λίτρα.  :pipa1: :fuck2: :2funny:
που να τα βρω τα λιτρα μωρη ξαφραγκιασμενη εταιρα? εσυ εχεις καταπιει την λιμνη του μαραθωνα σε σπερμα  :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πολλά διαιτητικά λάθη γενικά στη νοκ άουτ φάση, δεν ξέρω ποιο να πρωτοθυμηθώ.
Φίλε θέλω πρόβλεψη για σήμερα (ξέρεις γιατί  :sunglasses:)
Χθες ήταν τραγική αποτυχία..Σήμερα πριν το παιχνίδι 2-3 γκολ.. Αν προηγηθεί η Ντόρτμουντ θα ποντάρω στο λαιβ στο Χ ή/και στο 2..εξαρτάται βέβαια και με πόσους παίκτες θα παίζει η Ρεάλ...
Πιστεύω πάντως ότι ,η Ρεάλ θα κερδίσει..Απλά δε ξέρω αν θα το παίξω εκ των προτέρων..Δεν έχω δει και τις αποδόσεις ακόμα

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Σε κορυφαίο επίπεδο τέτοιες διαιτησίες προβληματίζουν.Ακόμα και σε επίπεδο πρωταθλημάτος στην Αγγλία και Ισπανία που παρακολουθούν πολλοί, υπάρχουν διαιτησίες απαράδεκτες απλώς δεν κολάς εκεί απλά γιατί βλέπεις μπάλα.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σωστος δεν ειναι ξεγραμενει η μπαρτσα
αν καταφερει και παιξει ο πουγιολ πισω εστω για το πρωτο ημιχρονο και ανεβασει τον πικε γιατι χωρις τον πουγιολ ο βυντρα μιαζει 2 κλασεις πανω απο αυτον
φρεσκαρουν και τα χαφ,ο δε κοντοπουτανος ειναι αλλος παικτης στο καμπ νου και οπως ειπαμε οι τις μπαρτσα σαν τεχνιτες ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους γερμανους
αν βαλει απο την αρχη βιγια και οχι αυτον τον αλεξις (που ειναι να παιζει στις καλιθεες της ισπανιας και οχι στη μπαρτσα)
αυτοι ειναι ικανοι κανουν 2-0 στο 20 λεπτο και μετα σφιγγουν τα γαλατα πολυ δεν ειναι απλα τα πραγματα στον επαναληπτικο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οχι δεν ειναι επιθετικο χαφ τζορτζ
αν τον δεις στη διαταξη στο γηπεδο παιζει περιπου διπλα στον τσαβι απο τα αριστερα αυτου και στα 5-10 μετρα μπροστα απο τον τσαβι
ο τσαβι παιρνει βαθος
αν μιλησουμε με καθαρα ορους συγχρονου ποδοσφαιρου δεν υπαρχουν ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα χαφ υπαρχουν απλως χαφ
και αυτο που εκανε τον ινιεστα ολα αυτα τα χρονια να ξεχωρισει ανα τον πλανητη ειναι οτι ειχε πατηματα και στις 2 περιοχες,δλδ εκει που τον εβλεπες να κοβει εξω απο την περιοχη του απευθειας εβγαινε μπροστα και σουταρε στην αντιπαλη
αν βλεπεις καθαρα μπαλα και οχι στατιστηκες θα δεις οτι πριν 2-3 χρονια ειχε 5-6 σουτ το λιγοτερο σε καθε αγωνα χθες ουτε ενα
πραμα που σημαινει οτι δεν εχει τα ιδια τρεξηματα με το παρελθον ειτε το θελουν ειτε δεν το θελουν μερικοι αμπαλοι εδω
και μεγαλη εντυπωση ο τσαβι πολυ πεσμενος καμια σχεση με τον παικτη των περασμενων χρονων

Κατι που ειχε ηδη ο μεγαλος ιρλανδος Ροι Κιν απο τη δεκαετια του 90 στην Μαντσεστερ Γιουναιτεντ...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν μπορεί να κρατήσει πίσω η Μπάρτσα!Έχει τελειώσει η πρόκριση εκτός αν κοιμηθεί ο Θεός!Εδώ με την Μίλαν που είναι πολύ πιο εύθραυστη ομάδα και είχε να ανατρέψει 2-0 και όχι 4-0 κατά τύχη δεν έφαγε το γκολ στην φάση με το δοκάρι...δεν βλέπω πως μπορεί να μην σκοράρει η Μπάγερν στη ρεβάνς!Ίσως η Μπάρτσα κάνει μια τιμητική νίκη αλλά μέχρι εκεί...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Aποψε η ιστορια επαναλαμβανεται

( 1998 Απριλιος δευτερος ημιτελικος Ντορτμουντ-Ρεαλ 0-0 η Ρεαλ παει σε τελικο πρωταθλητριων για πρωτη φορα επειτα απο το 1981 που ειχε ηττηθει απο τη Λιβερπουλ. Η Ντορτμουντ τοτε κατοχος του τροπαιου )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χθες ήταν τραγική αποτυχία..Σήμερα πριν το παιχνίδι 2-3 γκολ.. Αν προηγηθεί η Ντόρτμουντ θα ποντάρω στο λαιβ στο Χ ή/και στο 2..εξαρτάται βέβαια και με πόσους παίκτες θα παίζει η Ρεάλ...
Πιστεύω πάντως ότι ,η Ρεάλ θα κερδίσει..Απλά δε ξέρω αν θα το παίξω εκ των προτέρων..Δεν έχω δει και τις αποδόσεις ακόμα

Θα κερδισει? Για θυμισε μου τελευταια φορα που κερδισε η Ρεαλ μεσα στην Γερμανια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Ρyu

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εξωπραγματική χθες η Bayern. Ρομπεν Ριμπερί Μιλερ έκοβαν στην περιοχή τους και στα καπάκια έκαναν φάσεις στην αντίπαλη περιοχή... το 60-70...  Ρε μπας και έχει δίκιο ο Μουρίνιο? 

Ξερό 2πλο σήμερα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
935693_591002187584572_1340988049_n.jpg

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
και κατι αστειο που βρηκα στο διαδικτυο....
Άγγλος: γιεεεεεεεεεεεεα
Γερμανός: γκοοοοοοοοοοοολ
Ισπανός: γκοοοοοοοοοοοοολ
Έλληνας: γκοοοοοοοοοοοοολ γ@μώ το σπίτι σας ,γ@μω το μ@υνι που σας πεταγε παλιο μ@υνοπανα γκοοοοοοοοολ κ@ριολια φατε την π@υτσα τωρα και ΑΝΤΕ ΓΕΕΕΕΕΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom