stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ως προς τι το γελιο.δεν ειναι καθολου απιθανο.αν την υποτιμησει λιγο η ρεαλ η μπορουσια ειναι πολυ επικίνδυνη
Μας τα'παν κι αλλες...έχω εμπιστοσύνη στονspecial one...είναι γατόνι...τι να κλάσει ο κλοπ...
πρώτον διότι μόνο η παλιά καλή Μπάρτσα μπορεί να χτυπήσει την τωρινή Μπάγερν κ δεύτερον διότι η Ντορτμουντ θα κλάσει μαλλί λόγω της δυσκολιας του παιχνιδιού κ της απειρίας των παικ΄των σε μεγάλα παιχνίδια...ως προς τι το γελιο.δεν ειναι καθολου απιθανο.αν την υποτιμησει λιγο η ρεαλ η μπορουσια ειναι πολυ επικίνδυνη
Άραγε ό Πεπ Γκουαρντιόλα με ποιόν θα είναι στο Bayern - Barcelona ?
Στημένα όλα για το ελ κλάσικο!
τσοπάνο μας συγκινησες αλλα ως εδω ηταν..Μας τα'παν κι αλλες...
Τι να κλασει ενας προπονητης που αναλαμβανει μια ομαδα που μολις ειχε γλιτωσει τη χρεοκοπεια στο παρα 1',παιρνοντας 2 χρονιες σερι το πρωταθλημα(τη 2η και νταμπλ πηγαινοντας τη Μπαγερν πιπα κωλο οπου την πετυχαινε) και φτανοντας την φετος στους 4 του ΤΣΟΥ ΛΟΥ...
Μαθε μας κι αλλα ωραια πραγματα..
Υ.Γ.Κρατα καλου κακου μικρο καλαθι και παιξε χαμηλα τη μπαλα γιατι ειναι μεγαλη πουτανα και γυριζει..
τσοπάνο μας συγκινησες αλλα ως εδω ηταν..
**οποιος μιλαει για ευνοικες κληρωσεις κ φαβορι σε 4αδα Τσ.Λ εχει μαυρη νυχτα...
δεν κοβεται στη μεση τιποτα στο στοιχημα το ξερεις,ειδικα οταν μιλαμε για στοιχημα ΝΑΙ-ΟΧΙ οπως αυτο της προκρισης..Φαβορί υπάρχουνε πάντα χίτμαν όταν μια ομάδα για κάποιους λόγους θεωρείται πιο δυνατή!Αυτό δεν σημαίνει ότι τα φαβορί επιβεβαιώνονται πάντα!Δηλαδή εσύ αν ήσουνα μπουκ το Ρεάλ-Ντόρτμουντ θα το έκοβες στη μέση?
εστω οτι η μπορουσια ηταν ο ευκολοτερος αντιπαλος..εννοεις οτι η κληρωση ειναι στημενη ;;;Δηλαδη η Bayern αυτη τη στιγμη δε θεωρειται πολυ πιο δυσκολος αντιπαλος απο την Dortmund που πηγε να την πατησει απο την Malaga.. (πολυ καλη και αδικημενη ομαδα, αλλα χωρις παραστασεις στο Champions League)
+1000τσοπάνο μας συγκινησες αλλα ως εδω ηταν..
**οποιος μιλαει για ευνοικες κληρωσεις κ φαβορι σε 4αδα Τσ.Λ εχει μαυρη νυχτα...
***προχθες καταλαβαν ολοι πως "καλος ο μεσσι,αλλα χωρις τσαβι και ινιεστα ειναι ενα τιποτα"..κ ολα αυτα περπατοντας απλα στο γηπεδο..το σταδιο Living legend που απλα η παρουσια σου φοβιζει αντιπαλους και εμπνεει συμπαικτες σε ηλικια 25 ετων..
Κλασσική νοοτροπία τοπικού πρωταθλήματος κόψτε τους τον τσαμπουκά;Βέβαια για το ότι με το που μπήκε ο Μέσι ,πανικοβλήθηκαν οι Γάλλοι φταίνε κυρίως οι ίδιοι..Ένα-δυο σκληρά φάουλ (όχι αντιαθλητικά) και βλέπαμε..Οι αντίπαλοι σέβονται υπερβολικά τη Μπαρτσελόνα..και όταν καταλαβαίνουν ό,τι δεν είναι αήττητη ,είναι συνήθως αργά..
Βέβαια για το ότι με το που μπήκε ο Μέσι ,πανικοβλήθηκαν οι Γάλλοι φταίνε κυρίως οι ίδιοι..Ένα-δυο σκληρά φάουλ (όχι αντιαθλητικά) και βλέπαμε..Οι αντίπαλοι σέβονται υπερβολικά τη Μπαρτσελόνα..και όταν καταλαβαίνουν ό,τι δεν είναι αήττητη ,είναι συνήθως αργά..
Τι λες ρε φίλε φταίνε οι ίδιοι δλδ έπρεπε να πετάγανε από τη χαρά τους;;;ΉμαρτονΒέβαια για το ότι με το που μπήκε ο Μέσι ,πανικοβλήθηκαν οι Γάλλοι φταίνε κυρίως οι ίδιοι..Ένα-δυο σκληρά φάουλ (όχι αντιαθλητικά) και βλέπαμε..Οι αντίπαλοι σέβονται υπερβολικά τη Μπαρτσελόνα..και όταν καταλαβαίνουν ό,τι δεν είναι αήττητη ,είναι συνήθως αργά..
Γιατί όχι;Ρεαλ μπαγερν...
Το σηκωνει η γερμανικη ομως;
Το βρωμολίμανο νο2 παίζει χωρίς Πουγιόλ-Μασεράνο....και παίζεται ο Μέσσι! Παρ' όλα αυτά κι εγώ πιστεύω ότι θα το τσιμπήσει το χι...τι λετε ρε παιδια για το σημερινο ματσακι.εγω νομιζω οτι θα ερθει ισοπαλια
εμενα μου χει κολησει το σκορ 2-1τι λετε ρε παιδια για το σημερινο ματσακι.εγω νομιζω οτι θα ερθει ισοπαλια
βρωμολιμανοΤο βρωμολίμανο νο2 παίζει χωρίς Πουγιόλ-Μασεράνο....και παίζεται ο Μέσσι! Παρ' όλα αυτά κι εγώ πιστεύω ότι θα το τσιμπήσει το χι...