lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εδω εισαι βρε μασκαραδεν ξερω ρε παιδια κουλο μου φενεται να παει ξανα η μπαγερν 3 φορες τελικο μεσα σε 4 χρονια 2010-2012-2013
εδω εισαι βρε μασκαραδεν ξερω ρε παιδια κουλο μου φενεται να παει ξανα η μπαγερν 3 φορες τελικο μεσα σε 4 χρονια 2010-2012-2013
εδω εισαι βρε μασκαρα
δεν ξερω ρε φιλε.. και οι 4 ομαδες δεν εχουν αμυνα.. ουτε η μπαγερν ουτε μαρτσελονα,ουτε νοτρτμουντ, ουτε ρεαλ
Γι'αυτό με τη Μάλαγα τρέμανε τα πόδια τους;για να πω την αλήθεια ,δεν περίμενα μετά το περσινό στραπάτσο να φτάσει ως εδώ η Μπάγερν (παρότι την υποστηρίζω)..φοβάμαι όμως ό,τι αν κάτι στραβώσει στη διάρκεια ενός παιχνιδιού (πχ όπως συνέβη με την Αρσεναλ στο 2ο παιχνίδι) υπάρχει ο κίνδυνος να καταρρεύσει..
Η Ντόρτμουντ από την άλλη έχει άγνοια κινδύνου και μπορεί να γίνει επικίνδυνη..
Μακάρι...σας το πα δεν υπηρχε περιπτωη η μισελου να αφησει να παιξουν οι ισπανικες μαζι..
και εγεινε και αυτο που ηθελα ενα ντερμπυ μπαγερν-μπαρτσελονα
πω πω θα δουμε ματσαρα πραγματικα..
Γι'αυτό έφαγε 3;αλλα παιχνιδια στους ομιλους αλλα τωρα..
ο μου με την γαλατα επαιξε αψογα αμυντικα για να μην δεχθει γκολ ...ετσι θα κανει και τωρα..
αν και εχει κακη παραδοση γερμανια σε νικες παντα, ενα χ δεν τον χαλαει..
Την έχεις δει φέτος τη Μπάρτσα;θα διαφωνήσω με το άψογα αμυντικά..το ό,τι δε δέχτηκε γκολ στον πρώτο αγώνα με τη Γαλατά οφείλεται σε 2 πέναλτυ που δε δόθηκαν..γενικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνα της Ρεάλ..και με τη Γιουνάιτεντ φανηκε επίσης (ακόμα και όταν η Ρεάλ έπαιζε με παίκτη παραπάνω)
Η Μπάγερν δεν έχει τύχη σε 2 παιχνίδια με Μπάρτσα..Η Ρεάλ εύκολα ή δύσκολα θα αποκλείσει τη Ντόρτμουντ και η Μπάρτσα εφόσον αγγίξει το 80% της απόδοσής της (και παίζει ο Μέσι φυσικά) θα πάρει το κύπελλο.
προβλεπω τελικο μπαρτσα-μπορουσια
Ομοιοπαθής...Ποια γυναίκα ρε που μας έχει φάει η ξηρασία, θα ξεχάσουμε τι χρώμα έχει σε λίγο
Γι'αυτό έφαγε 3;
Αν δεν έπαιζε άψογα δηλ πόσα θα έτρωγε;
Εννοείται αγορίνα...καλα ντε δεν θα μας παρει και απο κατω
Την κανω καλο απογευμα ;)
Ομοιοπαθής...
Γιατί τον αποκαλείς Σταματάκη;Μας έχει κουφάνει σήμερα ο σταματάκης
Άστα να πάνε φίλε...Έρχεται και καλοκαίρι ρε πούστη μου, ό,τι χειρότερο να μην έχεις γκόμενα αυτή την εποχή που κυκλοφορύν όλες ξεβράκωτες
Γιατί τον αποκαλείς Σταματάκη;
με την μπαγερν μαλλον γιατι θα ειναι ο επομενος προπονητης τηςΆραγε ό Πεπ Γκουαρντιόλα με ποιόν θα είναι στο Bayern - Barcelona ?