stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παιχταρας..Ο Μέσσι πάει χαλαρότατα για 1ος σκόρερ στο CL φέτος, αλλά και για 1ος σκόρερ όλων των εποχών.
αλλα το θεμα ειναι αν ξαναπαρει την κατσαρολα..
παιχταρας..Ο Μέσσι πάει χαλαρότατα για 1ος σκόρερ στο CL φέτος, αλλά και για 1ος σκόρερ όλων των εποχών.
ποια μπαλα ρε φιλε?Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μοιραίος παίκτης της Λυών ήταν ο Μ.Bastos :o :o :o.Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης της κι αφού δεν μπόρεσε την ισοφάριση σε 2 τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα του .Όσο για θέμα κούρασης που λέγαν οι πιρφόροι οι δημοσιογράφοι,δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.Κρίμα για την Λυών,σίγουρα θα βλέπαμε ανώτερη μπάλα στην επόμενη φάση
Έξω η μπόχα της Μισέλ από το CL!
[size=14pt]Και μακάρι Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ να καταλήξουν Πρωτοδικείο!![/size]
τυπε ο νεκρος με τον πεθαμενο επαιζαν σημερα η ιντερ ειναι πολυ χαλια φετοςα μωρη βρωμιαρα μαρσειγ..
δηλαδη ρε φιλε
τι
καλυτερο εχουν αυτοι οι αραπαδες, που δεν μπορουν να βαλουν ενα γκολ,που με κωλοφαρδια, και πουστια απο τους ομιλους ειναι στους 8?
ευχομαι μωρη ξεκολιαρα ομαδα να σε πιασει καμια ναπολι η μπαγερν να σε ξεκολιασει
η ακομα χειροτερα, καμια μπαρτσελονα η ρεαλ να γινεις ρεντικολο
εγω δεν λεω οτι η ιντερ θα πηγαινε ψηλα φετος, αλλα 8αδα λογο φανελας αξιζε...τυπε ο νεκρος με τον πεθαμενο επαιζαν σημερα η ιντερ ειναι πολυ χαλια φετος
εγω δεν λεω οτι η ιντερ θα πηγαινε ψηλα φετος, αλλα 8αδα λογο φανελας αξιζε...
με οποια και αν παιξει η μαρσειγ στους 8 εκτος του αποελ δεν εχει καμια ελπιδα,τι μιλαν,τι μπαγερν,τι μπενφικα, και και, θα φαει καλα..
Την Benfica δεν την έχω τόσο πολύ στα υπόψιν μου.. αλλά ειλικρινά θέλω να πέσει με Barcelona να δω πως θα την αντιμετωπίσει... τώρα που δεν θα έχει και τον μαντατά... όχι ότι αν ήταν αυτός θα έκανε κάτι... αλλά λέμε τώρα...
στο θρεντ στοιχημα εχω βαλει λινκ φιλεΣτο Stamford Bridge πάμε για παράταση, παρεμπιπτόντως όμως, αυτό το καυλάκι στον πάγκο της Chelsea ξέρει κανείς πια είναι και το ρόλο παίζει ???
Έχουμε καμιά Φώτο ???
Θα κανει τσιμπουκια στους παιχτες στο ημιχρονο.Στο Stamford Bridge πάμε για παράταση, παρεμπιπτόντως όμως, αυτό το καυλάκι στον πάγκο της Chelsea ξέρει κανείς πια είναι και το ρόλο παίζει ???
Έχουμε καμιά Φώτο ???
στο θρεντ στοιχημα εχω βαλει λινκ φιλε
θα εχει κανει τρελες πιπες στον αμπραμοβιτς αυτη....και μετεπειτα στην ομαδαΤο βρήκα, thanks φίλος, μιλάμε για πολλά καπάκια γκομενάκι.