n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
δεν έχεις παρακολουθήσει απο την αρχη...γιατι στο 1ο ματς υπηρχε η ρεαλ
δεν λεω για τα μεταξι τους γενικά μιλάω...
δεν έχεις παρακολουθήσει απο την αρχη...γιατι στο 1ο ματς υπηρχε η ρεαλ
εγώ πάλι διαφωνώ η μπαγερν φέτος έχει παίξει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και στο λέω γιατί την παρακολουθώ...δεν μπορούμε να συμφωνούμε όμως σε όλα τύπε ;)σου είπα και στην αρχή μιλάω γενικά στη χρονιά...
και μιας που δεν καταλαβαίνεις να στο κάνω πενηνταράκια....μεχρι τώρα καλύτερη η μπάγερν , γενικά η ρεαλ όμως....
καλη τηλεθέαση χορτάστε μπάλα γιατί από εβδομάδα αρχίζουν τα ελληνικά πλειΩΧ θα πονέσουν τα ματάκια μας
αυτός που βλέπεις όμως μπορεί σε ανύποπτη φάση να το κολλήσει ;)αυτο το αμπαλο αργοκινητο καραβι που λεγετε γκομεζ εχασε τουλαχιστον 2-3 γκολ, ενα πιο "τσαχπινη" σεντερ φορ δε μπορουσαν να βρουν στη μπαγερν
η μπγερν είναι η ομάδα που αξίζει να πάει τελικό.δεν ξέρω αν θα περάσει γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου.απλά για τους ειδήμονες που μιλαγαν για άνετη επικράτηση για 5αρες και αλλα τέτοια ωραία η μπαγερν στα δυο παιχνίδια εχει βάλει τη ρεαλ πραγματικά στη μια πλευρά του γηπέδου.όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι έδειχνε ότι το ήθελε περισσότερο.είναι φοβερό και πραγματικά δεν θυμάμαι άλλη ομάδα να έχει παίξει έτσι τη ρεαλ μέσα στην ισπανια.προμηνύετε συγκλονιστικό φινάλε πάντως.
τωρα θα αρχισουν να πεφτουν σα τα κοτοπουλα απο τις κραμπες
από το πρώτο ματς φαινόταν ότι η διαιτησία σπρώχνει τη ρεαλ.αυτο το πέναλτι ούτε ο μουρινιο δεν θα το έδινε ;)
ακριβως όλοι οι παιχες με κίτρινη έξω και ορισμένα φάουλ έξω απο την περιοχή.άλλωστε δεν μπορούσε να κάνει κατι παραπάνω πέναλτι μαϊμού και οριακό το δεύτερο γκολ ;)αποτέλεσμα όμως δεν επηρέασε ;)σε αυτο το σημειο του παιχνιδιου τωρα νομιζω εχεις αντιληφθει οτι ειπες μια στρογγυλη μαλακια
ίσως να φοβούνται ότι σε αυτήν την περίπτωση στους ημιτελικούς θα βγαίνουν δρεπάνια και θα θερίζουν κόσμοΑυτη τη μαλακια με τις τιμωριες στον τελικο πρεπει να την κοψει η UEFA.
Στις κοκκινες ειναι δικαιο αλλα να συμπληρωνει κιτρινες καρτες και να μην παιζει στον τελικο ενας παιχτης που εχει αγωνιστει ολη τη χρονια ειναι αδικο.
Στον τελικο τους καλυτερους παιχτες θελουμε να δουμε.