Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσυ που παρακολουθεις και κανουμε λογοπαιγνια ξερεις πολλες ομαδες μπαγερν που να εχουν κατακτησει πρωταθλητριω.επισης οταν ανφερεσαι στη ρεαλ βαζεις και το μαδριτη.αφου στην ισπανια υπαρχουν αλλες δυο ρεαλ ;)

μεγάλε μου, δεν θες να καταλάβεις? ΜΙΑ είναι η γερμανική ομάδα που έχει 4 πρωταθλητριών. όταν κάποιος την αποκαλεί Μπάγερ αντί για Μπάγερν, λογικό είναι να σκεφτώ ότι δεν ασχολείται καιρό με το άθλημα. και για να καταλάβεις τι σχέση έχει αυτό που έγραψε ο περσόνας, είναι σαν να απκαλείς τον ΠΑΟΚ ΠΑΟ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγάλε μου, δεν θες να καταλάβεις? ΜΙΑ είναι η γερμανική ομάδα που έχει 4 πρωταθλητριών. όταν κάποιος την αποκαλεί Μπάγερ αντί για Μπάγερν, λογικό είναι να σκεφτώ ότι δεν ασχολείται καιρό με το άθλημα. και για να καταλάβεις τι σχέση έχει αυτό που έγραψε ο περσόνας, είναι σαν να απκαλείς τον ΠΑΟΚ ΠΑΟ
ε αφού το κατάλαβε έστω και ένας νιώθω λιγότερο μαλακας τώρα.
αλλωστε στην ελλάδα αυτός που έχει δίκιο εάν δεν είναι ολυμπιακός ή πασοκ είναι μέγας μαλακας.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε φιλε δεν υπαρχει ομαδα μπαγερ που να χει σηκωσει τεσσερα ευρωπαικα..
αλλο μαντσεστερ γιουναιτεντ και σιτι,και αλλο μπαγερν μοναχου και μπαγερ λεβερκουζεν(κατα το σκοντα ξανθη)..

εφαγες το γραμμα,παμε παρακατω..ασημαντη λεπτομερια για τη συζητηση,αλλα υπαρκτη και αληθης..

Επισκέπτης
εσυ δηλαδη για να καταλαβω κολας στο ν;σου ειπα αν το κανεις για να ειρωνευτεις παω πασο!!!τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να κανουμε.σε αυτα που παραθετω εχεις αντιρηση;με ν η χωρις ν ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσυ απο την ουσια αυτο καταλαβαινεις;αν σου πουνε μια μπαγερ εσυ καταλαβαινεις λεβερκουζεν και θες διευκρινηση;

αν μου πούνε Μπαγερ και τίποτα άλλο, καταλαβαίνω Λεβερκούζεν. αν μου πούνε ότι η Μπάγερ έχει πάρει το πρωταθλητριών καταλαβαίνω ότι αυτός που το λέει έχει μπερδέψει τα ονόματα των ομάδων

Επισκέπτης
ρε φιλε δεν υπαρχει ομαδα μπαγερ που να χει σηκωσει τεσσερα ευρωπαικα..
αλλο μαντσεστερ γιουναιτεντ και σιτι,και αλλο μπαγερν μοναχου και μπαγερ λεβερκουζεν(κατα το σκοντα ξανθη)..

εφαγες το γραμμα,παμε παρακατω..ασημαντη λεπτομερια για τη συζητηση,αλλα υπαρκτη και αληθης..
ρε φιλε το κουρασαμε κολας στο γραμμα και αφηνεις την ουσια.με ν η χωρις ν διαφωνεις σε αυτα που ειπα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ απο την ουσια αυτο καταλαβαινεις;αν σου πουνε μια μπαγερ εσυ καταλαβαινεις λεβερκουζεν και θες διευκρινηση;
κοιτα γνωρίζω τις δίδυμες τη Σία και τη Λία.
στο δωμάτιο είμαι με τη Λια και τη φωνάζω Σία.
δε γυρνάει και της λέω γιατί με αγνοείς;
γιατί εγώ είμαι η Λία μου λέει.

Ε το ίδιο δεν είναι της λέω;
Και περιμένω να μου απαντήσει
"ΣΑΦΩΣ. Συγγνώμη που δε γύρισα."

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ε αφού το κατάλαβε έστω και ένας νιώθω λιγότερο μαλακας τώρα.
αλλωστε στην ελλάδα αυτός που έχει δίκιο εάν δεν είναι ολυμπιακός ή πασοκ είναι μέγας μαλακας.

σιγά μην μας έβαλες να λύσουμε και διαφορική εξίσωση μωρέ κι εσύ

Επισκέπτης
αν μου πούνε Μπαγερ και τίποτα άλλο, καταλαβαίνω Λεβερκούζεν. αν μου πούνε ότι η Μπάγερ έχει πάρει το πρωταθλητριών καταλαβαίνω ότι αυτός που το λέει έχει μπερδέψει τα ονόματα των ομάδων
μιλαμε οτι πλεον το εχετε κουρασει.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ :headbang: :headbang:παμε τωρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγά μην μας έβαλες να λύσουμε και διαφορική εξίσωση μωρέ κι εσύ
εξαρτάται σε ποιόν το θέτεις......

έχω ένα γνωστό που επειδή τελείωσε το ΤΕΙ στο χωριό του τον αποκαλούν Αινστάιν.
κάνε τις αναγωγές σου.

Επισκέπτης
κοιτα γνωρίζω τις δίδυμες τη Σία και τη Λία.
στο δωμάτιο είμαι με τη Λια και τη φωνάζω Σία.
δε γυρνάει και της λέω γιατί με αγνοείς;
γιατί εγώ είμαι η Λία μου λέει.

Ε το ίδιο δεν είναι της λέω;
Και περιμένω να μου απαντήσει
"ΣΑΦΩΣ. Συγγνώμη που δε γύρισα."
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ :headbang:ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ν :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσυ δηλαδη για να καταλαβω κολας στο ν;σου ειπα αν το κανεις για να ειρωνευτεις παω πασο!!!τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να κανουμε.σε αυτα που παραθετω εχεις αντιρηση;με ν η χωρις ν ;)

οκ, για να ειρωνευτώ το έκανα. σε αυτά που παραθέτεις δεν έχω αντίρρηση, αλλά πώς να πειστώ ότι ξέρεις από μπάλα όταν συστηματικά αποκαλείς λάθος μια μεγάλη ομάδα;

Επισκέπτης
οκ, για να ειρωνευτώ το έκανα. σε αυτά που παραθέτεις δεν έχω αντίρρηση, αλλά πώς να πειστώ ότι ξέρεις από μπάλα όταν συστηματικά αποκαλείς λάθος μια μεγάλη ομάδα;
ΕΝΤΑΞΕΙ φιλε μου επειδη εγραψα απο παραδρομη ενα γραμμα δεν ξερω απο μπαλα.δεν μπορω φυσικα να σε πεισω αλλωστε ο καθενας τα βλεπει απο τη δικη του πλευρα και εσυ απο ενα λαθος λες αυτα που λες.ο.κ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ :headbang:ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ν :headbang:

μας πήρε 20 ποστς.........
τεράστια πρόοδος πάντως.
αλλάζει ο κόσμος. σιγά σιγά
λάθος έκανες τιμή σου που το παραδεχθηκες αλλά δίκιο δεν έχεις.
ο georgebest εχει.

Υ.Γ.
για ένα γράμμα δε σ αφήνουν να πετάξεις στο αεροδρόμιο.......
ενίοτε σε πάνε και για εξακρίβωση.....
γιατί εσυ μπορεί να ξέρεις αλλα οι άλλοι όχι.
δεν εγκαλείται αυτός που δεν καταλαβαίνει απ τα συμφραζόμενα αλλά αυτός που γράφει κάτι λάθος......
κοινώς άλλο πούσκιν κι άλλο πούτιν. ακόμα και εάν μιλάμε για πρόεδρο της ρωσσίας.

Επισκέπτης
μας πήρε 20 ποστς.........
τεράστια πρόοδος πάντως.
αλλάζει ο κόσμος. σιγά σιγά
λάθος έκανες τιμή σου που το παραδεχθηκες αλλά δίκιο δεν έχεις.
ο georgebest εχει.

Υ.Γ.
για ένα γράμμα δε σ αφήνουν να πετάξεις στο αεροδρόμιο.......
ενίοτε σε πάνε και για εξακρίβωση.....
γιατί εσυ μπορεί να ξέρεις αλλα οι άλλοι όχι.
δεν εγκαλείται αυτός που δεν καταλαβαίνει απ τα συμφραζόμενα αλλά αυτός που γράφει κάτι λάθος......
κοινώς άλλο πούσκιν κι άλλο πούτιν. ακόμα και εάν μιλάμε για πρόεδρο της ρωσσίας.
εξακολουθεις να προσπαθεις να πεις κατι που το εχω παραδεχτει.το να  προσπαθεις    να παραθετεις παραδειγματα.μπορεις να μου πεις και αλλα τοσα.η ουσια ειναι αυτα που ελεγα περι μεγαλων ομαδαν ισχ;υουν η οχι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εξακολουθεις να προσπαθεις να πεις κατι που το εχω παραδεχτει.το να  προσπαθεις    να παραθετεις παραδειγματα.μπορεις να μου πεις και αλλα τοσα.η ουσια ειναι αυτα που ελεγα περι μεγαλων ομαδαν ισχ;υουν η οχι
δεν έχω αποψη
εγώ για παράδειγμα θεωρώ μεγαλύτερη ομάδα την μπάρτσα στην ευρώπη.
αλλά έχω υποκειμενικό κριτήριο και άλλες προτεραιότητες στη σπουδαιότητα μιας ομάδας απο τις κούπες.

ας πούμε θεωρώ ιστορικότερη ομάδα τον Απλλωνα απο την ΑΕΚ....
αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους. ειναι προσωπικό κροτήριο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΕΝΤΑΞΕΙ φιλε μου επειδη εγραψα απο παραδρομη ενα γραμμα δεν ξερω απο μπαλα.δεν μπορω φυσικα να σε πεισω αλλωστε ο καθενας τα βλεπει απο τη δικη του πλευρα και εσυ απο ενα λαθος λες αυτα που λες.ο.κ

καλά, δεν είπα ότι είμαι και σίγουρος ότι δεν ξέρεις. είπα ποια είναι η πρώτη εντύπωση που μπορεί να σχηματίσει κανείς.

Επισκέπτης
δεν έχω αποψη
εγώ για παράδειγμα θεωρώ μεγαλύτερη ομάδα την μπάρτσα στην ευρώπη.
αλλά έχω υποκειμενικό κριτήριο και άλλες προτεραιότητες στη σπουδαιότητα μιας ομάδας απο τις κούπες.

ας πούμε θεωρώ ιστορικότερη ομάδα τον Απλλωνα απο την ΑΕΚ....
αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους. ειναι προσωπικό κροτήριο.
και εγω πιστευω οτι η μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα που εχω εγω δει.και αυτο ειναι υποκειμενικο.αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν μετρανε και οι τιτλοι.ειναι ενα κριτηριο.αλλωστε η μπαρτσελονα εχει και απο τα δυο και τιτλους αλλα εχει παιξει και μπαλαρα που δεν εχουμε δει απο καμια ομαδα.δεν εχω δει τον αγιαξ αλλα απο οτι λενε αλλοι που τον εχουν δει η μπαρτσελονα αυτη ειναι απο αλλο πλανητη.μεχρι και ο αλεφαντος αυτο ειπε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom