1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχει ένα θέμα με τα nμεχρι και το νικνειμ λαθος το χει γραψει
εχει ένα θέμα με τα nμεχρι και το νικνειμ λαθος το χει γραψει
εσυ απο την ουσια αυτο καταλαβαινεις;αν σου πουνε μια μπαγερ εσυ καταλαβαινεις λεβερκουζεν και θες διευκρινηση;εχει ένα θέμα με τα n
εσυ που παρακολουθεις και κανουμε λογοπαιγνια ξερεις πολλες ομαδες μπαγερν που να εχουν κατακτησει πρωταθλητριω.επισης οταν ανφερεσαι στη ρεαλ βαζεις και το μαδριτη.αφου στην ισπανια υπαρχουν αλλες δυο ρεαλ ;)
ε αφού το κατάλαβε έστω και ένας νιώθω λιγότερο μαλακας τώρα.μεγάλε μου, δεν θες να καταλάβεις? ΜΙΑ είναι η γερμανική ομάδα που έχει 4 πρωταθλητριών. όταν κάποιος την αποκαλεί Μπάγερ αντί για Μπάγερν, λογικό είναι να σκεφτώ ότι δεν ασχολείται καιρό με το άθλημα. και για να καταλάβεις τι σχέση έχει αυτό που έγραψε ο περσόνας, είναι σαν να απκαλείς τον ΠΑΟΚ ΠΑΟ
εσυ δηλαδη για να καταλαβω κολας στο ν;σου ειπα αν το κανεις για να ειρωνευτεις παω πασο!!!τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να κανουμε.σε αυτα που παραθετω εχεις αντιρηση;με ν η χωρις ν ;)μεγάλε μου, δεν θες να καταλάβεις? ΜΙΑ είναι η γερμανική ομάδα που έχει 4 πρωταθλητριών. όταν κάποιος την αποκαλεί Μπάγερ αντί για Μπάγερν, λογικό είναι να σκεφτώ ότι δεν ασχολείται καιρό με το άθλημα. και για να καταλάβεις τι σχέση έχει αυτό που έγραψε ο περσόνας, είναι σαν να απκαλείς τον ΠΑΟΚ ΠΑΟ
εσυ απο την ουσια αυτο καταλαβαινεις;αν σου πουνε μια μπαγερ εσυ καταλαβαινεις λεβερκουζεν και θες διευκρινηση;
ρε φιλε το κουρασαμε κολας στο γραμμα και αφηνεις την ουσια.με ν η χωρις ν διαφωνεις σε αυτα που ειπα;ρε φιλε δεν υπαρχει ομαδα μπαγερ που να χει σηκωσει τεσσερα ευρωπαικα..
αλλο μαντσεστερ γιουναιτεντ και σιτι,και αλλο μπαγερν μοναχου και μπαγερ λεβερκουζεν(κατα το σκοντα ξανθη)..
εφαγες το γραμμα,παμε παρακατω..ασημαντη λεπτομερια για τη συζητηση,αλλα υπαρκτη και αληθης..
κοιτα γνωρίζω τις δίδυμες τη Σία και τη Λία.εσυ απο την ουσια αυτο καταλαβαινεις;αν σου πουνε μια μπαγερ εσυ καταλαβαινεις λεβερκουζεν και θες διευκρινηση;
ε αφού το κατάλαβε έστω και ένας νιώθω λιγότερο μαλακας τώρα.
αλλωστε στην ελλάδα αυτός που έχει δίκιο εάν δεν είναι ολυμπιακός ή πασοκ είναι μέγας μαλακας.
μιλαμε οτι πλεον το εχετε κουρασει.ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ παμε τωρα ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙαν μου πούνε Μπαγερ και τίποτα άλλο, καταλαβαίνω Λεβερκούζεν. αν μου πούνε ότι η Μπάγερ έχει πάρει το πρωταθλητριών καταλαβαίνω ότι αυτός που το λέει έχει μπερδέψει τα ονόματα των ομάδων
εξαρτάται σε ποιόν το θέτεις......σιγά μην μας έβαλες να λύσουμε και διαφορική εξίσωση μωρέ κι εσύ
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Νκοιτα γνωρίζω τις δίδυμες τη Σία και τη Λία.
στο δωμάτιο είμαι με τη Λια και τη φωνάζω Σία.
δε γυρνάει και της λέω γιατί με αγνοείς;
γιατί εγώ είμαι η Λία μου λέει.
Ε το ίδιο δεν είναι της λέω;
Και περιμένω να μου απαντήσει
"ΣΑΦΩΣ. Συγγνώμη που δε γύρισα."
εσυ δηλαδη για να καταλαβω κολας στο ν;σου ειπα αν το κανεις για να ειρωνευτεις παω πασο!!!τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να κανουμε.σε αυτα που παραθετω εχεις αντιρηση;με ν η χωρις ν ;)
ΕΝΤΑΞΕΙ φιλε μου επειδη εγραψα απο παραδρομη ενα γραμμα δεν ξερω απο μπαλα.δεν μπορω φυσικα να σε πεισω αλλωστε ο καθενας τα βλεπει απο τη δικη του πλευρα και εσυ απο ενα λαθος λες αυτα που λες.ο.κοκ, για να ειρωνευτώ το έκανα. σε αυτά που παραθέτεις δεν έχω αντίρρηση, αλλά πώς να πειστώ ότι ξέρεις από μπάλα όταν συστηματικά αποκαλείς λάθος μια μεγάλη ομάδα;
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ν
εξακολουθεις να προσπαθεις να πεις κατι που το εχω παραδεχτει.το να προσπαθεις να παραθετεις παραδειγματα.μπορεις να μου πεις και αλλα τοσα.η ουσια ειναι αυτα που ελεγα περι μεγαλων ομαδαν ισχ;υουν η οχιμας πήρε 20 ποστς.........
τεράστια πρόοδος πάντως.
αλλάζει ο κόσμος. σιγά σιγά
λάθος έκανες τιμή σου που το παραδεχθηκες αλλά δίκιο δεν έχεις.
ο georgebest εχει.
Υ.Γ.
για ένα γράμμα δε σ αφήνουν να πετάξεις στο αεροδρόμιο.......
ενίοτε σε πάνε και για εξακρίβωση.....
γιατί εσυ μπορεί να ξέρεις αλλα οι άλλοι όχι.
δεν εγκαλείται αυτός που δεν καταλαβαίνει απ τα συμφραζόμενα αλλά αυτός που γράφει κάτι λάθος......
κοινώς άλλο πούσκιν κι άλλο πούτιν. ακόμα και εάν μιλάμε για πρόεδρο της ρωσσίας.
δεν έχω αποψηεξακολουθεις να προσπαθεις να πεις κατι που το εχω παραδεχτει.το να προσπαθεις να παραθετεις παραδειγματα.μπορεις να μου πεις και αλλα τοσα.η ουσια ειναι αυτα που ελεγα περι μεγαλων ομαδαν ισχ;υουν η οχι
ΕΝΤΑΞΕΙ φιλε μου επειδη εγραψα απο παραδρομη ενα γραμμα δεν ξερω απο μπαλα.δεν μπορω φυσικα να σε πεισω αλλωστε ο καθενας τα βλεπει απο τη δικη του πλευρα και εσυ απο ενα λαθος λες αυτα που λες.ο.κ
και εγω πιστευω οτι η μπαρτσελονα ειναι η καλυτερη ομαδα που εχω εγω δει.και αυτο ειναι υποκειμενικο.αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν μετρανε και οι τιτλοι.ειναι ενα κριτηριο.αλλωστε η μπαρτσελονα εχει και απο τα δυο και τιτλους αλλα εχει παιξει και μπαλαρα που δεν εχουμε δει απο καμια ομαδα.δεν εχω δει τον αγιαξ αλλα απο οτι λενε αλλοι που τον εχουν δει η μπαρτσελονα αυτη ειναι απο αλλο πλανητη.μεχρι και ο αλεφαντος αυτο ειπε ;)δεν έχω αποψη
εγώ για παράδειγμα θεωρώ μεγαλύτερη ομάδα την μπάρτσα στην ευρώπη.
αλλά έχω υποκειμενικό κριτήριο και άλλες προτεραιότητες στη σπουδαιότητα μιας ομάδας απο τις κούπες.
ας πούμε θεωρώ ιστορικότερη ομάδα τον Απλλωνα απο την ΑΕΚ....
αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους. ειναι προσωπικό κροτήριο.