Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τι μου λετε τωρα, σκεφτηκα 3-1 το σκορακι να το παιξω το μεσημερι του τελικου και το αφησα ;)

Ο,τι κ να εκανε η Μαν Γιου θα εχανε (λογικα), παντως θα ειχαμε πιο ενδιαφερον ματς με μια πιο σκληρη στον αξονα ομαδα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εσυ αυτο καταλαβες;εγω τον εγκαλω οπως λες οταν προσπαθει να μας πεισει για τη γιουναιτετ οτι ειναι μεγαλη ομαδα προπαθωντας να μας πει οτι ολα ξεκιναν σχσδον απο το 1999 και επειτα.και οτι ειχαν παρει οι αλλοι ηταν στο παρελθον.και να αγαπητε μου η γιουναιτετ μπροστα στη ρεαλ :grin:τη λιβερπουλ τη μιλαν την μπαγερ τον αγιαξ ειναι ''μικρη ομαδα''για την μπαρτσελονα δεν το συζηταμε αλλα παλι δεν απαντας σε αυτο που σου λεω.και δεν ειπα οτι να ις το δωσουν αλλα εσυ ειδες καμια ομαδα που να μπορει να την κοντραρει στα ισια και οχι με τροπους μουρινιο; ;)
παλι αυτογκολ βαζεις..
για τη γιουναιτεντ ολα ξεκινησαν τη δεκαετια του εξηντα...εσυ ειδες το φως τη δεκαετια του 90..
η γιουναιτεντ ειναι μεσα στις 5 φανελες της ευρωπης οτι και να λες.
οποτε αρχισε να το συζητας σιγα σιγα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για τη γιουναιτεντ ολα ξεκινησαν τη δεκαετια του εξηντα...εσυ ειδες το φως τη δεκαετια του 90..

τότε που την πήγαινε πίπα κώλο η λίβερπουλ ε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Επισκέπτης
παλι αυτογκολ βαζεις..
επειδη παλι δεν καταλαβαινεις οταν μιλουσα απαντουσα σε αυτον που ελεγε οτι οι αλλες ομαδες τα εχουν κατακτησει παλιοτερα εννοωνατας μπαγερ λιβερπουλ μιλαν κ.λ.π.και οτι η γιουναιτετ ειναι πιο προσφατη.αλλα αφου το θες ετσι εχω να σου πω οτι 3 ομαδες εχουν καταφερει να παρουν 3 συνεχομενα πρωταθλητριων ρεαλ μπαγερ αγιαξ και η λιβερπουλ σε 4ετια πηρε 3.επισης ολες αυτες συν την μιλαν μπαρτσελονα ειναι ομαδες με μεγαλυτερη ιστορια απο την γιουναιτετ.σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια.καλη ομαδα ναι αλλα απεχει πολυ απο το να γινει μεγαθηριο σαν αυτες που ειπα σε τροπαια.σε μαρκετιγκ ισως ειναι η καλυτερη αλλα σε τροπαια απεχει αγαπητε πολυ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επειδη παλι δεν καταλαβαινεις οταν μιλουσα απαντουσα σε αυτον που ελεγε οτι οι αλλες ομαδες τα εχουν κατακτησει παλιοτερα εννοωνατας μπαγερ λιβερπουλ μιλαν κ.λ.π.και οτι η γιουναιτετ ειναι πιο προσφατη.αλλα αφου το θες ετσι εχω να σου πω οτι 3 ομαδες εχουν καταφερει να παρουν 3 συνεχομενα πρωταθλητριων ρεαλ μπαγερ αγιαξ και η λιβερπουλ σε 4ετια πηρε 3.επισης ολες αυτες συν την μιλαν μπαρτσελονα ειναι ομαδες με μεγαλυτερη ιστορια απο την γιουναιτετ.σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια.καλη ομαδα ναι αλλα απεχει πολυ απο το να γινει μεγαθηριο σαν αυτες που ειπα σε τροπαια.σε μαρκετιγκ ισως ειναι η καλυτερη αλλα σε τροπαια απεχει αγαπητε πολυ.
τι παει να πει μεγαλυτερη ιστορια;;;η γιουναιτεντ εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα στο νησι..εχει 3 ευρωπαικα..
η ιστορια του αγιαξ σε τι μετριεται;;σε μια καλη τριετια και σε πρωταθληματα ολλανδιας;;
η μιλαν και η μπαρτσελονα που αναφερεις δεν ειναι πρωτες ουτε στις χωρες τους σε τιτλους..

βλεπεις οτι υπαρχει και διαφορετικη οψη του νομισματος..
οταν μιλαμε για ομαδες θρυλους του ευρωπαικου ποδοσφαιρου,δεν πρεπει να μαστε τοσο απολυτοι..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το οτι εισαι χαζος φαινεται οτι το συνεχζεις.που καταλαβες οτι ειμαι [size=18pt]μπαγερ[/size];εγω απλα εκανα μια αναφορα στο ποσο κωλοφαρδη ομαδα εισαστε.οσο για τη [size=18pt]μπαγερ[/size] οταν θα φτασεις τα 4 μιλας προς το παρον πουτσα.παμε τωρα στην ομαδα μου την μπαρτσελονα αυτη που σε χει κανει να την βλεπεις και να τρεχεις.αυτη που σε  :fuck1:εκτος νησιου αλλα και εντος.οπου σε βρισκω θα σε  :fuck2:και εσυ απλα θα προσκυνας.δυστυχως πεφτω στο επιπεδο σου αλλα δεν καταλαβαινεις γιατι εισαι μικρος.οταν για να πεις οτι η γιουναιτετ ειναι καλη ομαδα απαξιωνεις ομαδες τυπου αγιαξ [size=18pt]μπαγερ[/size] λιβερπουλ που εχουν γραψει ιστορια καταλαβαινει κανεις ποσο ασχετος εισαι.για σενα μαλλον η ιστορια ξεκιναει απο το 99 :2funny:στη ευρωπη εισαι πολυ μικρος θελεις πολλα ψαμια να φτασεις μεγαθηρια τυπου μιλαν αγιαξ [size=18pt]μπαγερ[/size] καλα μπαρτσελονα δεν μιλαω αυτη η ομαδα ειναι ο εφιαλτης σου θα την βλεπεις και θα αλλαζεις καναλι :2funny:περαστικα τωρα απο την χθεσινη :pipa2: :pipa2:και καλη χωνεψη
επειδη παλι δεν καταλαβαινεις οταν μιλουσα απαντουσα σε αυτον που ελεγε οτι οι αλλες ομαδες τα εχουν κατακτησει παλιοτερα εννοωνατας [size=18pt]μπαγερ[/size] λιβερπουλ μιλαν κ.λ.π.και οτι η γιουναιτετ ειναι πιο προσφατη.αλλα αφου το θες ετσι εχω να σου πω οτι 3 ομαδες εχουν καταφερει να παρουν 3 συνεχομενα πρωταθλητριων ρεαλ [size=18pt]μπαγερ[/size] αγιαξ και η λιβερπουλ σε 4ετια πηρε 3.επισης ολες αυτες συν την μιλαν μπαρτσελονα ειναι ομαδες με μεγαλυτερη ιστορια απο την γιουναιτετ.σου αρεσει δεν σου αρεσει αυτη ειναι η αληθεια.καλη ομαδα ναι αλλα απεχει πολυ απο το να γινει μεγαθηριο σαν αυτες που ειπα σε τροπαια.σε μαρκετιγκ ισως ειναι η καλυτερη αλλα σε τροπαια απεχει αγαπητε πολυ.
εσυ αυτο καταλαβες;εγω τον εγκαλω οπως λες οταν προσπαθει να μας πεισει για τη γιουναιτετ οτι ειναι μεγαλη ομαδα προπαθωντας να μας πει οτι ολα ξεκιναν σχσδον απο το 1999 και επειτα.και οτι ειχαν παρει οι αλλοι ηταν στο παρελθον.και να αγαπητε μου η γιουναιτετ μπροστα στη ρεαλ :grin:τη λιβερπουλ τη μιλαν την [size=18pt]μπαγερ[/size] τον αγιαξ ειναι ''μικρη ομαδα''για την μπαρτσελονα δεν το συζηταμε αλλα παλι δεν απαντας σε αυτο που σου λεω.και δεν ειπα οτι να ις το δωσουν αλλα εσυ ειδες καμια ομαδα που να μπορει να την κοντραρει στα ισια και οχι με τροπους μουρινιο; ;)

φίλε μήπως κάνεις λάθος; η Μπάγιερ Λεβερκούζεν μέχρι τελικό έχει πάει

Επισκέπτης
φίλε μήπως κάνεις λάθος; η Μπάγιερ Λεβερκούζεν μέχρι τελικό έχει πάει
ιλε μια μπαγερ υπαρχει στην ευρωπη που εχει κατακτησει πρωταθλητριων και αυτη ειναι η ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ;)τωρα η εσυ δεν βλεπεις μπαλα η θες να ειρωνευτεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ιλε μια μπαγερ υπαρχει στην ευρωπη που εχει κατακτησει πρωταθλητριων και αυτη ειναι η ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ;)τωρα η εσυ δεν βλεπεις μπαλα η θες να ειρωνευτεις
μπάγιερ είναι το όνομα της βιομηχανίας φαρμάκων στο λεβερκούζεν που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας εξού και λέγονται ασπιρίνες.
μπάγιερν είναι η ομάδα του μονάχου από την περιοχή του μονάχου που λεγεται βαυβαρία......

ποτέ ένα γράμμα δεν έκανε τόση μεγάλη διαφορά στους πραγματικούς γνώστες της ιστορίας της μπάλλας..

Επισκέπτης
μπάγιερ είναι το όνομα της βιομηχανίας φαρμάκων στο λεβερκούζεν που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας εξού και λέγονται ασπιρίνες.
μπάγιερν είναι η ομάδα του μονάχου από την περιοχή του μονάχου που λεγεται βαυβαρία......

ένα γράμμα δεν έκανε τόση μεγάλη διαφορά στους πραγματικούς γνώστες της ιστορίας της μπάλλας..
:rockon: :rockon:με καλυψες απολυτα :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:rockon: :rockon:με καλυψες απολυτα :2funny:
και συ αμα δεν τις έμπλεκες οπως ο γεωργίου...

συνοπτικά.....

friedrich bayer ελεγαν το μαλάκα που ίδρυσε την φαρμακευτική.

bayern σημαίνει bavarian δλδ βαυαρία....

ούτως ή αλλέως το λεβερκούζεν είναι στη βεστφαλία.

Επισκέπτης
και συ αμα δεν τις έμπλεκες οπως ο γεωργίου...

συνοπτικά.....

friedrich bayer ελεγαν το μαλάκα που ίδρυσε την φαρμακευτική.

bayern σημαίνει bavarian δλδ βαυαρία....

ούτως ή αλλέως το λεβερκούζεν είναι στη βεστφαλία.
ρε περσονα με δουλευεις τωρα!!!τη να εμπλεξω οταν μιλαμε για πρωταθλητριων μια μπαγερν υπαρχει στο ποδοασφαιρο!!!ας πουμε οταν ανφερονται στη ρεαλ για ποια ρεαλ μιλαμε τη σοσιεδαδ η τη ρεαλ σαραγοσα ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γιατι μπαγερν ειναι μια που εχει κατακτησει ευρωπαικα!!!αλλα αφου επιμενεις τοσο απο ποτε παρακολουθεις το αθλημα ;)

από το '82. αλλά ρωτάς εμένα από πότε παρακολουθώ ενώ εσύ αποκαλείς λάθος μια από τις μεγαλύτερες ομάδες? λογικό είναι κάποιος να σκεφτεί ότι εσύ δεν παρακολουθείς καιρό

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα με δουλευεις τωρα!!!τη να εμπλεξω οταν μιλαμε για πρωταθλητριων μια μπαγερν υπαρχει στο ποδοασφαιρο!!!ας πουμε οταν ανφερονται στη ρεαλ για ποια ρεαλ μιλαμε τη σοσιεδαδ η τη ρεαλ σαραγοσα ;)

πσραδίνομαι.......
για την ιστορία
αλλο παο και άλλο παοκ
ειδικά αφού υπάρχουν και τα δύο.

Επισκέπτης
από το '82. αλλά ρωτάς εμένα από πότε παρακολουθώ ενώ εσύ αποκαλείς λάθος μια από τις μεγαλύτερες ομάδες? λογικό είναι κάποιος να σκεφτεί ότι εσύ δεν παρακολουθείς καιρό
εσυ που παρακολουθεις και κανουμε λογοπαιγνια ξερεις πολλες ομαδες μπαγερν που να εχουν κατακτησει πρωταθλητριω.επισης οταν ανφερεσαι στη ρεαλ βαζεις και το μαδριτη.αφου στην ισπανια υπαρχουν αλλες δυο ρεαλ ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεχρι και το νικνειμ λαθος το χει γραψει :grin:

Stories