stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σχολιο επιπεδου μπεου απο ενα νεοπανιωνακι μικρο..
μεχρι και τον τελικο του τσ.λ τον κατεβασε στο επιπεδο του..
ολες οι ομαδες παιζονται στη μπαλα,μαζι και η μπαρτσελονα....εχει αποδειχθει αυτο..
βεβαια απο το βαλεντσια,τον καρικ,το φαμπιο,τον παρκ,τον τσικαριτο και τον 39αρη γκιγκς να κανει στα τελειωματα το 8αρι ΔΕΝ παιζεται..
οι μονοι τοπ κλασσ πλειερς της 11αδας της MU σημερα ηταν ο ρουνει και ο βιντιτσ..
Έπρεπε να γράψω "ο ιδανικός αντικαταστάτης, μετά το Γεωργέα"αρχισε τα ηλεκτροσοκ γιατι βλεπω χειροτερευεις
ρε αρχισε τα που σου λεω..Έπρεπε να γράψω "ο ιδανικός αντικαταστάτης, μετά το Γεωργέα"
Πάντα ξεχνάω τον Γεωργέα όποτε γράφω για τον Τοροσίδη...
ακομα η πουτσα του 99 σε ποναει εσενα κακομοιρε?το μονο που με νευριασε ειναι οτι η μπαρτσα κατεβασε 2 ταχυτητες και σεβαστηκε την αντιπαλο.αν συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο θα μιλαγαμε για συντριβη δεν πειραζει ομως.παντως περα απο την πλακα αυτη η ομαδα ειναι μεσα στις 3 καλυτερες ολων των εποχων.εχω προλαβει να δω μπαλα απο την 10ετια του 80 και μετα τετοια ομαδα δεν εχω δει ουτε η μιλαν που λενε καποιοι ηταν τετοια ομαδα.τον αγιαξ δεν ξερω δεν τον εχω δει εκτος απο κασετες.μιλαμε οτι στη μερα τους δεν εχουν αντιπαλο ουτε τη μικτη διαστηματος
Βλεπεις μπαλα..ο γκιγκς επρεπε να ειναι σπιτι του με μπυριτσα...ΚΛΑΙΜΕ...Ο γεματος εμμονες και κολληματα τσιχλας πηρε για αλλη μια φορα τον πουλο!!!! Ο Βρετανικος ποδοσφαιρικος εθνικισιμος σε ολο του το μεγαλειο
1 Γκιγκς στη βασικη εντεκαδα ενω θα επρεπαι να ειναι σπιτι του με καμοια μπυριτσα
2 Αλλαγη ο Σκοουλς ουδεν σχολιον
3 Μπερμπατοφ στην εξεδρα και Οουεν στο παγκο που φυσικα δεν επαιξε γιατι θα γελαγε και το Μπιγκ Μπεν
Και για να μην λεμε μονο για τους Αγγλους Τσικαριτο και Βαλεντσια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ στα χωρια τους και γρηγορα, Ρουνει φιλοτιμος τρεχαλατζης αλλα ΑΜΠΑΛΟΣ για επιπεδο τελικου Τσου-Λου
Αντε και του χρονου....
Φοβερή ανάλυση κύριε Νικόλα.
Αυτά θα πείτε αύριο στο καφενείο στα Πετράλωνα όταν θα κάνετε τακτική με κεφτέδες;
επειδη τον ακουμπησαν μαλλον τυπεο μέσι είπε ότι ήταν ντροπή που έπαιξαν έτσι οι της μάντσεστερ
τι θέλει να πει ο ποιητής??
αυτό απαγορεύεται νομίζωεπειδη τον ακουμπησαν μαλλον τυπε
ειναι γνωστο οτι απαγορευεται αυτο
τυπε ο θεοδωσης δεν παιρνει παντα το φαουλαυτό απαγορεύεται νομίζω
μόνο στον τεόντοσιτς
τον χτυπάει το ρεύμα
ναι αυτό είναι αλήθειατυπε ο θεοδωσης δεν παιρνει παντα το φαουλ
ο μεσσις οταν πεσει κατω ειναι παντα φαουλ
προπαγανδα της μαδριτης τυπε :SΠου το διάβασες αυτό;
Δεν βλέπω σε κανένα σάιτ τέτοια δήλωση του Μέσι.
το έγραφε η gazetta.gr πριν κανά μισάωροΠου το διάβασες αυτό;
Δεν βλέπω σε κανένα σάιτ τέτοια δήλωση του Μέσι.