You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2010-2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εαν δεν ηταν ενας παιχτης μεσα της μπαρτσελονα δεν θα το ελεγα καν, θα ελεγα ας το παρει ο σερ αλεξ
αλλα απο την στιγμη που εχεις μεσι μεσα στο γηπεδο τι να περιμενεις?
μπορει να παρει την ομαδα στης πλατες του..
οπως με την ρεαλ στο μπερναμπεου
οπως με την αρσεναλ περσι
και αλλες πολλες φορες
εχει η μάντσεστερ μεσι ? Εχει η μαντσεστερ τσάβι? εχει ινιεστα?
Συγνωμη αλλα , θα υποφερει.....
αλλα απο την στιγμη που εχεις μεσι μεσα στο γηπεδο τι να περιμενεις?
μπορει να παρει την ομαδα στης πλατες του..
οπως με την ρεαλ στο μπερναμπεου
οπως με την αρσεναλ περσι
και αλλες πολλες φορες
εχει η μάντσεστερ μεσι ? Εχει η μαντσεστερ τσάβι? εχει ινιεστα?
Συγνωμη αλλα , θα υποφερει.....
η γνωμη σου..Εγω απλα να θυμισω οτι φετος μας ειχαν εξγραμμενους και παιρνουμε το 19ο πρωταθλημα της ιστοριας μας και στον 3ο τελικο σε 4 χρονια..Δεν εχουμε μεσσι σιγουρα αλλα εχουμε την πιο εμβληματικη φυσιογνωμια εν ενεργεια στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο...και αλλη μια εμβληματικη φυσιογνωμια στον παγκο..κι επειδη ειναι ενα ματς σε ουδετερο γηπεδο κρατα μικρο καλαθι...
sore throat
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θελω να παω στο τελικο οσο τιποτα αλλο...ειμαι united απο την εποχη που επαιζε ο norman whiteside και ο kevin moran,εχω ζησει και στο μαντσεστερ βεβαια και ειχα διαρκειας την περιοδο 92-93 στο πρωτο μας...
το λοιπον...θελει καποιος να παμε στο τελικο,ας ειναι και μπαρτσελονα δε με νοιαζει...τωρα εισητηρια...εχει καποια στο tixnet,πανακριβα,αλλα εγω τα σκαω αμα με σπρωξει καποιος στο ατοπημα...πρεπει ομως να κανουμε οτι κανουμε γρηγορα γιατι δεν εχουμε πολλες μερες μπροστα μας...
πειτε μου...
το λοιπον...θελει καποιος να παμε στο τελικο,ας ειναι και μπαρτσελονα δε με νοιαζει...τωρα εισητηρια...εχει καποια στο tixnet,πανακριβα,αλλα εγω τα σκαω αμα με σπρωξει καποιος στο ατοπημα...πρεπει ομως να κανουμε οτι κανουμε γρηγορα γιατι δεν εχουμε πολλες μερες μπροστα μας...
πειτε μου...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ψαξε μια στο ebayθελω να παω στο τελικο οσο τιποτα αλλο...ειμαι united απο την εποχη που επαιζε ο norman whiteside και ο kevin moran,εχω ζησει και στο μαντσεστερ βεβαια και ειχα διαρκειας την περιοδο 92-93 στο πρωτο μας...
πειτε μου...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
σταμούλα τι σου λεγα;
Το ενδεχόμενο τιμωρίας του για πέντε αγώνες αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Μπουσκέτς για το σχόλιο ρατσιστικής χροιάς στον Μαρσέλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".
Οπως μετέδωσε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός την Πέμπτη, η UEFA ενημέρωσε επίσημα την Μπαρτσελόνα ότι ο παίκτης της κινδυνεύει με τιμωρία.
Αν πράγματι τιμωρηθεί, ο Μπουσκέτς θα χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "μπλαουγκράνα" για την επόμενη σεζόν.
Το ενδεχόμενο τιμωρίας του για πέντε αγώνες αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Μπουσκέτς για το σχόλιο ρατσιστικής χροιάς στον Μαρσέλο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".
Οπως μετέδωσε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός την Πέμπτη, η UEFA ενημέρωσε επίσημα την Μπαρτσελόνα ότι ο παίκτης της κινδυνεύει με τιμωρία.
Αν πράγματι τιμωρηθεί, ο Μπουσκέτς θα χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πρώτα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια των "μπλαουγκράνα" για την επόμενη σεζόν.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
παπαριες του λεγες!σταμούλα τι σου λεγα;
Με Μπουσκέτς στον τελικό
Ευχάριστα νέα περίμεναν τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς θα βρίσκεται στη διάθεση του Πεπ Γκουαρδιόλα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η πειθαρχική επιτροπή της UΕFΑ απέρριψε την καταγγελία της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε λόγο για ρατσιστική συμπεριφορά του Ισπανού μέσου στον Μαρσέλο στα παιχνίδια των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στις δύο ισπανικές ομάδες.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αληθεια τι σας κανει να πιστευτε οτι θα το παρει η μαντσεστερ και εχετε ψηφισει ποιο πολυ?
μην ξεχναμε οτι ειναι και οι οπαδοι της ρεαλ μεσα..
αν δεν παιξει ζωνη αμυνας δεν γλυτωνει η μαντσεστερ... ο μουρινιο εφτυσε αιμα στα 4 παιχνιδια και αν δεν ειχε και κασιγιας θα μιλαγαμε για διασυρμους παλι...
μην ξεχναμε οτι ειναι και οι οπαδοι της ρεαλ μεσα..
αν δεν παιξει ζωνη αμυνας δεν γλυτωνει η μαντσεστερ... ο μουρινιο εφτυσε αιμα στα 4 παιχνιδια και αν δεν ειχε και κασιγιας θα μιλαγαμε για διασυρμους παλι...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Το χταπόδι «μίλησε» και αποφάσισε ότι νικητής στον φετινό τελικό του Champions League θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ικέρ το χταπόδι, από τη γνωστή σχολή των χταποδιών - μέντιουμ αποφάσισε ότι νικητής στον τελικό του Champions League, μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, θα είναι οι «Κόκκινοι Διάβολοι».
Συγκεκριμένα, στο ενυδρείο τοποθετήθηκαν δύο σαρδέλες, μέσα σε δύο γυάλινους κυλίνδρους, ο ένας είχε τη σημαία της Μάντσεστερ και ο άλλος της Μπαρτσελόνα, το χταπόδι - μέντιουμ αποφάσισε να γευματίσει στον πρώτο και ταυτόχρονα να διαλέξει την Μάντσεστερ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Με όνομα Ίκερ περίμενες να προβλέψει νίκη της Μπαρτσελόνα;
το μαλακιστιρι ειχει προβλέψει σωστα το κοπα ντελ ρει
πηρε τα παπαρια στον ημιτελικο της ρεαλ που περασε η μπαρτσελονα που ειχε προβλέψει ρεαλ
και τωρα λεει μαντσεστερ
υγ
ρε μπας και ειναι βαλτος απο καμια στοιχηματικη εταιρεια?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ασυζητητη θα ειναι για αλλη μια χρονια
Πρωταθλητρια Ευρωπης!!!!
αρα το χταποδι ειναι οπαδος της ρεαλ
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ασυζητητη θα ειναι για αλλη μια χρονια
Πρωταθλητρια Ευρωπης!!!!
Επισκέπτης
κατι αγγλο σαιτ διαβασα οτι η γιουναιτετ και ο τσιχλοφουσκακιας δεν θα παιξουν αμυντικα ωραια αυτο ειναι καλο γιατι θα δουμε εναν ανοιχτο τελικο με πολλα γκολ.δεν ξερω βεβαια πως η αργη αμυνα των αγγλων θα μπορεσει να σταματησει τις πλαγιοκοπησεις; παντως αν ισχυσει''το ανοιχτο παιχνιδι'' νομιζω οτι το καμαρι της καταλωνιας θα εχει ενα ευκολο βραδυ.και ολοι εμεις οι οπαδοι της θα φωναξουμε για αλλη μια φορα........φορτσα μπαρτσα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Μεγάλο φαβορί η Μπαρτσελόνα. Η Μάντσεστερ θα χρειαστεί να κάνει ριζική ανανέωση του χρόνου.
Ο τιτανομέγιστος Γκιγγς κοντεύει τα 42, ο Σκόουλς σαρανταρίζει.
Πρέπει να τα σκάσουν χοντρά για Γκάρεθ Μπέιλ και Σνάιντερ.
Ο Τοροσίδης που είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Νέβιλ θα τους κοστίσει μόνο 6-7εκ.
Μετά τον Τουρέ πάμε για νέα κλοπή παίκτη με ένα κομμάτι ψωμί αντάλλαγμα.
Ο τιτανομέγιστος Γκιγγς κοντεύει τα 42, ο Σκόουλς σαρανταρίζει.
Πρέπει να τα σκάσουν χοντρά για Γκάρεθ Μπέιλ και Σνάιντερ.
Ο Τοροσίδης που είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Νέβιλ θα τους κοστίσει μόνο 6-7εκ.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αρχισε τα ηλεκτροσοκ γιατι βλεπω χειροτερευειςΟ Τοροσίδης που είναι ιδανικός αντικαταστάτης του Νέβιλ θα τους κοστίσει μόνο 6-7εκ.
λιγες ωρες πριν το ματσ της χρονιας