You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2010-2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
makrykavlis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 26
- Like
- 9
- Πόντοι
- 11
ανετα το ειχε το 0-0 αν επεζε ο πεπε μεχρι το 90...
συμφωνώ-μπορεί και κάτι παραπάνω από το 0-0.
αλλά σιγά να μην έπαιρνε την πρόκριση μέσα στη βαρκελώνη.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σιγα, ξερεις 8 παιχτες πισω και περασαμεσυμφωνώ-μπορεί και κάτι παραπάνω από το 0-0.
αλλά σιγά να μην έπαιρνε την πρόκριση μέσα στη βαρκελώνη.
ριο φερντιναντ
Για τον Πέδρο ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος:
«Αυτή η βουτιά ήταν ανέκδοτο. Θα πρέπει να ντρέπεται. Νομίζω ότι ο Πέδρο όταν το ξαναδεί θα αναρωτηθεί γιατί ακριβώς το έκανε αυτό. Οι παίκτες του ράγκμπι μάλλον θα γελάνε».
Για την τακτική των ομάδων αλλά και την εθνική Ελλάδας:
«Οι παίκτες της Ρεάλ δεν παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο όμως κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν την πρόκριση. Και η Ίντερ είχε πάρει με παρόμοιο τρόπο το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τη θαύμασα ποτέ αλλά σεβάστηκα τον τρόπο της».
Δεν κερδίζεις τίποτα με το όμορφο ποδόσφαιρο. Στην ιστορία μένεις με τα τρόπαια. Η Ελλάδα κατέκτησε το Euro. Δεν ήταν ευχάριστος στα μάτια ο τρόπος παιχνιδιού της όμως οφείλεις να την παραδεχτείς».
Για τον τραυματισμό του Ντάνι Άλβες στη φάση αποβολής του Πέπε:
Αν με δείτε ποτέ να με μεταφέρει έξω φορείο και έπειτα να μπαίνω μέσα τρέχοντας τότε σας δίνω όλους το ελεύθερο να έρθετε και να μου κάνετε τάκλιν.
Για τον Πέδρο ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος:
«Αυτή η βουτιά ήταν ανέκδοτο. Θα πρέπει να ντρέπεται. Νομίζω ότι ο Πέδρο όταν το ξαναδεί θα αναρωτηθεί γιατί ακριβώς το έκανε αυτό. Οι παίκτες του ράγκμπι μάλλον θα γελάνε».
Για την τακτική των ομάδων αλλά και την εθνική Ελλάδας:
«Οι παίκτες της Ρεάλ δεν παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο όμως κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν την πρόκριση. Και η Ίντερ είχε πάρει με παρόμοιο τρόπο το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν τη θαύμασα ποτέ αλλά σεβάστηκα τον τρόπο της».
Δεν κερδίζεις τίποτα με το όμορφο ποδόσφαιρο. Στην ιστορία μένεις με τα τρόπαια. Η Ελλάδα κατέκτησε το Euro. Δεν ήταν ευχάριστος στα μάτια ο τρόπος παιχνιδιού της όμως οφείλεις να την παραδεχτείς».
Για τον τραυματισμό του Ντάνι Άλβες στη φάση αποβολής του Πέπε:
Αν με δείτε ποτέ να με μεταφέρει έξω φορείο και έπειτα να μπαίνω μέσα τρέχοντας τότε σας δίνω όλους το ελεύθερο να έρθετε και να μου κάνετε τάκλιν.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
κουβεντα με τα "αν" δε γινεται...ολα ηταν ανοιχτα...ανετα το ειχε το 0-0 αν επεζε ο πεπε μεχρι το 90...
η αληθεια ειναι οτι ο πεπε ηταν ο σημαντικοτερος παιχτης της ρεαλ με βαση το πλανο του μουρινιο...
στο κεντρο εκανε κυριολεκτικα πλακα με τη δυναμη,το διασκελισμο και τα μακρια ποδια του....
χαρακτηριστικη ειναι μια φαση στο α' ημιχρονο που ο μεσσι κανει τη γνωστη διαγωνια κινηση προς την περιοχη,πεφτει πανω στον πεπε και με ενα απλο τζαρτζ παει για χορτα...
οταν "εφυγε" ο πεπε,ηταν λογικο να βραχυκυκλωσει ολη η ομαδα και να μεγαλωσουν οι αποστασεις.
ολο το βαρος επεσε στο λασσ ο οποιος εχοντας διπλα του τον αλονσο επρεπε να φαει το γηπεδο καθως μετα την αποβολη ο αντιπαλος επαιζε με 4 κεντρικους μεσους...επιπλεον οταν αναποφευκτα η ομαδα μπηκε μεσα στο τερμα,φανηκε η ανυπαρξια του αλμπιολ...
στοπερ που δεν παει πρωτο στη μπαλα σε τετοιο επιπεδο ειναι τεραστια τρυπα...
στο δευτερο γκολ φερει ευθυνη οχι μονο για την τριπλα που τρωει,αλλα και για το γεγονος οτι αφηνει τον παιχτη να μπει στην περιοχη..μου ειναι δυσκολο να πιστεψω πως αγνοει τα βασικα της θεσης,οποτε καταληγω στο οτι απλα ειναι λιγος!!!
υ.γ. και το 0-0 να εμενε,χωρις ραμος και πεπε παλι δεν ειχε τυχη για προκριση.
plan b'!!!
ο φερντιναντ εχει μαθει τη μπαλα οπως πρεπει στο καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.ριο φερντιναντ
στην αγγλια με τα χθεσινα καραγκιοζιλικια σε ολη τη διαρκεια του αγωνα θα φευγαν λεμονοκουπες.
υ.γ. οι μονοι που ναι αρχιδατοι απο αυτην την ομαδα και δεν παρασυρονται απο το τσιρκο που τους περιβαλλει ειναι ο σγουρομαλλης και ο μεσσι.
Επισκέπτης
επειδη πολυ κουβεντα γινετε και για το χθεσινο αλλα και γενικα τα παιχνιδια ρεαλ-μπαρτσα εχω να ρωτησω τα εξης.ειναι ευχαριστηενοι βλεποντας την ομαδα της ρεαλ μιας ομαδας με 9 τροπαια και μια αιγλη οποτε παιζει με την μπαρτσα παιζει κλεφτοπολεμο-ανταρτικο και φυσικο ειναι να μενει με παιχτη λιγοτερο.εγω προσωπικα δεν θα μου αρεσε η ομαδα που υποστηριζω να παιζει αυτο του ειδους ποδοσφαιρο και να βρισκει δικαιολογιες στη διατησια οτι χανει τα ματς.οτανσε 4 παιχνιδια η ομαδα δεν κανει 5 ευκαιριες και εχει φαει 2 5αρες [απο περσι η μια στο μπερναμπεου] και να λεει οτι για ολα φταει η διατησια αυτο ειναι καταντια.τιποτα αλλο ;)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ανετα το ειχε το 0-0 αν επεζε ο πεπε μεχρι το 90...
σαφώς....
είχα πει ότι η μπάρτσα δεν είχε εναλλακτικό πλάνο.
χθες απέκτησε.....
3 σέντερ μπακ (πουγιόλ κάλυπτε και την αριστερη πλευρά που είναι η αδυναμία της μπάρτσα), 4 μπακ χαφ χωρίς αλβες να ανεβαίνει όλη τη δεξιά γραμμή, μπουσκέτς-κειτά χαφ χωρίς πολλές προωθήσεις όπως ο ινιέστα, βίγια τραβηγμένος εξτρέμ, μέσι ολ αρράουντ χωρίς κλασσικό σέντερ φορ, τσουκου τσουκου και τη μαλακία την έκανε ο αρχιδίνιο.... έβαλε μέσα κλασσικό ψηλό σέντερ φορ γιατί είδε με το σύστημα της μπάρτσα γκολ δε θα βαζε με το σχήμα όπως ήταν ούτε σε 10 ημίχρονα. Βάζουμε έναν λέλεκα μπας και βάλουμε κάνα γκολ με κεφαλιά ή απο στημένο.
τίποτα δεν έκατσε, η αμυντική διάταξη αποδυναμώθηκε χωρίς τον τρεχαντήρα οζίλ και όλα τελειωσαν όμορφα με 0-2 μετά απο τον ορισμό της κόκκινης που έπρεπε να έχει δοθεί και σε πανομοιότυπη φάση του κόπα ντελ ρέυ.
Υ.Γ.
ο φέρντιναντ να κάνει το σταυρό του να μη φάει άλλα 2 όπως πρόπερσι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το πλανο ηταν να κρατησει το 0-0 στο πρωτο και σιγα σιγα θα εβαζε σεντερ φορ δηλαδη να κλεψει τον αγωνα αλλα η μπαρτσα δεν μασαει
τώρα κλάμα.
το πλάνο ήταν να βάλει τον λελεκα μετά το 70 όπως στο κόπα....
αλλά βλέποντας το στήσιμο της μπάρτσα δεν είχε τύχη να σκοράρει.
πήγε λοιπόν να δημιουργήσει πίεση στα σέντερ μπακ και να μεγαλώσει την απόσταση των γραμμών. Ολα τελειωσαν όταν ο πέπες έκανε το γνωστό του τάκλιν όπως και στο κύπελλο.
μόνο που τώρα όπως και είχα γράψει οι διατητές στην ουέφα δε φοράνε στέμμα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και για να τελειώνουμε με τη μαλακία για τους 10 και 11...
όταν μια ομάδα κατεβαίνει να παίξει με 9 παίκτες 80 λεπτά κάτω απ τη σέντρα τότε η κατοχή 70-30 οδηγςί στατιστικά σε πολλές κιτρινες και ενδεχόμενες κόκκινες.
και κίτρινη να παιρνε ο πέπε στη ρεβάνς πέπε, μπράβο, αρμπελόα λόγω αριθμου καρτών πήγαιναν εξέδρα......
οπότε πάλι πάρτυ θα υπήρχε στο καμπ νου.
όταν μια ομάδα κατεβαίνει να παίξει με 9 παίκτες 80 λεπτά κάτω απ τη σέντρα τότε η κατοχή 70-30 οδηγςί στατιστικά σε πολλές κιτρινες και ενδεχόμενες κόκκινες.
και κίτρινη να παιρνε ο πέπε στη ρεβάνς πέπε, μπράβο, αρμπελόα λόγω αριθμου καρτών πήγαιναν εξέδρα......
οπότε πάλι πάρτυ θα υπήρχε στο καμπ νου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Την ίδια στιγμή τα γκάλοπ για την απόδοση της διαιτησίας παίρνουν "φωτιά" στα ΜΜΕ. Η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα της Ισπανίας, αυτή της "Marca",[size=18pt] σε ερώτηση για την ορθότητα της αποβολής του Πέπε παίρνει το "ναι" ως απάντηση από 23.000 άτομα (79,9%)[/size] και το "όχι" από 5.800 (20,1%).
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
για να τελειωνουμε με τις αναλυσεις και τα πολλα λογια, ενα θα σας πω. την κουπα θα την σηκωσει η ματζεστερ. τελεια και παυλα. η μπαρτσα μπορει να εχει καλυτερη ομαδα αλλα στον τελικο θα τον πιει. και περσι σας ελεγα απο το φλεβαρη οτι θα το παρει η ιντερ και το πηρε. να τον ακουτε τον αλεκο.
περσονα τωρα που πηρε τ΄αρχιδια μου η ρεαλ κανε μας μια χαρη. τουμπεκιασου
περσονα τωρα που πηρε τ΄αρχιδια μου η ρεαλ κανε μας μια χαρη. τουμπεκιασου
Επισκέπτης
η μπαρτσα μπορει να εχει καλυτερη ομαδα αλλα στον τελικο θα τον πιει.
Πολύ πιθανό σενάριο.
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
To ξέρω πως είναι οπαδός της Μάντσεστερ. Αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι Ρεάλ στην Ισπανία.
Η πλάκα είναι πως αφού κλαψούρισε για κάνα τέταρτο μετά άρχισε να λέι πως η Γιουνάιτεντ μπορεί να νικήσει τη Μπαρτσελόνα "αν μας αφήσει η διαιτησία".
Αυτός νομίζει πως τον ακούει ο Πλατινί και θα επηρεαστεί από τη γκρίνια του όπως ο Πιλάβιος και ο Τεροβίτσας.
axaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κουβεντα με τα "αν" δε γινεται...ολα ηταν ανοιχτα...
βεεεεεεβαια,ολα ηταν "ανοιχτα" φτωχε μου Χιτ
στο (ανοιχτο)μυαλο σου και στου Μουρινιο φυσικα
Το μονα που ηταν ανοικτα ηταν τα σκελια της Βασιλισσας,ετσι οπως την εστησε ο μαλακας σας ο μιστερ ουαν..
Ταμπουρι περιτεχνο και αμα βγει καμμια κοντρα,γεια χαραδρα δηλαδη!!
Ασε δε την τεχνικοτητα των παιχτων σας,μιλαμε για τους μαγους της μπαλλας,τους γητευτες
Μιλαμε για την τεχνικοτητα μιας πενταδας του Ομπραντοβιτς με μια πενταδα των Μπουλς του Τζορνταν,για
τετοια διαφορα μιλαμε
η αληθεια ειναι οτι ο πεπε ηταν ο σημαντικοτερος παιχτης της ρεαλ με βαση το πλανο του μουρινιο...
στο κεντρο εκανε κυριολεκτικα πλακα με τη δυναμη,το διασκελισμο και τα μακρια ποδια του....
Σιγα σιγα θα μας πεις οτι τετοιος παιχτης ειχε αιωνες να φανει
Δεν ντρεπεται ως αθλητης πρωτα πρωτα που επιτρεπει να ξευτιλιζεται με εντολες του προπονητη του
παιζοντας με αυτο τον τροπο;
ελεος ρε συ
παιχτε μπαλλα ρε ραμολιμεντα,γελαει μαζι σας ολη η Ισπανια και ολος ο κοσμος
Μπαλλα,ποδοσφαιρο γιου νοου;;;
και αστε τις στρατηγικες και τις μαλακιες του μαλακα σας
ολο λετε η Μπαρτσα ειναι ετοιμο προιον,παιζει το ιδιο συστημα συνεχεια ,ειναι προβλεψιμη κτλ κτλ κτλ
και μπαλα δεν μπορειτε να παιξετε μαζι της,εχετε κομπλαρει εντελως
Φτου ρε πουστη μου,σας σιχαινομαι σαν την μυξα μου
Σας σιχαινομαι σαν τους βαζελους απεναντι στους γαβρους (αν και βαζελος..)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε ακόμα απαντάς σε πούστρες χιλιοχυμένες;
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε ακόμα απαντάς σε πούστρες χιλιοχυμένες;
ρε μαλακα,πως υπερασπιζονται ετσι το μπουρδελο τους;
πως κανουν ρε μαλακα ετσι για την πουστρο μουρινια τους;
σαν κατι καμενα πρεζακια δικα μας,βαζελακια δηλαδη,που ηθελαν τον αληταρα τον βγενο
μεχρι και πρωθυπουργο
μην τους ελεγες τοτε για Βγενοπουλο,δεχοσουνα επιθεση κατα ριπας απο κλωνους και κλωναρια
τι'ν'τουτοι ρε;;;;
οοομποοοο!!!