baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
α εσυ πας για μιουτ απευθειαςMα πώς έχασε αυτό; Άχαστο ήταν.
α εσυ πας για μιουτ απευθειαςMα πώς έχασε αυτό; Άχαστο ήταν.
ενα σου λεω!!!!!
εχασες γελιο!!!!!
λακη ποσα μου δινεις να μην σε κανω μιουτΤο φαντάζομαι. Ακόμα κλαίω κι εγώ σαν τη Ζοζέφα.
λακη ποσα μου δινεις να μην σε κανω μιουτ
κλάαααααμαααααααααααααααααααααααααααααα
"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.
"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".
Ο Χόρχε Βαλδάνο, σχολιάζοντας το μαρκάρισμα του Πέπε, τόνισε: "Ηταν λανθασμένο και αποφασιστικό. Ηταν πολύ δυνατό, όχι σκόπιμο, με τον Πέπε να υπολογίζει λάθος".
κλάαααααμαααααααααααααααααααααααααααααα
"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.
"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".
Ο Χόρχε Βαλδάνο, σχολιάζοντας το μαρκάρισμα του Πέπε, τόνισε: "Ηταν λανθασμένο και αποφασιστικό. Ηταν πολύ δυνατό, όχι σκόπιμο, με τον Πέπε να υπολογίζει λάθος".
Εχω να σου πω ακομη καλυτερο.Όσα θα έπαιρνες αν έπιανες τη μαλακία που πήγες κι έπαιξες για στοίχημα
Και για να κλάψεις ακόμα περισσότερο.
Μπαίνει σήμερα φίλος σε προπατζίδικο ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του όχι δελτίο, όχι κουπόνι, ούτε ξέρει τι είναι το λότο.
Και λεει στον προπατζή
-Αυτο που είναι το παιχνίδι ισοπαλία μέχρι τη μέση και μετά κερδίζει όχι η γηπεδούχος η άλλη πως τη λένε, πώς λέγετται?
- Χ ημίχρονο 2ο τελικό.
- Μπράβο φτιάξε μου ένα δελτίο τέτοιο 10 ευρώ.
ΚΛΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εχω να σου πω ακομη καλυτερο.
Παιζει η ΚΠΡ ενα ματς εκτος εδρας και εχει αποδοση 5.
Το παιζει η μανα μου απολυτα σιγουρη οτι θα ερθει.
Τελικο? 0-1.
Της λεω, ρε μανα, που σου ηρθε διπλο η ΚΠΡ?
Και μου λεει το ασυγκριτο "Αγορι μου αυτοι οι ΚυΠΡιοι τα καταφερνουν παντα".
το μπαρε βγαίνει απ το πουστοκου-μπάρε;