Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Mια φορά στο δημοτικό κάναμε το πείραμα να παίξουμε με κάτι παιδιά από το γυμνάσιο. Πήγαμε να το παίξουμε μάγκες ότι και καλά τα βάζουμε μαζί τους...

Ε εμείς τα μωρά τότε με τα γυμνασιόπαιδια ( οι μεγάλοι τότε χαχα) πολύ περισσότερο αντίσταση είχαμε φέρει.  :headbang:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
λακη ποσα μου δινεις να μην σε κανω μιουτ :birdman:

Όσα θα έπαιρνες αν έπιανες τη μαλακία που πήγες κι έπαιξες για στοίχημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και για να κλάψεις ακόμα περισσότερο.

Μπαίνει σήμερα φίλος σε προπατζίδικο ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του όχι δελτίο, όχι κουπόνι, ούτε ξέρει τι είναι το λότο.

Και λεει στον προπατζή

-Αυτο που είναι το παιχνίδι ισοπαλία μέχρι τη μέση και μετά κερδίζει όχι η γηπεδούχος η άλλη πως τη λένε, πώς λέγετται?

- Χ ημίχρονο 2ο τελικό.

- Μπράβο φτιάξε μου ένα δελτίο τέτοιο 10 ευρώ.

ΚΛΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
"Why do they try to kill a tie that could end 0-0 after three hours?"

Carlos Cristobal / Translation by Michael J. O'Donnell

Jose Mourinho was visibly angy after his team's defeat against Barcelona.

"Why does this happen? Barcelona are a fantastic team. I don't understand why Pepe was sent off. It paved the way for Barcelona to finish the tie."

"I said nothing to the referee. I just laughed and applauded his decision without saying anything. I'd rather say no more because if I tell him and UEFA what I really think my career would end here and now. Since I cannot say it, I'll ask a question: Why? Why Ovrebo? Why Bussaca? We are talking about an absolutely fantastic football team. Why couldn't Chelsea reach the final two years ago? It was a miracle that Inter reached the final last year. Why kill a tie that could end 0-0 after three hours? I don't understand why."

"If it's already difficult to make a comeback on purely sporting grounds, it is absolutely impossible when our opponent is helped in this manner. It seems they must reach the final. I don't understand why such a fantastic team needs this. Football is a sport in which the same rules apply to all; then the best team wins. We will showcase pride and respect for our world of football in Barcelona. We will travel without Pepe, who did nothing wrong. We will travel without Ramos, who did nothing wrong. The coach won't even be able to sit on the bench and the aggregate score is against us. The system will kill us once more if we happen to score a goal and open up the tie."

"Our scheme had different stages for different moments in the game. We had to play together and then use a centre forward. Then I would use a number '10' behind the two forwards. It is the scheme for a 0-0 game, trying to capitalise on the frustration of our opponent. But the referee didn't let us unfold our plan. Barcelona's power should have been simply of a football nature. They have that power. Why use more?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλάαααααμαααααααααααααααααααααααααααααα

"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.

"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".

Ο Χόρχε Βαλδάνο, σχολιάζοντας το μαρκάρισμα του Πέπε, τόνισε: "Ηταν λανθασμένο και αποφασιστικό. Ηταν πολύ δυνατό, όχι σκόπιμο, με τον Πέπε να υπολογίζει λάθος".

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

"Χειροκροτάω τον διαιτητή. Συγχαρητήρια. Τι του είπα; Τίποτα, απλά γέλασα. Εάν πω πως αισθάνομαι τώρα για την UEFA, η καριέρα μου θα τελειώσει. Απλώς αναρωτιέμαι γιατί. Δεν γνωρίζω εάν είναι οι φανέλες τους για τη UNICEF. Είμαι αηδιασμένος από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο επαναληπτικός είναι αδύνατη αποστολή. Η Μπαρτσελόνα πέρασε στον τελικό. Γιατί μια ομάδα τόσο φανταστική χρειάζεται αυτό το πράγμα; Θα πρέπει να υπάρχουν ίδιοι κανόνες για όλους. Είχαμε την πρόθεση να κρατήσουμε το 0-0. Μετά βάλαμε έναν επιθετικό. Μετά σχεδιάζαμε μία 3η φάση, ένα "δεκάρι" πίσω από 3 επιθετικούς. Αλλά ο διαιτητής δεν το επέτρεψε", υποστήριξε ο Πορτογάλος.

"Θα ντρεπόμουν εάν ήμουν Μπαρτσελόνα με τον τρόπο που κατέκτησε το Champions League του 2009. Ηταν σκάνδαλο στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'. Αυτό είναι το σκάνδαλο του 'Μπερναμπέου'", συνέχισε την επίθεση, αλλά ασχολήθηκε και με τον αντίπαλο τεχνικό: "Ο Γκουαρδιόλα είναι ένας φανταστικός τεχνικός, αλλά κατέκτησε το Champions League με τρόπο που προσωπικά θα με ντρόπιαζε".

Ο Χόρχε Βαλδάνο, σχολιάζοντας το μαρκάρισμα του Πέπε, τόνισε: "Ηταν λανθασμένο και αποφασιστικό. Ηταν πολύ δυνατό, όχι σκόπιμο, με τον Πέπε να υπολογίζει λάθος".
:2on1:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Να στείλει τους παίκτες του για randori στο Σιγκάλ.

Ο αδικημένος.....  :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όσα θα έπαιρνες αν έπιανες τη μαλακία που πήγες κι έπαιξες για στοίχημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και για να κλάψεις ακόμα περισσότερο.

Μπαίνει σήμερα φίλος σε προπατζίδικο ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του όχι δελτίο, όχι κουπόνι, ούτε ξέρει τι είναι το λότο.

Και λεει στον προπατζή

-Αυτο που είναι το παιχνίδι ισοπαλία μέχρι τη μέση και μετά κερδίζει όχι η γηπεδούχος η άλλη πως τη λένε, πώς λέγετται?

- Χ ημίχρονο 2ο τελικό.

- Μπράβο φτιάξε μου ένα δελτίο τέτοιο 10 ευρώ.

ΚΛΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω να σου πω ακομη καλυτερο.
Παιζει η ΚΠΡ ενα ματς εκτος εδρας και εχει αποδοση 5.
Το παιζει η μανα μου απολυτα σιγουρη οτι θα ερθει.
Τελικο? 0-1.
Της λεω, ρε μανα, που σου ηρθε διπλο η ΚΠΡ?
Και μου λεει το ασυγκριτο "Αγορι μου αυτοι οι ΚυΠΡιοι τα καταφερνουν παντα".

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Εχω να σου πω ακομη καλυτερο.
Παιζει η ΚΠΡ ενα ματς εκτος εδρας και εχει αποδοση 5.
Το παιζει η μανα μου απολυτα σιγουρη οτι θα ερθει.
Τελικο? 0-1.
Της λεω, ρε μανα, που σου ηρθε διπλο η ΚΠΡ?
Και μου λεει το ασυγκριτο "Αγορι μου αυτοι οι ΚυΠΡιοι τα καταφερνουν παντα".

Άκου τα και παραιτήσου μπάρεεεεεεε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μπαρε βγαίνει απ το πουστοκου-μπάρε;

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
persona παλι αντιπαλοι στον τελικο?αντε καλο ματσακι να γινει κι ας κερδισει η united...ε σορρυ ο καλυτερος

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
'' Έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσαν στις τάξεις της Μπαρτσελόνα οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Οι αιχμές που άφησε ο Πορτογάλος προπονητής περί επηρεασμού της διαιτησίας προς όφελος των Καταλανών από τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ή λόγω της συνεργασίας της με τη UNICEF εξόργισαν τους «μπλαουγκράνα» σε σημείο που-σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ-να εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταγγείλουν επίσημα τον Μουρίνιο στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και να ζητήσουν την τιμωρία του.

Ήδη το νομικό τμήμα της «Μπάρτσα» εξετάζει τις παραμέτρους της υπόθεσης και το ενδεχόμενο να κινηθεί εναντίον του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας νέα διάσταση στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσά τους.''

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
«Καρφιά» Ρονάλντο για διαιτησία και Μουρίνιο!

Όλοι πλην του... εαυτού του έφταιγαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα με 2-0 στο «Μπερναμπέου» στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέκρινε τη διαιτησία, ενώ άφησε αιχμές και για την τακτική του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είδατε όλοι τι έγινε. Όταν ήμασταν 11 εναντίον 11 μπορεί να μην ήμασταν καλοί, αλλά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πάντα στα ματς με την Μπαρτσελόνα μένουμε με δέκα παίκτες. Είναι τυχαίο; Το 0-0 δεν θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα για μας, αφού θα μπορούσε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Πριν την αποβολή ήταν έτοιμος να περάσει στο ματς ο Κακά και θα παίζαμε επιθετικά στα τελευταία 20 λεπτά. Όμως μετά ήρθε η αποβολή του Πέπε και όλα άλλαξαν. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι γιατί πάντα τα ίδια συμβαίνουν με αυτόν τον αντίπαλο», δήλωσε.
Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα κατορθώματα του αντίπαλου δέους, Λιονέλ Μέσι, αρκέστηκε να πει: «Με δέκα παίκτες είναι πάντα ευκολότερο το έργο σου. Μακάρι κι εγώ να έπαιζα τόσες φορές απέναντι σε δέκα παίκτες, όπως έχει κάνει εκείνος».
Όσο για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και τις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο, δεν δίστασε να πει: «Δεν μου αρέσει να παίζω με αυτόν τον τρόπο, αλλά πρέπει να προσαρμοστώ γιατί αυτό θέλει ο προπονητής.

Τέλος, για το αν υπάρχουν πλέον ελπίδες πρόκρισης στον τελικό για τη Ρεάλ, τόνισε: «Πλέον είμαστε με το 2-0 στην πλάτη και παίζουμε τον επαναληπτικό εκτός έδρας. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά ξέρουμε πως είναι πλέον πολύ δύσκολο».

:jerking: ποσο μαλακας μικροτσουτσουνος ειναι.. :s&m_3:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Ενταξει οτι και να λεει ο Μουρινιο,κι ο ιδιος ξερει οτι η Μπαρτσα ειναι ανωτερη.Αλλα τι να πει κλεγεται..Αλλα ρε παιδια μια απορια.Ειμαι ο μονος που πιστευει οτι η κοκκινη στον Πεπε ειναι κομματακι τραβηγμενη?Κιτρινη ναι,αλλα κοκκινη?Υπερβολικη μου φανηκε.Τεσπα παντως μην βιαστουνε μερικοι να χρισουνε την Μπαρτσα νικητρια του θεσμου.ο Σερ Τσιχλας ειναι παλια καραβανα και γατονι,δεν ειναι Μουρινιο...

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16

..για του χρονου εκλεισαν κ Jack Norris :knuppel: :ak:

Stories

Νέο!

Stories