Επισκέπτης
τελικα θα μας πεις τη πινεις και δεν μας δινειςκαι αυτό με πρόθεση έτσι?
τελικα θα μας πεις τη πινεις και δεν μας δινειςκαι αυτό με πρόθεση έτσι?
Εγώ γιατί να κλάψω;; Επειδή έχω παίξει κατάκτηση τη μπαρτσελόνα από την αρχή της σεζόν;;;
Απλά, ως μη μαλάκας, διαπιστώνω και πράγματα που τυπάκια σαν και σένα δε χαμπαριάζουνε.
Από τη Μπαρτσελόνα είσαι ή απλός πανηγυρτζής;;;
τελικα θα μας πεις τη πινεις και δεν μας δινεις
να μου πεις για οταν επεσε κατω κ σφαδαζε να το καταλαβω...για αυτό λέμε θέατρο :-*
εσυ προσωπικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι .αλλωστε το εκανες δυο φορες σημεραδεν σου λέω τι πίνω, θα σου πώ τι θα πιείς εσύ
Ο διαιτητης του τελικου κυπελλου αφησε το σκληρο παιχνιδι, ο διαιτητης σημερα οχι, απλα τα πραγματα. Δινεται η αποβολη του Πεπε αν και σε τετοια κρισιμα ματς θα ηταν προτιμοτερο να παιζονται επι ισοις οροις. Απ την αλλη οι παικτες της Ρεαλ εδωσαν κανα 2 αφορμες ακομα για αποβολες (ραμος, Μαρσελο που παταει τον Πεδρο) ενω και απο πλευρας εμφανισης ελαχιστα πραγματα. Με τον τσαμπουκα κ μονο δεν κερδιζεις προκρισεις...
εσυ προσωπικα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι .αλλωστε το εκανες δυο φορες σημερα
μην ασχολεισαι το ατομο η ειναι πιωμενος η απλα ασχετος.υπαρχει και η τριτη και χειροτερη εκδοχη να ειναι και τα δυο μαζι και ειναι το πιθανοτερο ;)διασκεδαζε απλως ;)να μου πεις για οταν επεσε κατω κ σφαδαζε να το καταλαβω...
στον αερα ειναι ανθρωπινως αδυνατο,την εφαγε κανονικα,οχι γεματη αλλα την εφαγε
μην τραλλαθουμε κιολας ;)
συνεχιζει ακαθεκτη η διορισμενη για ενα ακομα βρωμικο c.l..
πάρε μου και εσύ δύο να ισοφαρίσω
μην ασχολεισαι το ατομο η ειναι πιωμενος η απλα ασχετος.υπαρχει και η τριτη και χειροτερη εκδοχη να ειναι και τα δυο μαζι και ειναι το πιθανοτερο ;)διασκεδαζε απλως ;)
Ο διατητής σήμερα άφησε το σκληρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε εντελώς την προσέγγισή του στο ματς.
Από εκεί και πέρα, στα ματς Ρεαλ-Μπαρτσελόνα ο μοναδικός μη προβλέψιμος παράγοντας είναι ο Μουρίνιο. Η Μπαρτσελόνα κατεβαίνει ίδια και απαράλλακτη, και σε σύστημα και σε τακτική. Ο Μουρίνιο έχοντας δυο σημαντικότατες απουσίες (Κεντίρα, Καρβάλιο) επέλεξε να πάει πολύ χαλαρά το ματς και να εκμεταλλευτεί την όποια κούραση της Μπαρτσελόνα στο β' ημίχρονο. Σε αντίθεση δλδ με το ματς κυπέλλου που έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με ασφυκτικό πρέσσινγκ και στο β΄κατέρρευσε η ρεάλ (το ότι το πήρε στην παράταση δεν σημαίνει σήμερα). Από κει και πέρα, ο κόρακας έκρινε τα πάντα, ακόμα και αν έμενε το 0-0 (έξω Ράμος, Πέπε, αμφίβολος Κεντίρα, θα κατέβαινε με -3 βασικότατους αμυντικούς-χαφ από τους 7).
εσυ μην μιλας,εισαι μπουκωμενος απο ολες τις παντες
το μονο που σου μενει ειναι να κλαψεις και εσυ
σου λειπει ο Αντεμπαγιορ ε;
ααααααααααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ
ετοιμασε το κολαρακι σου για το σουπερ καπ
ποτε ειναι αυτο?ετοιμασε το κολαρακι σου για το σουπερ καπ
δεν μας λες ομως ηταν αδικες οι καρτες;δηλαδη ο ραμος οταν χερι και του το χαριζει και βγαζει κιτρινη εκει ο διατητης ποιον εξυπηρετουσε;.μην βλεπεις φαντσαματα θα μπορουσε η ρεαλ να τελειωσει και με 9 παιχτες.ο αντεμπαγιορ θυμησε παιχτη του ραγκμπυ και ο αλονσο στη φαση της κιτρινης του ραμος δες απλα πως πηγε να κλωτσησει το μεισι ασχετα αν δεν τον πετυχε.δηλαδη κατα τη γνωμη σου τη επρεπε να κανει ο διατητης μα αφησει ατιμωρητα ολους αυτους για να παει η ρεαλ πληρης.αλλα και ετσι να ηταν παλι εκει υπαρχει κατηφορα ;)Ο διατητής σήμερα άφησε το σκληρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε εντελώς την προσέγγισή του στο ματς.
Από εκεί και πέρα, στα ματς Ρεαλ-Μπαρτσελόνα ο μοναδικός μη προβλέψιμος παράγοντας είναι ο Μουρίνιο. Η Μπαρτσελόνα κατεβαίνει ίδια και απαράλλακτη, και σε σύστημα και σε τακτική. Ο Μουρίνιο έχοντας δυο σημαντικότατες απουσίες (Κεντίρα, Καρβάλιο) επέλεξε να πάει πολύ χαλαρά το ματς και να εκμεταλλευτεί την όποια κούραση της Μπαρτσελόνα στο β' ημίχρονο. Σε αντίθεση δλδ με το ματς κυπέλλου που έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με ασφυκτικό πρέσσινγκ και στο β΄κατέρρευσε η ρεάλ (το ότι το πήρε στην παράταση δεν σημαίνει σήμερα). Από κει και πέρα, ο κόρακας έκρινε τα πάντα, ακόμα και αν έμενε το 0-0 (έξω Ράμος, Πέπε, αμφίβολος Κεντίρα, θα κατέβαινε με -3 βασικότατους αμυντικούς-χαφ από τους 7).
μάλλον το δικό σου θα ετοιμάσεις, η Ισπανία δεν είναι Ευρώπη να στήνει τα παιχνίδια η Ουέφα
εισαι απαιχτος συνεχισε να με διασκεδαζεις δεν περιγραφω αλλοσχετικέ πάρε μου μια να γίνει το 3-2