You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2010-2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
κι όμως το ριπλέυ δείχνει πρόθεση μάλλον σωστή η κόκκινη
μόνο που ούτε τον ακούμπησε τον Άλβες και είναι συζητήσιμο αν υπήρχε πρόθεση...
Επισκέπτης
μονο και μονο το πως παει πανω στον αλβες ειναι ο ορισμος της κοκινης.επισης σκεψου να μην προλαβαινε να τραβηχτει ο βραζιλιανος.....θρυψαλα θα του το εκανε.επισης ο ραμος επρεπε να ειχε ειδη αποβληθει οπως ο και ο αντεμπαγιορ ;)μόνο που ούτε τον ακούμπησε τον Άλβες και είναι συζητήσιμο αν υπήρχε πρόθεση...
Επισκέπτης
ο Άλβες έπρεπε να φάει κίτρινη για θέατρο
Επισκέπτης
μονο και μονο το πως παει πανω στον αλβες ειναι ο ορισμος της κοκινης.επισης σκεψου να μην προλαβαινε να τραβηχτει ο βραζιλιανος.....θρυψαλα θα του το εκανε.επισης ο ραμος επρεπε να ειχε ειδη αποβληθει οπως ο και ο αντεμπαγιορ ;)
άρα συμφωνείς ότι ο Άλβες έπαιξε θέατρο ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Επισκέπτης
φιλε μου μονο και μονο πως παει στον αλβες ειναι ο ορισμος της κοκινης καρτας.δηλαδη η προθεση να τον χτυπησει δεν μετραει; μαθε κανονισμουςάρα συμφωνείς ότι ο Άλβες έπαιξε θέατρο ;)
Επισκέπτης
φιλε μου μονο και μονο πως παει στον αλβες ειναι ο ορισμος της κοκινης καρτας.δηλαδη η προθεση να τον χτυπησει δεν μετραει; μαθε κανονισμους
την πρόθεση την είδες εσύ και ο πουλημένος διαιτητής ο Πέπε πήγε απλά δυνατά πάνω στη μπάλα και ο καραγκιόζης ο Άλβες χωρίς καν να τον ακουμπήσει άρχισε να σφαδάζει με δέκα παίκτες και φουλ ντόπα και η κωλοπετινίτσα παίρνει αποτελέσματα!
Επισκέπτης
υπαρχουν δυο τινα η εχεις πιει η εβλεπες αλλο παιχνιδι.αληθεια ο αντεμπαγιορ ακουσα οτι μετα το παιχνιδι του εγινε προταση απο αμερικανικη ομαδα ραγκμπυτην πρόθεση την είδες εσύ και ο πουλημένος διαιτητής ο Πέπε πήγε απλά δυνατά πάνω στη μπάλα και ο καραγκιόζης ο Άλβες χωρίς καν να τον ακουμπήσει άρχισε να σφαδάζει με δέκα παίκτες και φουλ ντόπα και η κολοπετινίτσα παίρνει αποτελέσματα!
Επισκέπτης
υπαρχουν δυο τινα η εχεις πιει η εβλεπες αλλο παιχνιδι.αληθεια ο αντεμπαγιορ ακουσα οτι μετα το παιχνιδι του εγινε προταση απο αμερικανικη ομαδα ραγκμπυ
ο Αντεμπαγιόρ όντως έπρεπε να φάει κόκκινη, αλλά στο 88' και όχι ο Πέπε στο 64'
Επισκέπτης
και ο ραμος ποτε επρεπε να ειχε αποβληθει;ο Αντεμπαγιόρ όντως έπρεπε να φάει κόκκινη, αλλά στο 88' και όχι ο Πέπε στο 64'
Επισκέπτης
Αντί να λες κι'ευχαριστώ που δεν απέβαλε νωρίτερα τον Ράμος για την αγκωνια στον Μέσι διαμαρτύρεσαι κιόλας ρε φίλε;
Ούτε Ολυμπιακός να ήσουνα (μήπως είσαι;).
για τον Ράμος δεν έχω άποψη δεν είδα το α' ημίχρονο, για την ακρίβεια είδα τον αγώνα από το 60' και μετά...αμφιβάλλεις ότι η Μπάρτσα είναι φουλ στη ντόπα? Ολυμπιακός είμαι Βόλου
Επισκέπτης
ακου να δεις δεν υπαρχει ομαδα στο πλανητη που να μην περνει βοηθηματα.απλα αυτη η μπαρτσελονα δεν παιζεται απο καμια ομαδα.μονο απο τον κακο της ευατο μπορει να χασει.τοσο απλα.εδω και μια 5 ετια ειναι η κορυφαια ομαδα και παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο.απλα δες οτι επαιζε με μια ομαδα με αστερια και ειχε κατοχη 70-30.και οχι σε ενα αλλα και στα 4 παιχνιδια.τυχαιο; δεν νομιζω ;)για τον Ράμος δεν έχω άποψη δεν είδα το α' ημίχρονο, για την ακρίβεια είδα τον αγώνα από το 60' και μετά...αμφιβάλλεις ότι η Μπάρτσα είναι φουλ στη ντόπα? Ολυμπιακός είμαι Βόλου
Επισκέπτης
Μόλις τώρα έδειξε ξανά τη φάση στη ΝΕΤ. Όποιος λέει ότι ο Πέπε δεν βρήκε τον Άλβες μάλλον θα του πρότεινα ή να κάνει μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο ή να κόψει τα ξύδια και τις κόκα κόλες.