Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Σας αρεσε η γυναικα του Αμπραμοβιτς??....Μετρια θα τη χαρκτηριζα τετοιες ειναι γεματη η ρωσσια...!!!
Μάλλον θα 'ναι σούπερ καύλα στο κρεβάτι!!! ;)
Σας αρεσε η γυναικα του Αμπραμοβιτς??....Μετρια θα τη χαρκτηριζα τετοιες ειναι γεματη η ρωσσια...!!!
Η λογικη λεει επαναληψη του προπερσινου τελικου ;)
πολλή μαλακία έχει πεσει στο σάιτ.
έχει ξεπεράσει πλέον το ανεκτό σε κάθε θρεντ απ τα πολιτικά μέχρι τα αθλητικά
τουραμ καρεμπε ντεσαγι βιειρα βασικοι και αναντικαταστατοι...Σου αναγνωρίζω ότι έχεις τουλάχιστον το γνώθι σ'αυτόν και αντιλαμβάνεσαι την ιδιότητα σου όπως εύστοχα το περιγράφεις στην πρώτη σου πρόταση.
Η Γαλλία το 98 είχε στην ενδεκάδα 3 το πολύ μαύρους (από τη φάση των 16 και μετά τουλάχιστον)...Τσέκαρε πριν πεις τις πίπες σου.
Αλλά και να ήταν ακριβής η μαλακία που είπες, τι σημαίνει; Η εξαίρεση απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα..
ΥΓ Δεν κάνω ρατσιστικό σχόλιο μέσω του ποδοσφαίρου. Μόνο ανόητοι, προκατελημένοι ή άρρωστοι θα το σκέφτονταν έτσι (choose your side).
τουραμ καρεμπε ντεσαγι βιειρα βασικοι και αναντικαταστατοι...
φυσικα και ο κορυφαιος ολων των εποχων με το 10 στην πλατη καταγοταν επισης απο την αφρικη..
για τη γαλλια που πηγε τελικο το 06 γιατι δε λες τιποτα;
εκει ποσοι μαυροι ηταν στη βασικη 11αδα?
Υ.Γ.αυτα για να μη λεγονται ανακριβειες...ουτε εγω εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τους αφρικανους ποδοσφαιριστες,
αλλα το προβλημα της τσελσι δεν ειναι αυτο(απο εκει ξεκινησε η κουβεντα)..τα βασικα της προβληματα ειναι οτι εχει στον παγκο εναν προνητη που υστερα απο 2 χρονια δεν εχει καταληξει σε αγωνιστικο πλανο,και οτι τα καλα χρονια του κορμου της περασαν ανεπιστερπτι...(καρβαλιο-λαμπαρντ-ντρογκμπα-μακελελε)...
χίτμαν τότε το 06 όντως έψαχνες για λευκό.
μου φαινεται ήταν ένας ή δύο...
επίσης είναι αστείο να μας μιλά ο τυπάς για μαύρους όταν έχουν βγει ποδοσφαιρικοί εγκέφαλοι όπως οι βιειρά, γκαλλάς, μακελελέ, εσιέν, κάρλος, καφού, άλβεζ....
σε λίγο θα μας πει ότι και ο πελέ ήταν η εξαίρεση.
με τι λάμψη; φωσφοριζέ ή υποκίτρινη;αχαχαχχαχααχ..... αυτοι ηταν μελαμψη ρε οχι μαυροι
τουραμ καρεμπε ντεσαγι βιειρα βασικοι και αναντικαταστατοι...
φυσικα και ο κορυφαιος ολων των εποχων με το 10 στην πλατη καταγοταν επισης απο την αφρικη..
για τη γαλλια που πηγε τελικο το 06 γιατι δε λες τιποτα;
εκει ποσοι μαυροι ηταν στη βασικη 11αδα?
Υ.Γ.αυτα για να μη λεγονται ανακριβειες...ουτε εγω εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση τους αφρικανους ποδοσφαιριστες,
αλλα το προβλημα της τσελσι δεν ειναι αυτο(απο εκει ξεκινησε η κουβεντα)..τα βασικα της προβληματα ειναι οτι εχει στον παγκο εναν προνητη που υστερα απο 2 χρονια δεν εχει καταληξει σε αγωνιστικο πλανο,και οτι τα καλα χρονια του κορμου της περασαν ανεπιστερπτι...(καρβαλιο-λαμπαρντ-ντρογκμπα-μακελελε)...
η γαλλια του 06 σε ολη τη φαση των ομιλων ειχε γονατισει απο την κοντρα ΖΙΝΤΑΝ-ντομενεκ...Για πληροφοριακούς λόγους, η Γαλλία του 2006 ήταν της πλάκας και μέχρι το ματς με τη Βραζιλία όλοι την έκραζαν..Η καλύτερη (μακράν) Γαλλία από το 95 και μετά ήταν του 2000 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία (με 4 ενδεκαδάτους μαύρους).
καλα ολα αυτα,αλλα στο μπασκετ τι γινεται;
η γαλλια του 06 σε ολη τη φαση των ομιλων ειχε γονατισει απο την κοντρα ΖΙΝΤΑΝ-ντομενεκ...
μολις πηρε τα κλειδια ο ζιζου η ομαδα ρολαρε..
ξαναλεω,γιατι δε συνεννοουμαστε...το προβλημα της τσελσυ δεν ειναι οι "μαυροι",αλλα αυτο που γραψα παραπανω
τωρα που κολαει αν ο αλλος ειναι μαυρος?
η γκανα δλδ που απο ατυχια δεν περασε στα ημιτελικα τους μουντιαλ περσι, η σενεγάλη που πηγε στους 8 το 2002 δεν ηταν μαυροι?