Νέα

Champions league 2010-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 09) ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 4Η ΦΟΡΑ

• ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ψήφοι: 19 51,4%
  • .

Ψήφοι: 18 48,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδι μου αυτος ο τορες τι εχει παθει???

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δηλαδη αν εχεις Ντρογκμπα,Τορες,(και καλο αυτο δεν ειναι),Ανελκα...και δε μπορεις να βαλεις εστω ενα goal μην εχεις φιλοδοξιες για κουπες.Πεναλντακι στο τελος δε δωθηκε απο τον ισπανο διαιτητη....!!!
και εγώ την σιχάθηκα της ρουφιάνα σήμερα... μου είχε φάει και άλλη φορά λεφτά που περίμενα να βάλει κανένα γκολ αλλά παπάρια...
ο τσίχλας τελικά είτε έχει υλικό είτε δεν έχει την ζημιά του μπορεί να την κάνει.
αααα και μπράβο στον γουρουνιάρη που το κάρφωσε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
ρε παιδι μου αυτος ο τορες τι εχει παθει???

είναι επιθετικός περιοχής (γρήγορο παιδί για επιθετικός περιοχής) και τόσο σε Λίβερπουλ τόσο και σε Τσέλσι ΔΕΝ τροφοδοτείται καλά! Οταν δεν σκοράρεις 1,2,3 σε κράζει και ο Αγγλικός Τύπος σου γαμιέται και η ψυχολογία και άντε γειά μετά!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
είναι επιθετικός περιοχής (γρήγορο παιδί για επιθετικός περιοχής) και τόσο σε Λίβερπουλ τόσο και σε Τσέλσι ΔΕΝ τροφοδοτείται καλά! Οταν δεν σκοράρεις 1,2,3 σε κράζει και ο Αγγλικός Τύπος σου γαμιέται και η ψυχολογία και άντε γειά μετά!
12 παιχνιδια εχει να σκοραρει :S

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Η Τσελσι δεν ειναι στα καλα της και αυτο απο οτι βλεπω πηγαζει απο τον προπονητη,ο Ιταλος μαλλον δεν ταιριαζει και τοσο στη φιλοσοφια της..

ρε φίλε με τον Αντσελότι δε το πήρε και το πρωτάθλημα πέρυσι...δε νομίζω ότι φταίει αυτός...έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια Τσέλσι - Μαν.Γιου στις λεπτομέρεις κρίνονται δεν έχουν ποτέ μεγάλα σκορ..έτυχε τώρα και έκανε τη μαλακία ο Μποσινγκουα και του τη τσίμπησε ο παππούς ο Γκίγκς...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παντως η θεικη αποκρουση του γερολυκου στην κεφαλια του τορες γαμει και δερνει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
τρελή απόκρουση το φρικόπουρο φίλε...και τη σεντρούλα για το γκολ φρικόπουρο την έκανε... :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε φίλε με τον Αντσελότι δε το πήρε και το πρωτάθλημα πέρυσι...δε νομίζω ότι φταίει αυτός...έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια Τσέλσι - Μαν.Γιου στις λεπτομέρεις κρίνονται δεν έχουν ποτέ μεγάλα σκορ..έτυχε τώρα και έκανε τη μαλακία ο Μποσινγκουα και του τη τσίμπησε ο παππούς ο Γκίγκς...
Οταν ομως σου βγαζει το καλυτερο παιχτει μεχρι στιγμης(ντρογκμπα)τι να υποθεσω :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.414
Πόντοι
17.885
12 παιχνιδια εχει να σκοραρει :S

ναι και στην Τσέλσι κανένασ επιθετικός δεν έχει σκοράρει πλην του Ντραγκμπά 1 μόνο γκόλ!
Κακά τα ψέμματα, η Τσέλσι θέλει ανανέωση...Και γενικά ΟΠΟΙΑ ομάδα έχει φορ περιοχής θέλει γρήγορα άκρα και δημιουργικούς μέσους περισσότερο από ομάδες με γρήγορους επιθετικούς

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ??

ΕΛΑ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΤΩΡΑ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Ας κερδισει τουλαχιστον η Σαντος τη Κολο-Κολο για να φαμε κανα κουλουρι αυριο.... :cheesy: :cheesy:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ναι και στην Τσέλσι κανένασ επιθετικός δεν έχει σκοράρει πλην του Ντραγκμπά 1 μόνο γκόλ!
Κακά τα ψέμματα, η Τσέλσι θέλει ανανέωση...Και γενικά ΟΠΟΙΑ ομάδα έχει φορ περιοχής θέλει γρήγορα άκρα και δημιουργικούς μέσους περισσότερο από ομάδες με γρήγορους επιθετικούς
Ενα ξηλομα πρεπει να γινει για τη νεα περιοδο,καποιοι απο το βασικο κορμο,οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλα μην θεωρεις κ ευκολη την ρεαλ

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Σας αρεσε η γυναικα του Αμπραμοβιτς??....Μετρια θα τη χαρκτηριζα τετοιες ειναι γεματη η ρωσσια...!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η λογικη λεει επαναληψη του προπερσινου τελικου ;)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ενα ξηλομα πρεπει να γινει για τη νεα περιοδο,καποιοι απο το βασικο κορμο,οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε..

Εγώ νομίζω ότι πληρώνει πρώτα απ' όλα την ανυπαρξία προπονητή και μετά τις χρυσοπληρωμένες μετριότητες: Μποσίνγκουα, Μίκελ, Ραμίρες, Μαλουντά, Ανελκά, Καλού. Και όλοι αυτοί για να αντικατασταθούν θέλει πολύ χρήμα. Το "ξήλωμα" αφορά τους δυο αγγλάρες (Τέρι-Λαμπαρντ) που εδώ και 2-3 χρόνια αρχίζουν να γίνονται αρνητικοί. Πάντως όταν είσαι ανύπαρκτος στα χαφ και αγοράζεις επιθετικό όταν έχεις τον Ντρογκμπά, κάτι δεν πάει καλά.

ΥΓ Χωρίς ίχνος ρατσισμού: πολύ μαυρίλα έχει η Τσέλσι και καμία ομάδα με τόσους μαύρους δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Με εξαίρεση Ντρογκμπα (έστω και σε αυτή την ηλικία)- Εσσιέν (ιδιαίτερα ο πρώτος έχει όσο "μυαλό" έχουν οι υπόλοιποι), οι άλλοι είναι λίγοι για τέτοιο επίπεδο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΥΓ Χωρίς ίχνος ρατσισμού: πολύ μαυρίλα έχει η Τσέλσι και καμία ομάδα με τόσους μαύρους δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Με εξαίρεση Ντρογκμπα (έστω και σε αυτή την ηλικία)- Εσσιέν (ιδιαίτερα ο πρώτος έχει όσο "μυαλό" έχουν οι υπόλοιποι), οι άλλοι είναι λίγοι για τέτοιο επίπεδο.

:2funny: :2funny: :2funny:

πολλή μαλακία έχει πεσει στο σάιτ.
έχει ξεπεράσει πλέον το ανεκτό σε κάθε θρεντ απ τα πολιτικά μέχρι τα αθλητικά

1293570.jpg.32619_display_image.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom