You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2010-2011
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Κακη σεζον κανει,δεν του βγαινει τιποτα απο την αρχη της σεζον με τη λιβερπουλρε παιδι μου αυτος ο τορες τι εχει παθει???
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
και εγώ την σιχάθηκα της ρουφιάνα σήμερα... μου είχε φάει και άλλη φορά λεφτά που περίμενα να βάλει κανένα γκολ αλλά παπάρια...Δηλαδη αν εχεις Ντρογκμπα,Τορες,(και καλο αυτο δεν ειναι),Ανελκα...και δε μπορεις να βαλεις εστω ενα goal μην εχεις φιλοδοξιες για κουπες.Πεναλντακι στο τελος δε δωθηκε απο τον ισπανο διαιτητη....!!!
ο τσίχλας τελικά είτε έχει υλικό είτε δεν έχει την ζημιά του μπορεί να την κάνει.
αααα και μπράβο στον γουρουνιάρη που το κάρφωσε
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
ρε παιδι μου αυτος ο τορες τι εχει παθει???
είναι επιθετικός περιοχής (γρήγορο παιδί για επιθετικός περιοχής) και τόσο σε Λίβερπουλ τόσο και σε Τσέλσι ΔΕΝ τροφοδοτείται καλά! Οταν δεν σκοράρεις 1,2,3 σε κράζει και ο Αγγλικός Τύπος σου γαμιέται και η ψυχολογία και άντε γειά μετά!
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
12 παιχνιδια εχει να σκοραρει :Sείναι επιθετικός περιοχής (γρήγορο παιδί για επιθετικός περιοχής) και τόσο σε Λίβερπουλ τόσο και σε Τσέλσι ΔΕΝ τροφοδοτείται καλά! Οταν δεν σκοράρεις 1,2,3 σε κράζει και ο Αγγλικός Τύπος σου γαμιέται και η ψυχολογία και άντε γειά μετά!
piagos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η Τσελσι δεν ειναι στα καλα της και αυτο απο οτι βλεπω πηγαζει απο τον προπονητη,ο Ιταλος μαλλον δεν ταιριαζει και τοσο στη φιλοσοφια της..
ρε φίλε με τον Αντσελότι δε το πήρε και το πρωτάθλημα πέρυσι...δε νομίζω ότι φταίει αυτός...έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια Τσέλσι - Μαν.Γιου στις λεπτομέρεις κρίνονται δεν έχουν ποτέ μεγάλα σκορ..έτυχε τώρα και έκανε τη μαλακία ο Μποσινγκουα και του τη τσίμπησε ο παππούς ο Γκίγκς...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Οταν ομως σου βγαζει το καλυτερο παιχτει μεχρι στιγμης(ντρογκμπα)τι να υποθεσωρε φίλε με τον Αντσελότι δε το πήρε και το πρωτάθλημα πέρυσι...δε νομίζω ότι φταίει αυτός...έτσι και αλλιώς τα παιχνίδια Τσέλσι - Μαν.Γιου στις λεπτομέρεις κρίνονται δεν έχουν ποτέ μεγάλα σκορ..έτυχε τώρα και έκανε τη μαλακία ο Μποσινγκουα και του τη τσίμπησε ο παππούς ο Γκίγκς...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
12 παιχνιδια εχει να σκοραρει :S
ναι και στην Τσέλσι κανένασ επιθετικός δεν έχει σκοράρει πλην του Ντραγκμπά 1 μόνο γκόλ!
Κακά τα ψέμματα, η Τσέλσι θέλει ανανέωση...Και γενικά ΟΠΟΙΑ ομάδα έχει φορ περιοχής θέλει γρήγορα άκρα και δημιουργικούς μέσους περισσότερο από ομάδες με γρήγορους επιθετικούς
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ενα ξηλομα πρεπει να γινει για τη νεα περιοδο,καποιοι απο το βασικο κορμο,οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε..ναι και στην Τσέλσι κανένασ επιθετικός δεν έχει σκοράρει πλην του Ντραγκμπά 1 μόνο γκόλ!
Κακά τα ψέμματα, η Τσέλσι θέλει ανανέωση...Και γενικά ΟΠΟΙΑ ομάδα έχει φορ περιοχής θέλει γρήγορα άκρα και δημιουργικούς μέσους περισσότερο από ομάδες με γρήγορους επιθετικούς
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
Ενα ξηλομα πρεπει να γινει για τη νεα περιοδο,καποιοι απο το βασικο κορμο,οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε..
όπως τα πες!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
;) ;) ;) ;) ;) ;)καλα μην θεωρεις κ ευκολη την ρεαλ
motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ενα ξηλομα πρεπει να γινει για τη νεα περιοδο,καποιοι απο το βασικο κορμο,οτι ειχαν να δωσουν το δωσανε..
Εγώ νομίζω ότι πληρώνει πρώτα απ' όλα την ανυπαρξία προπονητή και μετά τις χρυσοπληρωμένες μετριότητες: Μποσίνγκουα, Μίκελ, Ραμίρες, Μαλουντά, Ανελκά, Καλού. Και όλοι αυτοί για να αντικατασταθούν θέλει πολύ χρήμα. Το "ξήλωμα" αφορά τους δυο αγγλάρες (Τέρι-Λαμπαρντ) που εδώ και 2-3 χρόνια αρχίζουν να γίνονται αρνητικοί. Πάντως όταν είσαι ανύπαρκτος στα χαφ και αγοράζεις επιθετικό όταν έχεις τον Ντρογκμπά, κάτι δεν πάει καλά.
ΥΓ Χωρίς ίχνος ρατσισμού: πολύ μαυρίλα έχει η Τσέλσι και καμία ομάδα με τόσους μαύρους δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Με εξαίρεση Ντρογκμπα (έστω και σε αυτή την ηλικία)- Εσσιέν (ιδιαίτερα ο πρώτος έχει όσο "μυαλό" έχουν οι υπόλοιποι), οι άλλοι είναι λίγοι για τέτοιο επίπεδο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΥΓ Χωρίς ίχνος ρατσισμού: πολύ μαυρίλα έχει η Τσέλσι και καμία ομάδα με τόσους μαύρους δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Με εξαίρεση Ντρογκμπα (έστω και σε αυτή την ηλικία)- Εσσιέν (ιδιαίτερα ο πρώτος έχει όσο "μυαλό" έχουν οι υπόλοιποι), οι άλλοι είναι λίγοι για τέτοιο επίπεδο.
πολλή μαλακία έχει πεσει στο σάιτ.
έχει ξεπεράσει πλέον το ανεκτό σε κάθε θρεντ απ τα πολιτικά μέχρι τα αθλητικά