You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 08-09
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 752
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
pinkmartini20
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Α και Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το κέντρο.Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι.
Ασφυξία έπαθαν οι Άγγλοι,τους τρέλαναν στα κλεψίματα και στη μικρή πάσα.Πολύ μικροί
οι Κάρικ και Άντερσον.Τέλος και ο σιρ Τσίχλας με απογοήτευσε.
Ασφυξία έπαθαν οι Άγγλοι,τους τρέλαναν στα κλεψίματα και στη μικρή πάσα.Πολύ μικροί
οι Κάρικ και Άντερσον.Τέλος και ο σιρ Τσίχλας με απογοήτευσε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Α και Ω στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το κέντρο.Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα είσαι.
ρώτα τον Γωεργίου από ποιά δεκαετία το λένε αυτό......
άσε που στην χθεσινή μπάρτσα όση μπάλλα ξέρουν τα σέντερ μπακ δεν ξέρουν οι επιθετικοί του Ολυμπιακού.
Υ.Γ.
Μέτρα ΠΟΣΕΣ φορες έκανε βολέ ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα και πόσες φορές έκανε πάσα με το χέρι στα δύο μέτρα στο μπακ....
Μετά μέτρα πόσες φορές κάνει βολέ ο Νικοπολίδης......
Τα πάντα σε μια ομάδα ξεκινάνε από τη μπαλλα που ξέρουν οι αμυντικοί μέχρι το κέντρο.
Ντιόγκο βρίσκεις πολλούς. Τουρέ και Τσάβι ελάχιστους.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ενω του π.α.ο?ρώτα τον Γωεργίου από ποιά δεκαετία το λένε αυτό......
άσε που στην χθεσινή μπάρτσα όση μπάλλα ξέρουν τα σέντερ μπακ δεν ξέρουν οι επιθετικοί του [size=15pt]Ολυμπιακού.[/size]
Υ.Γ.
Μέτρα ΠΟΣΕΣ φορες έκανε βολέ ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα και πόσες φορές έκανε πάσα με το χέρι στα δύο μέτρα στο μπακ....[size=15pt]
Μετά μέτρα πόσες φορές κάνει βολέ ο Νικοπολίδης......[/size]
Τα πάντα σε μια ομάδα ξεκινάνε από τη μπαλλα που ξέρουν οι αμυντικοί μέχρι το κέντρο.
[size=15pt]Ντιόγκο βρίσκεις πολλούς[/size]. Τουρέ και Τσάβι ελάχιστους.
ενω ο γκαλινοβιτς?
ντιογκο βρισκεις πολλους? δεν νομιζω!!
για τον τουρε θα συμφωνησω! αφου περασε απο την μεγαλη αρμαδα του ολυμπιακου,και εμαθε πολλα πραγματα...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ενω του π.α.ο?
ενω ο γκαλινοβιτς?
ντιογκο βρισκεις πολλους? δεν νομιζω!!
για τον τουρε θα συμφωνησω! αφου περασε απο την μεγαλη αρμαδα του ολυμπιακου,και εμαθε πολλα πραγματα...
η παράθεση έγινε όχι για να δείξει το μεγαλείο του Παο και την ξεφτίλα του Ολυμπιακού.
Εγινε διότι ο Ολυμπιακός αφού πήρε το πρωτάθλημα με 10 πόντους διαφορά αποτελεί το μέτρο σύγκρισης της ποιότητας του ελληνικού με το ευρωπαικό ποδόσφαιρο.
το ποστ σου ασφαλώς και αναδεικνύει πασιφανώς το τεράστιο κόμπλεξ του νεοέλληνα ο οποίος μέσα στη μιζέρια που τον διακατέχει, όταν καλείται να κάνει σύγκριση ανάμεσα στην καλύτερη ομάδα της ευρώπης με τη βούλα και τη δική του, επιλέγει με περίσσεια εμμμονή και ανερυθρίαστα να συγκρίνεται με τον δευτερότριτο του κωλοχανείου του...
Και προφανώς ένα ολόκληρο ΠΟΣΤ αποτελεί περίτρανη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Γιατί αντί να μαθαίνει από τον καλύτερο προσπαθεί διαρκώς να μειώνει το έτερόν του κάκιστο ήμισυ.
Υ.Γ.
ο Ντιόγκο στις δύο χθεσινές ομάδες δε θα ήταν ούτε στη 18άδα.
περαστικά.
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
ρε συ ξεκολα λιγακι,εγω πλακιτσα κανω !! οπως και παρα πολλες φορες και εσυ, και με χυδαιο τροπο!!
για αυτο χεσε μας τωρα, που το συγκεκριμενο ποστ μου ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ασε να κανουμε λιγο πλακιτσα... μου θιχτηκες κιολας!!
για αυτο χεσε μας τωρα, που το συγκεκριμενο ποστ μου ειναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε συ ξεκολα λιγακι,εγω πλακιτσα κανω !! οπως και παρα πολλες φορες και εσυ, και με χυδαιο τροπο!!
εγώ να θιχτώ για ποιό λόγο;
αλλά ρε καριόλη να με πατάς εκεί που πονάω;
ήταν ανάγκη μετά το χθεσινό να μου θυμίσεις τον Παναθηναικό;
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλα μονο μην μου πεις οτι ειδαμε χτες και τπτ σπεσιαλ ετσι? θα ξεχαστει πολυ γρηγορα ...
αν εξαιρεσεις αυτα τα καθηκια της μπαρθα, που σε καποιες στιγμες δεν τους επιανε ουτε ο φακος της καμερας... οι πισωγλεντηδες ασπρουληδες μονο στο πρωτο 5λεπτο δικαιολογησαν την συμμετοχη τους στον τελικο!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Μιλάει ο άρχοντας Αλέφαντος. ΘΕΟΣ!!!!
«Σαν τελικός θα ξεχαστεί, ας λένε οι άλλοι ότι θέλουνε. Περιμέναμε πολλά πράγματα, αλλά δεν τα είδαμε, διότι ήταν τραγική η Μάντσεστερ. Ο Φέργκιουσον και οι παίκτες της ήταν τραγικοί. Το στήσιμο της ομάδας ήταν τραγικό και οι αλλαγές ήταν τραγικές. Ο Ρόναλντο προσπάθησε να κάνει κάτι στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά χάθηκε. Ο Φέργκιουσον βρέθηκε στη χειρότερη του βραδιά τα τελευταία 20 χρόνια.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα ήταν ότι περιμέναμε. Δεν μπορούσαν να τους πιάσουν της Μάντσεστερ. Είχε στο κέντρο τον Άντερσον που είναι παχύς και τον Γκιγκς, που έχει αργές επιστροφές και δεν ήταν δυνατόν να πιάσουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, αφού οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι φυσέκια. Επιπλέον, περίμενε ο Φέργκιουσον να παίξουν καλά οι Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, αλλά δεν έγινε. Η ντρίμπλα που έφαγε στο πρώτο γκολ ο Βίντιτς δεν την τρώνε ούτε μωρά παιδιά. Ο Ανρί σε μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου τον ζωγράφισε τον Φέρντιναντ», είπε και συνέχισε:
«Ο Ρούνεϊ δεν είναι ποδοσφαιριστής. Είναι για παλαιστής, να γίνει ολυμπιονίκης να παίζει με τον Μηγιάκη. Με τον Βύντρα να έπαιζε που κάνει και γκέλες δεν πρόκειται να τον πέρναγε ποτέ. Αν έπαιζε με τον Αβραάμ(Παπαδόπουλο) θα τον έσβηνε. Ο Μπερμπάτοφ είναι τεμπέλης. Σε περίπτωση που έπαιζε και ο Άλβες θα είχε λήξεi 4-0 ή 5-0 το ματς. Δεν πρόκειται να πάει ξανά σε τελικό αυτή Μάντσεστερ. Ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε».
«Σαν τελικός θα ξεχαστεί, ας λένε οι άλλοι ότι θέλουνε. Περιμέναμε πολλά πράγματα, αλλά δεν τα είδαμε, διότι ήταν τραγική η Μάντσεστερ. Ο Φέργκιουσον και οι παίκτες της ήταν τραγικοί. Το στήσιμο της ομάδας ήταν τραγικό και οι αλλαγές ήταν τραγικές. Ο Ρόναλντο προσπάθησε να κάνει κάτι στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μετά χάθηκε. Ο Φέργκιουσον βρέθηκε στη χειρότερη του βραδιά τα τελευταία 20 χρόνια.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα ήταν ότι περιμέναμε. Δεν μπορούσαν να τους πιάσουν της Μάντσεστερ. Είχε στο κέντρο τον Άντερσον που είναι παχύς και τον Γκιγκς, που έχει αργές επιστροφές και δεν ήταν δυνατόν να πιάσουν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, αφού οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είναι φυσέκια. Επιπλέον, περίμενε ο Φέργκιουσον να παίξουν καλά οι Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, αλλά δεν έγινε. Η ντρίμπλα που έφαγε στο πρώτο γκολ ο Βίντιτς δεν την τρώνε ούτε μωρά παιδιά. Ο Ανρί σε μια φάση του δευτέρου ημιχρόνου τον ζωγράφισε τον Φέρντιναντ», είπε και συνέχισε:
«Ο Ρούνεϊ δεν είναι ποδοσφαιριστής. Είναι για παλαιστής, να γίνει ολυμπιονίκης να παίζει με τον Μηγιάκη. Με τον Βύντρα να έπαιζε που κάνει και γκέλες δεν πρόκειται να τον πέρναγε ποτέ. Αν έπαιζε με τον Αβραάμ(Παπαδόπουλο) θα τον έσβηνε. Ο Μπερμπάτοφ είναι τεμπέλης. Σε περίπτωση που έπαιζε και ο Άλβες θα είχε λήξεi 4-0 ή 5-0 το ματς. Δεν πρόκειται να πάει ξανά σε τελικό αυτή Μάντσεστερ. Ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε».
Επισκέπτης
[size=30pt]Μιλάει ο άρχοντας Αλέφαντος. ΘΕΟΣ!!!!
«Ο Ρούνεϊ δεν είναι ποδοσφαιριστής. Είναι για παλαιστής, να γίνει ολυμπιονίκης να παίζει με τον Μηγιάκη. Με τον Βύντρα να έπαιζε που κάνει και γκέλες δεν πρόκειται να τον πέρναγε ποτέ. Αν έπαιζε με τον Αβραάμ(Παπαδόπουλο) θα τον έσβηνε. Ο Μπερμπάτοφ είναι τεμπέλης. Σε περίπτωση που έπαιζε και ο Άλβες θα είχε λήξεi 4-0 ή 5-0 το ματς.[size=20pt] Δεν πρόκειται να πάει ξανά σε τελικό αυτή Μάντσεστερ. Ό,τι ήταν να δώσει το έδωσε[/size]».
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!![/size]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα μονο μην μου πεις οτι ειδαμε χτες και τπτ σπεσιαλ ετσι? θα ξεχαστει πολυ γρηγορα ...
αν εξαιρεσεις αυτα τα καθηκια της μπαρθα, που σε καποιες στιγμες δεν τους επιανε ουτε ο φακος της καμερας... οι πισωγλεντηδες ασπρουληδες μονο στο πρωτο 5λεπτο δικαιολογησαν την συμμετοχη τους στον τελικο!
δε θυμαμαι να έχουμε δει σε τελικό μπάλλα...
εκτός από κάτι τεράστιες ανατροπες μπαλλα μηδέν...
πρώτη φορά που η μπάρτσα έπαιζε για την κούπα και όχι για το ποδόσφαιρο φέτος...
αυτό με τα άσπρα το έχω άχτι...
την τελευταία φορά που η μπάρτσα έπαιξε με τον παο του μαλεζάνι φόραγαν άσπρα οι παικταράδες μου και έφαγαν 4 μέχρι το 42....
Οπότε εχθές η μπάρτσα απλά συνέχισε την παράδοση ;)
nacho οσο και να ευχεσαι,αυτη η μαντσεστερ με 25 χρονων μεσο ορο ομαδα οχι απλα εχει να δωσει..εχει να παρει και πολλα ακομα...του χρονου στη μαδιρτη θα ναι εκει..και του χρονου σε περναει και σε πρωταθληματα..
οσο για τον αλεφαντο..εδειξε ακομα μια φορα ποσο μεγαλος καραγκιοζης ειναι..μετα το ματς με την ιντερ εχει δωσει ολοσελιδη συνεντευξη στο φως...και ελεγε..οτι η τετραδα ρουνευ-τεβεζ-ροναλντο-μπερμπατοφ δεν υπαρχει στον πανητη..οτι η μαντσεστερ ειναι πυραυλοκινητη..οτ ιειναι ομαδαρα.οτι ο τροπος που αναπτυσοονται στις κοντρες ειναι μαγικος και λοιπες μαλακιες...τωρα μας λεει τον αντερσον χοντρο(χαχαχαχα) και τον ρουνευ παλαιστη..ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
οσο για τον αλεφαντο..εδειξε ακομα μια φορα ποσο μεγαλος καραγκιοζης ειναι..μετα το ματς με την ιντερ εχει δωσει ολοσελιδη συνεντευξη στο φως...και ελεγε..οτι η τετραδα ρουνευ-τεβεζ-ροναλντο-μπερμπατοφ δεν υπαρχει στον πανητη..οτι η μαντσεστερ ειναι πυραυλοκινητη..οτ ιειναι ομαδαρα.οτι ο τροπος που αναπτυσοονται στις κοντρες ειναι μαγικος και λοιπες μαλακιες...τωρα μας λεει τον αντερσον χοντρο(χαχαχαχα) και τον ρουνευ παλαιστη..ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σερ τσιχλα
το χασαμε το κορμι ρεεεεεε
το χασαμε το κορμι ρεεεεεε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
nacho οσο και να ευχεσαι,αυτη η μαντσεστερ με 25 χρονων μεσο ορο ομαδα οχι απλα εχει να δωσει..εχει να παρει και πολλα ακομα...του χρονου στη μαδιρτη θα ναι εκει..και του χρονου σε περναει και σε πρωταθληματα..
την ηλικία του Φέργκιουσον παρακαλώ.
και μετά του Πέπε.
την ηλικία των Γκίγκς, Σκόουλς, Λέμαν, Εσσιέν, Φέρντιναντ παρακαλώ.
μετά των Τσάβι, Ινιέστα, Πουγιόλ, Μέσι και Βαλντέζ παρακαλώ.
Τέλος αρίθμηση των παικτών που έπαιζαν εχθές βασικοί και έχουν βγει από τα τσικό των ιδίων ομάδων τους.
Περιμένω......
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ο φεργκι ειναι 67...και?τον βλεπεις να θελει να φυγει?ο γκιγκς ο σκοουλς και ο αβν ντε σαρ ειναι στα τελειωματα..τους βλεπεις βασικους?ο γκιγκς φετος επαιξε 20 ματς με το ζορι βασικος..ο ριο ειναι 29..μηπως δεν μπορει ενας κεντρικος αμυντικος να παιξει μεχρι τα 40?να δουμε τον μαλντινι?λεω εγω τωρα..θες να σου πω ηλικια ρουνευ-ροναλντο-εβρα-βιντιτς-καρικ-αντερσον-νανι-τεβεζ(αν τον κρατησουμε)φλετσερ-παρκ-εβανς που ταν βασικοτατα στελεχη στην πορεια της μαντσεστερ φετος?και φυσικα οτι απο πισω ερχονται ταλεντα...οπως ο μακεντα πχ.και θα γινουν και μεταγραφες?
στην χτεσινη μαντσεστερ απο τα κλιμακια της ταν ο γκιγκς,ο σκοουλς κι ο οσει...και?μηπως δεν εχει καλες ακαδημιες?θες να θυμηθουμε τι παικταραδες εχει βγαλει?ακομα και τον πικε σας τον πηραμε 2 χρονια τοβν μαθαμε και μετα επειδη ηθελε να πιζει τον πουλησαμε πισω...
αν εσυ πιστευεις οτι η μαντσεστερ τελειωσε δικαιωμα σου.εγω απλα σου λεω οτι τωρα εχει ξεκινησει αυτη η φουρνια
στην χτεσινη μαντσεστερ απο τα κλιμακια της ταν ο γκιγκς,ο σκοουλς κι ο οσει...και?μηπως δεν εχει καλες ακαδημιες?θες να θυμηθουμε τι παικταραδες εχει βγαλει?ακομα και τον πικε σας τον πηραμε 2 χρονια τοβν μαθαμε και μετα επειδη ηθελε να πιζει τον πουλησαμε πισω...
αν εσυ πιστευεις οτι η μαντσεστερ τελειωσε δικαιωμα σου.εγω απλα σου λεω οτι τωρα εχει ξεκινησει αυτη η φουρνια
Επισκέπτης
Δεν κατάλαβες το ύφος μου τελικά.
Προσωπικά ποτέ δεν πήρα σοβαρά τα λεγόμενα του αλέφαντου.
Όσο για τα υπόλοιπα άστο. 100 κούπες να πάρεις ακόμα θρύλο (πραγματικό όχι τον εγχώριο) σαν της LIVERPOOL δε φτιάχνεις!
ναι μωρε..αυτη τη στιγμη εχει η λιβερπουλ 4 κουπες παραπανω στο μουσειο και αυτη ειναι θρυλος κι η μαντσεστερ ομαδουλα της σειρας..ε ρε παραμυθι που χετε μασησει..δεν πειραζει..ας παρουμε εμεις 100 τιτλους οπως λες και μεινε εσυ στο παραμυθακι της ομαδαρας του 80...να χεις να διηγεισαι στα εγγονια σου που θα ναι μαντσεστερ φυσικα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
?