You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions League 08-09
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 752
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Άντε γαμήσου μαλάκα τσίχλα!!!!!!!!!
απο το 1-0 το ματς ειχε τελειωσει...συγχαρητηρια στην μπαρτσα που επαιξε πολυ καλυτερα και σημερα και κερδισε...
κομπλεξικε λιβερπουλιανε αντε γραψε τπτ και στο τοπικ της πρεμιερ...αντε ντε..εχετε εξαφανιστει και γινατε μπαρτσελονα σημερα ολοι...
κομπλεξικε λιβερπουλιανε αντε γραψε τπτ και στο τοπικ της πρεμιερ...αντε ντε..εχετε εξαφανιστει και γινατε μπαρτσελονα σημερα ολοι...
Επισκέπτης
Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
εγω εβαλα 3 τροπαια..εσυ κλαις...αντε γεια..συγχαρητηρια σε οποιον υποστηριζει την μπαρτσελονα για την ομαδα του κι το ποδοσφαιρο που επαιξε
Άντε βρε με το καλό και το 4ο
Επισκέπτης
σημερα απλα επιβεβαιωθηκε αυτο που ελεγε ολοκληρος ο πλανητης φετος οτι απλα αυτη η ομαδα απλα δεν παιζεται απο καμια ομαδα στην ευρωπη ακομα και με τις τοσες πολλες και σημαντικες απουσιες που ειχε σημερα. καποιοι την ειχαν πει ομαδουλα πριν κατι μηνες τελικα φανηκε ποια ηταν η ομαδουλα σημερα η τυχη του τσιχλοφουσκακια σημερα δεν τον βοηθησε απλα πρεπει να αιθανεται πολυ τυχερος που η μπαρτρσελονα δεν τους δισυρε παραπανω!!! οι μεγαλες ομαδες ειναι αυτες που κανουν την υπερβαση στην ευρωπη και τα ευρωπαικα που εχουν κατακτησει. περαστικα στους πρωταθλητες του μαρτιου
Επισκέπτης
η πικρα ειναι μεγαλη σε καταλαβαινω ποτο ειδες ποσο μικρη ομαδα ειναι η μπαρτσα!!!!!!!!το 3ο σου ειναι βοδο..μολις μ εφτασες...
εγω ο ιδιος μετα το ματς με την μπαγερν σε χαρακτηρισα την καλυτερη ομαδα της ευρωπης...
μ αρεσει που εχουμε να σε δουμε 2 μηνες να μας μιλησεις για την μπαγερν η τηνλιβερπουλ και σε βλεπουμε σημερα ξαφνικα,ενω αμα το ματς ηταν αλλιως ακομα θα σε ψαχναμε...
εγω μικροπρεπης και κομπλεξικος δεν ειμαι..ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ
μ αρεσει που εχουμε να σε δουμε 2 μηνες να μας μιλησεις για την μπαγερν η τηνλιβερπουλ και σε βλεπουμε σημερα ξαφνικα,ενω αμα το ματς ηταν αλλιως ακομα θα σε ψαχναμε...
εγω μικροπρεπης και κομπλεξικος δεν ειμαι..ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ
Επισκέπτης
μη με αναγκασεις να ποσταρω τη εγραφες γιατι θα εκτεθεις για αλλη μια φορα οπως και τοτες που ελεγες οτι ειχες ενα μονο ποστ!!! εσυ ησουν αυτος που ελεγες ολη τη χρονια οτι θα τα παρεις ολα και τελικα ειδες τη πηρες!! οσο για το ποτε εμφανιζομαι φυσικα στο τελος γιατι εκει κανουμε ταμειο τωρα που τελειωσαν ολα. ειδες ενα τελικο που απλα δεν ειχε ενδιαφερον κανενα και ας επαιζε με τοσες ελειψεις η μπαρτσα. οσο για αυτο που ειπες μετα τη μπαγερ αυτα στα ελεγα πριν απο αυτο το παιχνιδι πως η μπαρτσα ειναι η καλυτερη ομαδα αλλα τοτε αλλα ελεγες μη με αναγκασεις να στα ποσταρω και αυτα!! εφτασες στο τελικο με την ευνοηκοτερη κληρωση που ουτε παραγγελια να ειχε κανει ο φουσκας και παρολαυτα θα επρεπε να ειχες μεινει εκτος απο τη πορτο και επεσες με τη τελειωμενη αρσεναλ και πανηγυριζες τοτε. σημερα φανηκε ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα βλεπεις και το 99 η μπαγερ ειχε δοκαρια ευκαιριες αλλα τοτε κοιμηθηκε ο υψιστος και με δυο φασεις πηρες το κυπελλο. καθε μερα δεν ειναι κυριακη η τυχη καπου σε αφηνει!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στην καταλονία δεν υπάρχουν ούτε βασίλισσες ούτε βασιλιάδες.
Υπάρχει μόνο ο μύθος που λέγεται Μπαρτσελόνα.
Καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι.
Υπάρχει μόνο ο μύθος που λέγεται Μπαρτσελόνα.
Καληνύχτα σας κυρίες και κύριοι.
Επισκέπτης
και κατι αλλο για καποιους που τους αρεσουν τα στατιστικα τρεις ομαδες εχουν καταφερει να κατακτησουν συνεχομενα δυο φορες το κυπελλο ρεαλ μπαγερ και μιλαν
ναι ναιθ..και περσυ τυχερος ημουνα..ειναι ευκολο να μιλας για τυχη...εγω σου ειχα γραψει οτι η μπαρτσα ηταν περσυ καφενειο..φετος μονο στραβος δεν εβλεπε οτι επαιζε μπαλαρα..αλλα προφανως οπως εσυ ηλπιζες οτι θα παρει πρωταθλημα η λιβερπουλ και η μπαγερν(χαχαχαχαχα),ηλπιζα οτι θα τα παρουμε ολα και φυσικα τα διεκδικησα ολα...απο κει και περα ολα τ αλλα ειναι κομπλεξικα που λες..δεν κοιμηθηκε κανενας θεος το 99,απλα επιβραβευτηκε η ομαδα που δεν σταματησε να παιζει απο το 85....
υγ.ακομα σε περιμενω να κανεις καποιο σχολιο για το πρωτασθλημα της λιβερπουλ η της μπαγερν..επειδη μου λες οτι κανεις ταμειο στο τελος...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ...
υγ.ακομα σε περιμενω να κανεις καποιο σχολιο για το πρωτασθλημα της λιβερπουλ η της μπαγερν..επειδη μου λες οτι κανεις ταμειο στο τελος...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ...
Επισκέπτης
για τη λιβερπουλ γυρισε πισω να δεις οτι ειχα πει οτι απο το μαρτιο ειχα πει οτι δεν θα παρει το πρωταθλημα ακομα και οταν σου εριξα τα τεσερα και εκανες καθ τη ηττα απο τη φουλαμ. οσο για τη μπαγερ που περεπιπτοντος και για να μη το ξεχνας οπως και η λιβερπου εχει παραπανω ευρωπαικα απο την ομαδα σου το πρωταθλημα ειχε χαθει οσο κραταγαν τον κλισμαν στην ομαδα που βηταν τσακωμενος και με τους φροντιστες και οταν τον εδιωξαν ηταν αργα το πουλακι ειχε πεταξει η μπαγερ εκανε τη χειροτερη χρονια της τα τελευταια 15 χρονια και βγηκε δευτερη στη γερμανια και αποκλειστηκε απο την πρωταθλητρια ευρωπης. για θυμισε μου μια αντιστοιχη χρονια της ομαδα σου τη εκανε πριν καποια χρονια. δεν περασε ουτε απο τους ομιλους και εχασε και το πρωταθλημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
?