Νέα

Χαμμένες ευκαιρίες με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Θα ήθελα να επισημάνω την επίδραση της βέρας στην αντίληψη/αντιμετώπιση από μια γυναίκα. Αν σε δουν με βέρα, τσιτώνουν ακόμη περισσότερο... Όσο είσαι freelancer, είσαι της σειράς. Από την ήμερα που φόρεσα τη βέρα παιδιά, προκύπτουν συνεχώς ευκαιρίες. Και πόσες να χάσεις, πόσες να πιάσεις?

Επισκέπτης
Θα ήθελα να επισημάνω την επίδραση της βέρας στην αντίληψη/αντιμετώπιση από μια γυναίκα. Αν σε δουν με βέρα, τσιτώνουν ακόμη περισσότερο... Όσο είσαι freelancer, είσαι της σειράς. Από την ήμερα που φόρεσα τη βέρα παιδιά, προκύπτουν συνεχώς ευκαιρίες. Και πόσες να χάσεις, πόσες να πιάσεις?

To επιβεβαιώνω κατά... 1000%!!! Και που να δεις φίλε αν έχεις κάνα πιτσιρίκι και το βγάζεις βόλτα με το καροτσάκι... εκεί να δεις τι γίνεται!!!!

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
To επιβεβαιώνω κατά... 1000%!!! Και που να δεις φίλε αν έχεις κάνα πιτσιρίκι και το βγάζεις βόλτα με το καροτσάκι... εκεί να δεις τι γίνεται!!!!

Να προσθέσω πως στηνκορφή της λίστας είναι φίλες της γυναίκας, γκόμενες φίλων, συναδέλφισσες: Οτι πιο επικίνδυνο!!!

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
από χαμένες ευκαιρίες δόξα να χει ο πανάγαθος.... να χαρίσω και μερικές....
μετα παντρεύτηκα και μπήκα στο γνωστό club που αναφερθηκε πριν...
αυτό που τα δικαστήρια θα σε γαμήσουνε και θα τα δώσουν όλα στη σύζυγο....

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες. Όταν με μία γυναίκα υπάρχει αμοιβαία χημεία, η ανταπόκριση είναι άμεση και από τις δύο πλευρές. Στις άλλες περιπτώσεις, συνήθως η γκόμενα εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα που οδηγούν σε δισταγμούς στο υποψήφιο θύμα τους.

Sorry αλλα αυτο το σχολιο μονο απο γυναικα θα μπορουσα να το διαβασω!
Μαλλον η επαφη σου με το καμακι ειναι οση κ του Τσωρτσιλ με τον αθλητισμο!

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
εγω παλι δεν σας πιστευω. Η ολη συζητηση μου θυμιζει αυτες που γινοντε στα καφενεια και στις καφετεριες του τυπου "ξεσκισα 100 θα μου καθοντουσαν αλλες 1000 αλλά καμια τους δεν ελεγε" "με κυνηγαγε ενα μονελο 25 ετων αλλα αντισταθηκα λογο ηθικων αρχων" "την πηρα στο ασανσερ ενω ο ανδρας της περιμενε στο αυτοκινητο" "την εριξα εναν γαϊδουρινο, την ξεσκισα, 30 φορες αυτή εγω μολις μια" τις περισσοτερες φορες αυτες οι αφηγησεις ειναι φανταστικες κατα 99% ψευτικες αλλα γεματες ενταση και παθος. απλα οι ανδρες εχουμε την αναγκη να τα πουμε καπου ωστε να νιωσουμε καλα. να βγει ολη η επιθυμια και το παθος για περιπτωσεις που θελαμε αλλά φαγαμε χυλοπιτα.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
εγω παλι δεν σας πιστευω. Η ολη συζητηση μου θυμιζει αυτες που γινοντε στα καφενεια και στις καφετεριες του τυπου "ξεσκισα 100 θα μου καθοντουσαν αλλες 1000 αλλά καμια τους δεν ελεγε" "με κυνηγαγε ενα μονελο 25 ετων αλλα αντισταθηκα λογο ηθικων αρχων" "την πηρα στο ασανσερ ενω ο ανδρας της περιμενε στο αυτοκινητο" "την εριξα εναν γαϊδουρινο, την ξεσκισα, 30 φορες αυτή εγω μολις μια" τις περισσοτερες φορες αυτες οι αφηγησεις ειναι φανταστικες κατα 99% ψευτικες αλλα γεματες ενταση και παθος. απλα οι ανδρες εχουμε την αναγκη να τα πουμε καπου ωστε να νιωσουμε καλα. να βγει ολη η επιθυμια και το παθος για περιπτωσεις που θελαμε αλλά φαγαμε χυλοπιτα.

Εχεις διαβασει τον τιτλο? Μιλαμε για χαμενες ευκαιριες! Οχι για τις περιπετειες του Βαρονου Μινχαουζεν!
Λεγοντας για τις χαμενες ευκαιριες μας δεν τιμουμε τον εαυτο μας, αλλα αντιθετα τον εξευτελιζουμς, αφου παραδεχομαστε την ηττα μας!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κακώς μιλάμε για χαμένες ευκαιρίες. Οι γυναίκες οφείλουν να αποδείξουν εκείνες την αξία τους σε έναν άνδρα. Αλλά με τις τακτικές τους έχουν καταφέρει να κάνουν τους άντρες να αναρωτιούνται γιατί η κάθε κάρια το παίζει δύσκολη.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Πέρυσι όταν έκανα μαθήματα για ECDL ήταν μια 36άρα μανούλα με τρία παιδιά που ψιλότριβότανε και ήταν αρκετά γαμήσιμη. Εγώ επειδή είμαι μαλάκας προτήμισα να τα σκάω πάλι σε μπουρδέλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom