Νέα

Χαμμένες ευκαιρίες με γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ποια/ες είναι η/οι πιο χαρακτηριστική/ές περίπτωση/σεις, που έχετε χτυπήσει το κεφάλι σας στον τοίχο και τοέ χετε χιλιομετανιώσει, που...
- ήσαστε μαζί με μία γυναίκα και δεν προχωρήσατε σε κάτι πιο μόνιμο.
- υπήρχε η δυνατότητα να βρεθείτε αισθηματικά, ή ερωτικά με μία γυναίκα, αλλά κάποιος φόβος, επιφύλαξη, αποτρεπτικό συναίσθημα ή σκέψη σας εμπόδισαν.
- ήταν να σας κάτσει να γαμήσετε έστω, μία γκόμενα που άξιζε ως εμφάνιση, ή ως στυλ και συμπεριφορά.
αλλά εσείς δεν κάνατε τελικά κάτι από τα παραπάνω;

Εμπρός γενναίοι μου, θάρρος και ειλικρίνεια. Μία παρέα διαδικτυακών φίλων είμαστε.

Υ.Γ.: Δεσμεύομαι στη συνέχεια να σας παραθέσω σωρεία τέτοιων περιπτώσεων από τη δική μου ζωή. :rockon:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κάνω αρχή με την τελευταία περίπτωση που μου 'τυχε και μάλιστα ΣΗΜΕΡΑ! Είμαι σε κρατικό νοσοκομείο γιατί βάζω κάποιο δικό μουγια εγχείρηση. Ψάχνω ένα γραφείο για διατυπώσεις και ρωτάω μία γιατρίνα με γυρισμένητην πλάτη της σε μένα, που είναι αυτό το γραφείο. Σημειώστε, ότι η γιατρίνα είναι ψηλή, λεπτή, με κορμί λαμπάδα. Ούτε φωτομοντέλο δηλαδή... Κόκκινο μακρύ μαλλί, λευκή ιατρική ποδιά κοντή και ψηλό -σχετικά- τακούνι. Θα βρισκόμουν σε κατάσταση "στύση σε δημόσιο χώρο" που λέει και το ανάλογο thread, αλλά ήμουν νυσταγμένος λόγω άγριου πρωινού ξυπνήματος και σκασμένος λόγω της εγχείρησης του δικού μου.

Γυρίζει η γιατρίνα, και βλέπω να έχει ΚΑΙ προσωπάρα. Λεπτά χαρακτηριστικά, πρασινογάλαζο μάτι, απίθανο χαμόγελο και κάτι που με φτιάχνει απίστευτα σε γυναίκες: φακίδς. Μου χαμογελάει και πρίν μου δώσει την πληροφορία που ηθελά, μου λέει με όνομα και με επώνυμο ποιος είμαι!!! Με κάνει να συνέλθω από το σοκ, όταν με πληροφορεί ότι ήταν μία πιτσιρίκα (την περνούσα έξι-εφτά χρόνια) που οι οικογένειές μας έκαναν διακοπές στο ίδιο μέρος για πάνω από δέκα χρόνια. Εγώ, θυμάμαι ξαφνικά ποια ήταν: Ένα καχεκτικό, χτικιάρικο σχεδόν κοριτσάκι που έλιωνα για πάρτη μου για όλο εκείνο το διάστημα και 'γώ, όπως ήταν φυσικό, δεν της έδινα την παραμικρή απολύτως σημασία, καθώς κοιτούσα πώς να διπλαρώσω καμιά συνομίληκη ή μεγαλύτερη, για κάνα χέρι, κάνα μπαλαμούτι, ή κάνα πήδημα. Το σνομπάριζα μάλιστα το χτικιάρικο και έκανα και πλάκα που με γούσταρε τόσο έκδηλα.

Δεύτερη σκέψη: Είμαι εντελώς μαλάκας. Αν ήμουν υποτυπωδώς φιλικός και αβρός απέναντί της, θα μπορούσαμε να 'χαμε πάει για καφέ να θυμηθούμε τα παλιά (σκατά παλιά δηλαδή, δεν είχαμε και κάτι κοινό, παρέες, φίλους ή οτιδήποτε άλλο, λόγω διαφοράς ηλικίας) και να λέγαμε τα... νέα μας.

Ηθικό συμπέρασμα: Μάζευε κι ας είν' και ρώγες φιλαράκο. Ποτέ μη γυρίζεις την πλάτη σε γυναίκα, γιατί κάποια στιγμή και τα ασχημόπαππα γίνονται κύκνοι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Φιλε αυτα απλα πρεπει να τα θυμασαι μονο για να μη ξανακανεις το ιδιο λαθος.
Αν ζεις στο παρελθον εχεις χασει το παιχνιδι...

Επισκέπτης
Ποια/ες είναι η/οι πιο χαρακτηριστική/ές περίπτωση/σεις, που έχετε χτυπήσει το κεφάλι σας στον τοίχο και τοέ χετε χιλιομετανιώσει, που...

Φίλε μου νομίζω ότι η "μετάνοια" για τα παραπάνω στέκει μόνο σε μια περίπτωση:

Όταν έχεις ξεμείνει, είσαι στον άσσο , χωρίς καμία γκόμενα και χωρίς τρύπα να γαμήσεις (τσαμπέ εννοείται).

Τότε μόνο έχει νόημα -ίσως- να μετανοιώνεις για κάποιες που έκλασες στο παρελθόν.
Αλλά και πάλι η μετάνοια δεν είναι ειλικρινής. Δεν μετανοιώνεις ουσιαστικά για αυτές που έκλασες. Απλά σε χαλάει (το β' πρόσωπο δεν αφορά εσένα, ομιλώ γενικώς) το ότι δεν γαμάς. Και μόλις βρείς κάποια (ή κάποιες!) και αρχίσεις πάλι να γαμάς τότε ξεχνάς εκείνες που έκλασες.

Κάποια που τη γουστάρεις πολύ και σε γουστάρει και αυτή και είναι διατεθειμένη να πηδηχθεί μαζί σου ΕΥΚΟΛΑ γενικώς δεν την κλάνεις.
Για να κλάσεις κάποια γκόμενα , πρέπει να παίζουν τα εξής:

1)Να είναι μπάζο ή ημίμπαζο ή και καλή αλλά εσένα τέλος πάντων να μην σου αρέσει εμφανισιακά, να μην σε φτιάχνει.
2)Να είναι καλή από εμφάνιση , αλλά να είναι τόσο ζώο και να πετά τέτοιες χειροβομβίδες που να ντρέπεσαι να σε δουν μαζί της .
3)Να είναι ωραία και έξυπνη και να σε γουστάρει αλλά να πρέπει να σου σπάσει τα αρχίδια για να τη γαμήσεις.

Όταν κλάνεις μια γκόμενα για την οποία ισχύει ένα από τα 1,2,3 κατά τη γνώμη μου ορθώς την κλάνεις.

Μην ξεχνάς το σοφό λαό μας που λέει ...

παρακαλετό μουνί, ξυνό γαμήσι !

Επισκέπτης
Σαν παντρεμένος έχω στο "δυναμικό" μου ΠΑΡΑ πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κι αυτό γιατί για διάφορους λόγους κάτι δεν μου "κόλλησε" και την έκανα με ελαφριούς πήδουλες! Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ρισκάρω ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο την οικογένειά μου για την κάθε ψωλού που γνωρίζω και απλά θέλω να την γαμήσω :)

Σαν εργένης... όχι φιλαράκο, δεν άφησα καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Όπου η κατάσταση προχωρούσε, το γαμήσι ήταν βέβαιο!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γυρίζει η γιατρίνα, και βλέπω να έχει ΚΑΙ προσωπάρα. Λεπτά χαρακτηριστικά, πρασινογάλαζο μάτι, απίθανο χαμόγελο και κάτι που με φτιάχνει απίστευτα σε γυναίκες: φακίδς. Μου χαμογελάει και πρίν μου δώσει την πληροφορία που ηθελά, μου λέει με όνομα και με επώνυμο ποιος είμαι!!! Με κάνει να συνέλθω από το σοκ, όταν με πληροφορεί ότι ήταν μία πιτσιρίκα (την περνούσα έξι-εφτά χρόνια) που οι οικογένειές μας έκαναν διακοπές στο ίδιο μέρος για πάνω από δέκα χρόνια. Εγώ, θυμάμαι ξαφνικά ποια ήταν: Ένα καχεκτικό, χτικιάρικο σχεδόν κοριτσάκι που έλιωνα για πάρτη μου για όλο εκείνο το διάστημα και 'γώ, όπως ήταν φυσικό, δεν της έδινα την παραμικρή απολύτως σημασία, καθώς κοιτούσα πώς να διπλαρώσω καμιά συνομίληκη ή μεγαλύτερη, για κάνα χέρι, κάνα μπαλαμούτι, ή κάνα πήδημα. Το σνομπάριζα μάλιστα το χτικιάρικο και έκανα και πλάκα που με γούσταρε τόσο έκδηλα.

Δεύτερη σκέψη: Είμαι εντελώς μαλάκας. Αν ήμουν υποτυπωδώς φιλικός και αβρός απέναντί της, θα μπορούσαμε να 'χαμε πάει για καφέ να θυμηθούμε τα παλιά (σκατά παλιά δηλαδή, δεν είχαμε και κάτι κοινό, παρέες, φίλους ή οτιδήποτε άλλο, λόγω διαφοράς ηλικίας) και να λέγαμε τα... νέα μας.

Ηθικό συμπέρασμα:[size=12pt] Μάζευε κι ας είν' και ρώγες φιλαράκο. [/size]Ποτέ μη γυρίζεις την πλάτη σε γυναίκα, γιατί κάποια στιγμή και τα ασχημόπαππα γίνονται κύκνοι.

Αυτά που περιέγραψες μόνο ρώγες δεν είναι... :boobies:

Από ευκαιρίες (χαμένες)  :headbang: τί να πρωτοθυμηθεί κανείς!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σαν παντρεμένος έχω στο "δυναμικό" μου ΠΑΡΑ πολλές χαμένες ευκαιρίες. Κι αυτό γιατί για διάφορους λόγους κάτι δεν μου "κόλλησε" και την έκανα με ελαφριούς πήδουλες! Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ρισκάρω ούτε 1 στο τρισεκατομμύριο την οικογένειά μου για την κάθε ψωλού που γνωρίζω και απλά θέλω να την γαμήσω :)

Σαν εργένης... όχι φιλαράκο, δεν άφησα καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Όπου η κατάσταση προχωρούσε, το γαμήσι ήταν βέβαιο!

Εγώ, liomas, θέλω να σου κάτσει καμιά φάση με αυτή που έχεις στο avatar, και να την κλάσεις... :dancing:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες. Όταν με μία γυναίκα υπάρχει αμοιβαία χημεία, η ανταπόκριση είναι άμεση και από τις δύο πλευρές. Στις άλλες περιπτώσεις, συνήθως η γκόμενα εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα που οδηγούν σε δισταγμούς στο υποψήφιο θύμα τους.

Επισκέπτης

Μια και ανηκω και εγω στην ιδια συνομοταξια με τον Κο lioma συμφωνο απολυτα σε αυτα που λεει γιαυτο και πια δεν ασχολουμαι με γκομενακια καθολου μα καθολου γιατι ειναι σκετο μπλεξιμο σε τετοιο σημειο που δεν θα ξερεις απο που να φυγεις.
Για καλη μου τυχη εχω ομως κατι φιλαρακια που με προσεχουν και με βαλαν στον σωστο δρομο των CT και κατι κοριτσακιων που σε κανουν αεροπλανο και τα ξεχνας ολα.
Δεν ειμαστε για ερωτες και τετοια πια,εδω εχουμε παρει οτι περπαταει και οτι κολυμπαει
λιγο να χαλαρωσουμε βρε παιδι μου θελουμε και εμεις .

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Εγώ πάντως δεν έχασα την ευκαιρία και πήρα ένα ασχημόπαπο το οποίο έγινε κύκνος. Πέρασα πολύ καλά. Το κακό είναι πως κουβαλάνε πολλές ανασφάλειες και απωθυμένα που για κάποια εποχή δεν είχανε πέραση και σου σπάνε τα @@.Τώρα δεν είμαστε μαζί, αλλά τέτοιο διαμάντι δε θα το ξαναπετύχω. Τότε βέβαια ήταν προσφορά. Τώρα όποιος την έχει, θα κακοπερνάει γιατί ξέρει τί αξίζει....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

ακριβώς όπως τα λέει ο liomaς είναι...δεν χαλάς το σπίτι σου για ένα πήδημα...εκτός και αν σουβρεθεί στο δρόμο το 10 το καλό και χτυπήσεις κόκκινο...αν βέβαια δεν έχεις το μυαλό να το κρατήσεις εκεί που πρέπει...σαν εργένης....ορμάτεεεε....εδώ τώρα και με πιάνουν κάτι....τρέλλες και δεν κρατιέμαι που τότε...γουάο....

Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες. Όταν με μία γυναίκα υπάρχει αμοιβαία χημεία, η ανταπόκριση είναι άμεση και από τις δύο πλευρές. Στις άλλες περιπτώσεις, συνήθως η γκόμενα εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα που οδηγούν σε δισταγμούς στο υποψήφιο θύμα τους.

Πολύ σωστός.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις ποτε ομως... και στο κατω κατω και χυλος να πεσει... τι ειχεσ, τι εχασες!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάθε μέρα είναι μια χαμένη ευκαιρία για μένα. Κάθε μέρα χάνεται και κάτι πολύτιμο. Κέρδος μηδενικό. Ας όψεται...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Κάθε μέρα είναι μια χαμένη ευκαιρία για μένα. Κάθε μέρα χάνεται και κάτι πολύτιμο. Κέρδος μηδενικό. Ας όψεται...
Διαβάζοντας το μήνυμα σου Πέλοπα θυμήθηκα τον κήπο με τα διακλαδωτά μονοπάτια του Μπόρχες. Μερικοί ελεύθεροι συνειρμοί βασισμένοι στο κείμενο του. Υπάρχει κάποιο γεγονός στην ζωή των περισσότερων που κάνει όλα τα υπόλοιπα να φαίνονται εξωπραγματικά και ασήμαντα. Αποφεύγεις να ονομάσεις αλλά ο πιο εμφατικός τρόπος να τονίσεις μια λέξη (και κατ? επέκταση μια κατάσταση, ένα πρόσωπο, μια κατάσταση που δημιούργησε ένα πρόσωπο ή ακόμα και ένα πρόσωπο που το δημιούργησε μια κατάσταση) είναι να την παραλείπεις τελείως, να προστρέχεις σε αλυσιτελείς μεταφορές και προφανείς περιφράσεις.
Πως βγαίνεις από μια τέτοια κατάσταση; Ίσως ο μόνος τρόπος είναι να καταδόσεις στον Μάντεν (chic) και στον εκάστοτε Μάντεν έναν άνθρωπο με το δικό σου όνομα, αυτό το υβρίδιο της τύχης και του πεπρωμένου , που σε αντικατέστησε από αβλεψία του αντιγραφέα-δημιουργού. Έτσι, στον παράλληλο αυτό χρόνο που μας προκάλεσε τόση θλίψη, βρίσκουμε ένα υποκατάστατο λύτρωσης, για να συνειδητοποιήσουμε τελικά αυτό που δεν ξέρει (που κανένας δεν μπορεί να ξέρει), η απροσμέτρητη κούραση και η συντριβή που νιώθουμε είναι αθάνατη και παρούσα σε όλους τους παράλληλους χρόνους που μας φιλοξενούν, πολύ απλά γιατί το μέλλον υπάρχει ήδη.
Κάπως έτσι τα είπε ο Χόρχε και κάπως έτσι θα ήθελα να τα εννοούσε, αν και δεν?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μου κάνεις την καρδιά περιβόλι, φέρτε ένα ξυράφι να παίξω βιολί με τις φλέβές μου.

Η απροσμέτρητη κούραση και η συντριβή... τα λέει όλα.

Η πλάκα είναι ότι και ο άλλος που γύριζε το μάγουλο του για να φάει και την άλλη σφαλιάρα, έγινε δόγμα. Εμείς το πολύ πολύ να γίνουμε μονόστηλο.

Επισκέπτης
Εγώ, liomas, θέλω να σου κάτσει καμιά φάση με αυτή που έχεις στο avatar, και να την κλάσεις... :dancing:

Xεχεχε, μου έχει κάτσει φάση με παρόμοιο κώλο και την έχω κλάσει φιλαράκο... κι αυτό γιατί είναι γνωστή της γυναίκας μου... κατάλαβες, έτσι? Κι εντάξει, να σου πω την αλήθεια, θα μπορούσα να ζήσω χωρίς την γυναίκα μου. Χωρίς τον γιο μου όμως.... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! Κι αυτό γιατί είναι ακόμη 6 μηνών κι όλα τα κωλοδικαστήρια θα τον δώσουν στην γυναίκα μου... :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom