You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η τριτη βαρδια ξεκιναει στις 23:00 ή τα μεσανυχτα οπως σε καποια αλλα studio της πειοχης?
Ηδη η Ηλιανα σας εχει κερδισει την....."συμπαθεια μου"
Συντομα θα την επισκευτω.
Ξερει Ελληνικα ? (την ξερεις την........ ανωμαλια μου να θελω να μιλαω με τις κοπελες)
Ξερει Ελληνικα ? (την ξερεις την........ ανωμαλια μου να θελω να μιλαω με τις κοπελες)
ναι ξερει μια χαρα ελληνικα οταν εφτιαχνε τα χαρτια της για αυτη την δουλεια ειχε χρονο να μαθειΗ τριτη βαρδια ξεκιναει στις 23:00 ή τα μεσανυχτα οπως σε καποια αλλα studio της πειοχης?
απο τις 11 ξεκιναει η νυχτερινη οπως και στα αλλα μαγαζια της αλυσηδαςΗ τριτη βαρδια ξεκιναει στις 23:00 ή τα μεσανυχτα οπως σε καποια αλλα studio της πειοχης?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριστουμε....ναι ξερει μια χαρα ελληνικα οταν εφτιαχνε τα χαρτια της για αυτη την δουλεια ειχε χρονο να μαθει
Πες μου κατι αλλο, ενα ξερεις.:
Η Σιλβανα ειναι η κοπελα που δουλευε και στο Κωνσταντινουπολεως 130 ?(Το Brazil House)
δεν ξερω που αλλου εχει δουλεψει... αλλα αφου ειναι βραζιλιανα σιγουρα θα εχει περασει και απο κειΤοτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην γνωριστουμε....
Πες μου κατι αλλο, ενα ξερεις.:
Η Σιλβανα ειναι η κοπελα που δουλευε και στο Κωνσταντινουπολεως 130 ?(Το Brazil House)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ειναι λιγο πιο ψηλη απο εσενα, με πλουσιο (επισης) στηθος -μαλλον σιλικονη - και πεταχοτο κωλαρακι?δεν ξερω που αλλου εχει δουλεψει... αλλα αφου ειναι βραζιλιανα σιγουρα θα εχει περασει και απο κει
ισια μαλια με χοριστρα στην μεση?
Σοκολατι χρωμα? Με καλα Ελληνικα?
dragon32
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=46545.0;attach=289071;image[/img[/URL]]
Τι κουκλάκι ειναι αυτο............
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
[/quote]το χαλκιδικησ 83 εχει σαιτ?που βρισκεται?
Ειναι λιγο πιο ψηλη απο εσενα, με πλουσιο (επισης) στηθος -μαλλον σιλικονη - και πεταχοτο κωλαρακι?
ισια μαλια με χοριστρα στην μεση?
Σοκολατι χρωμα? Με καλα Ελληνικα?
δεν εχει ακομα αλλα ετοιμαζεται... βρισκεται στο Βοτανικοτο χαλκιδικησ 83 εχει σαιτ?που βρισκεται?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Χαλικδικης ειναι η πρωτη παραλληλος της Κωνσταντινουπολεως, καθετη στην ιερα οδο.το χαλκιδικησ 83 εχει σαιτ?που βρισκεται?
Το 83 ειναι κατεβαινοντας την ιερα οδο απο Κωνστινουπολεως στο αριστερο σου χερι, πριν απο την διασταυρωση με την Σπυρου Πατση.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Εάν είναι η Σιλβάνα... εκτός από το Κωνσταντινουπόλεως 130 (Brazil House) έχει περάσει και από μερικά μπουρδέλα των 20€ όπως Ρεμούνδου 20 κτλ... ;) ;) ;) :-* :-* :-*Η Σιλβανα ειναι η κοπελα που δουλευε και στο Κωνσταντινουπολεως 130 ?(Το Brazil House)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ξερω...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και Χωματιανου 11....Εάν είναι η Σιλβάνα... εκτός από το Κωνσταντινουπόλεως 130 (Brazil House) έχει περάσει και από μερικά μπουρδέλα των 20€ όπως Ρεμούνδου 20 κτλ... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
καλα αλλα προγραματα στα μπουρδελα και αλλα προγραμματα στο στουντιο ετσι δεν ειναι?Την ξερω...
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
;) ;) ;)Και Χωματιανου 11....
στριβεις απο κωνστανουπολεως στην ιερα οδο και στην αριστερη μερια το πρωτο στενο ειναι η χαλκιδικης..ειναι μονοκατοικια και στο πρωτο οροφο στο μπαλκονι μια μεγαλη τεντα που γραφει τη διευθυνση.Η τεντα πρεπει να αλλαχτει...
Πολυ ομορφη η ιλιαννα και καλη επιτυχια της ευχομαι,δυστηχως ομως σε αυτη την αλυσιδα δουλευει και η αγαπη μου(οχι Η Αγαπη η παλια)...οποτε δε μπορω να την απατησω...εκτοςββ κι αν δεχτει να κανουμε τριο ολοι μαζι..
Πολυ ομορφη η ιλιαννα και καλη επιτυχια της ευχομαι,δυστηχως ομως σε αυτη την αλυσιδα δουλευει και η αγαπη μου(οχι Η Αγαπη η παλια)...οποτε δε μπορω να την απατησω...εκτοςββ κι αν δεχτει να κανουμε τριο ολοι μαζι..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις