H ANNA-MARIA ΑΠΟ ΦΡΑΝΤΖΗ??Αυριο 2/02 Φριντα-Αννα Μαρια :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
H ANNA-MARIA ΑΠΟ ΦΡΑΝΤΖΗ??
Και η Φρίντα από Βριλησσού 42!
Aγαπημενη μου και καλη νταρια σε λιγες μερες επιστρεφω ελλαδα,,,δε ξερω αν αληθευει η οχι αλλα η φιλη μου η βικυ σταματησε για παντα?....αν ναι να της δωσεις τις ευχες μου για τη καινουρια σελιδα στη ζωη της...μπορει να στεναχωριεμαι που δε θα ξαναβρεθω μαζι της αλλα χαιρομαι που θα κανει αυτο που τοσο ηθελε οπως μου ειχε εκμυστηρευτει πριν φυγω,,,,πολλα φιλια σε σενα και σε κεινη αν τη δεις....θα τα πουμε απο κοντα μολις κατεβω...μεχρι τοτε... :-* :-*
sfigokolarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
Αυριο 9/02 :-* Αναστασια-ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ & Μαιρη :-* :-* :-*
Η Daria ποτε με το καλο?
sfigokolarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
νομιζω οτι λειπει
Οτα το τρεχε η Χριστινα το μαγαζι δουλευε εκει και μια
κοντη μιλφια η Νατασσα.
Που βρισκεται αυτη η ψυχη?
Επισκέπτης
ποτε....Η Daria ποτε με το καλο?
εχει αποχωρησει απο το εν λογω μαγαζι...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ξανθια ή με την πεταλουδα εννοεις ?Οτα το τρεχε η Χριστινα το μαγαζι δουλευε εκει και μια
κοντη μιλφια η Νατασσα.
Που βρισκεται αυτη η ψυχη?
(αν και κοντη δεν μπορω να πω καμια απο τις δυο)
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
όχι και κοντή η Νατάσα πεταλούδα...γυναικάρα είναι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ετσι πιστευω και εγω και απορησα.όχι και κοντή η Νατάσα πεταλούδα...γυναικάρα είναι
Ουτε η ξανθια Νατασα ειναι κοντη.
Εκτος εαν ο φιλος εννοει καποια αλλη που δεν την γνωριζω.
Σπουδαια μεταγραφη της Λαιμας απο τη βριλησσου,η κοπελα ειχε κανει δυνατη εμφανιση ως ΠΩΛΙΝΑ το 2008-2009 στα σπιτια Διδυμου 8 και Φυλης 109...Πολυ καλες υπηρεσσιες και τρελουτσικη διαθεση..για 1,5 χρονο εξαφανιστηκε...(εφημερη ερωτικη σχεση??....με ημεδαπο)...αλλα ξαναγυρισε κοντα μας....Αναπληρωνει την απουσια της αγαπημενης μου ΒΙΚΥΣ για την οποια η γλυκουλα δυστηχως δε μου εδωσε πληροφοριες για το που βρισκεται...αδιασταυρωτες πληροφοριες μιλανε οτι εργαζεται στη τροφωνιου 13..ενω καποιες αλλες οτι εγκατελειψε την ενεργο δραση και εχει σχεση με ημεδαπο...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Την ex Πωλινα, νυν Λαιμα, την συνατησα στην μια και μοναδικη εμφανιση που εκανε τον Νοεμβριο του 2009 στο Αγιου Μελετιου 37.Σπουδαια μεταγραφη της Λαιμας απο τη βριλησσου,η κοπελα ειχε κανει δυνατη εμφανιση ως ΠΩΛΙΝΑ το 2008-2009 στα σπιτια Διδυμου 8 και Φυλης 109...Πολυ καλες υπηρεσσιες και τρελουτσικη διαθεση..για 1,5 χρονο εξαφανιστηκε...(εφημερη ερωτικη σχεση??....με ημεδαπο)...αλλα ξαναγυρισε κοντα μας....Αναπληρωνει την απουσια της αγαπημενης μου ΒΙΚΥΣ για την οποια η γλυκουλα δυστηχως δε μου εδωσε πληροφοριες για το που βρισκεται...αδιασταυρωτες πληροφοριες μιλανε οτι εργαζεται στη τροφωνιου 13..ενω καποιες αλλες οτι εγκατελειψε την ενεργο δραση και εχει σχεση με ημεδαπο...
Θα συμφωνησω 100% με τον συναγωνιστη spiderdom.
Πολυ καλες υπηρεσιες,ωραια εμπειρη γυναικα, με γοητευσε πολυ το kinky προσωπο της και η ολη της συμπεριφορα.
Λιγο μεγαλυτερο στηθος εαν ειχε............
Επισκέπτης
χε χε χε καντε λιγο υπομονη αγαπητε...Την ex Πωλινα, νυν Λαιμα, την συνατησα στην μια και μοναδικη εμφανιση που εκανε τον Νοεμβριο του 2009 στο Αγιου Μελετιου 37.
Θα συμφωνησω 100% με τον συναγωνιστη spiderdom.
Πολυ καλες υπηρεσιες,ωραια εμπειρη γυναικα, με γοητευσε πολυ το kinky προσωπο της και η ολη της συμπεριφορα.
Λιγο μεγαλυτερο στηθος εαν ειχε............
συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες, συντομα θα προβει σε επεμβαση αυξησης και ετοιμάζει και εκπληξεις για τους φιλους της ;)!!! Ειναι που ειναι 2 μετρα γυναικαρα, αμα μεγαλωσει και λιγο το στηθος της θα ειναι σουπερ!
Δυστυχως στις φωτογραφιες της δεν αφηνει να φαινονται οι ματαρες της....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Που εχει φωτογραφιες της ? ? ? ?χε χε χε καντε λιγο υπομονη αγαπητε...
συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες, συντομα θα προβει σε επεμβαση αυξησης και ετοιμάζει και εκπληξεις για τους φιλους της ;)!!! Ειναι που ειναι 2 μετρα γυναικαρα, αμα μεγαλωσει και λιγο το στηθος της θα ειναι σουπερ!
Δυστυχως στις φωτογραφιες της δεν αφηνει να φαινονται οι ματαρες της....
Επισκέπτης
σε ενα αλλο σαϊτ παρεμφερες, δε μπορω να βαλω το λινκ....Που εχει φωτογραφιες της ? ? ? ?
οριστε ομως μια φωτογραφια της
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις