πωπω και ξαναλεω τι κανει η αγαμεια με τους ανθρωπουςκοίτα δεν θέλω να το συνεχίσω.....αμα αρπαζεσαι δικό σου θέμα.........
και άμα τσιμπάς στο χαβαλέ πάλι δικό σου θέμα.
απλά γερνάς και παραξενεύεις
και πάλι καλό απογευμα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
επιδη δεν σου καθομαι τζαμπα?απλά γερνάς και παραξενεύεις
επιδη δεν σου καθομαι τζαμπα?
με το να συνεχιζεις να λες οτι σου κατέβει εσύ βγαίνεις σκάρτη ως άνθρωπος.............
κάνε επικοινωνιακά σου τρικ μήπως και κερδίσεις πελάτες...........
καλό απόγευμα.....και πιες και λίγο ξυδάκι κάνει καλό....
αχα μαλλον θες να ξαναποσταρω τα μυνηματα σου για να καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν λεω οτι μου κατεβειμε το να συνεχιζεις να λες οτι σου κατέβει εσύ βγαίνεις σκάρτη ως άνθρωπος.............
κάνε επικοινωνιακά σου τρικ μήπως και κερδίσεις πελάτες...........
καλό απόγευμα.....και πιες και λίγο ξυδάκι κάνει καλό....
αντε καλο σου απογευμα. Μην τραβας πολυ μαλακια, βρες καμια γκομενα επιτελους
το θέμα ντάρια είναι οτι αν όλοι εδω μέσα βρουν γκόμενα εσύ θα χάσεις την δουλειά σου...
τελος πάντων καλό απόγευμα
Επισκέπτης
αχα μαλλον θες να ξαναποσταρω τα μυνηματα σου για να καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν λεω οτι μου κατεβει
Μάθε νά σέβεσαι τήν χώρα πού βγάζεις τό ψωμάκι σου.
την χωρα την σεβομαι και την αγαπαω.. μερικοι ανθρωποι μου την σπανε που και που.. αλλα οπως και σε καθε χωρα υπαρχουν και καλοι και κακοιΜάθε νά σέβεσαι τήν χώρα πού βγάζεις τό ψωμάκι σου.
Επισκέπτης
την χωρα την σεβομαι και την αγαπαω.. μερικοι ανθρωποι μου την σπανε που και που.. αλλα οπως και σε καθε χωρα υπαρχουν και καλοι και κακοι
Ο καθένας είναι ελεύθερος νά σού τήν σπάσει.Αυτό δέν σημαίνει ότι πρέπει νά βρίζεις σάν τό τελευταίο τσουλί.
ηταν αμυνα Ποτε δεν ξεκιναω πρωτη :-*Ο καθένας είναι ελεύθερος νά σού τήν σπάσει.Αυτό δέν σημαίνει ότι πρέπει νά βρίζεις σάν τό τελευταίο τσουλί.
Εχουμε παλι αλλαγες λοιπον. Σημερα πρωινη βαρδια ειναι μια καινουρια κοπελα απο Ρουμανια- Καρινα
Συνημμένα
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχουμε παλι αλλαγες λοιπον. Σημερα πρωινη βαρδια ειναι μια καινουρια κοπελα απο Ρουμανια- Καρινα
Αααααααααχ. μας θυμίζεις παλιές, καλές στιγμές
http://[URL unfurl="true"]www.modelsforsale.com/listphotos/TM24068.jpg[/img[/URL]]
Καλημέρα! :)
Επισκέπτης
Ντάρια δέν μάς είπες ακόμη, πώς κατάφερες ν' αρπάξεις τό μπουρδέλλο τής Χριστίνας;
noproblema
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα μωρό μου. Εχει site το μαγαζί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 43