Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 456
Τιμές ξεκινούν από 40€Πόσο πάει το μαλλί;
Φίλε η Στεφανία δουλεύει σήμερα και αύριο 17:00με 23:00. Studio Βούρβαχη 19 Αθήνα , Όταν μια κοπέλα αξίζει και θέλουμε να βρεθούμε μαζί της κάνουμε λίγα χιλιόμετρα έτσι και αλλιώς η Χαλκίδα ένα τσιγάρο δρόμος είναι από Αθήνα.Εγω έχω κάνει το ανάποδο Αθήνα -ΧαλκιδαΗ Στεφανία θα έρθει στην Χαλκίδα;
Κάπως έτσι μου περνάνε σκέψεις να πεταχτω μια βόλταθα μας κάνει το Χριστινάκι να επισκεφτούμε την Χαλκίδα μου φαίνεται
Φίλε δεν βλέπω φως σεπ αυτό που ζητάς στη Χαλκίδα , Αθήνα για να έχεις καί επιλογέςΜάγκες καλησπέρα, ποιος γνωρίζει που μπορούμε να βρούμε κάνα τραβελακι στην Χαλκίδα για φάση;
Καλημέρα μεγάλο μπαζο η συγκεκριμένη κοπέλα, αντί η Άντζελα να φέρνει γυναικάρες σαν αυτήν και σαν την Βαρβάρα και σαν την Μπέλα,σαν την Στεφανία που δεν έχει έρθει στην Χαλκίδα να την δούμε, φέρνει κάτι γατιά,κοκαλιαρες!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 βράδυ. Από αύριο Παρασκευή 21.02 η ΝΤΑΡΙΑ![]()
![]()
Βουλωστο βρε βλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια εδώ μέσαΚαλημέρα μεγάλο μπαζο η συγκεκριμένη κοπέλα, αντί η Άντζελα να φέρνει γυναικάρες σαν αυτήν και σαν την Βαρβάρα και σαν την Μπέλα,σαν την Στεφανία που δεν έχει έρθει στην Χαλκίδα να την δούμε, φέρνει κάτι γατιά,κοκαλιαρες!!
Κακομοίρη ξέρεις σε ποιόν μιλάς;Σε αξιωματικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας,σε Αστυνομικό Β, κόψε την γλώσσα σου,μην στην κόψω εγώ!! Κάτσε καλά!!Βουλωστο βρε βλακα μας έχεις ζαλίσει τα αρχιδια εδώ μέσα
Είμαστε και εμείς που γουστάρουμε γατιά
Αντε παπάρα κάθε βδομάδα γράφεις τα ίδια και τα ίδια
Επειδή έχεις άλλο γούστο