Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31.947
- Πόντοι
- 6.186
Τα δυο στη γλυφα τα ξερω το 3ο ποιο ειναι?3 studio μονο εκει θα βρισ λυση
Τα δυο στη γλυφα τα ξερω το 3ο ποιο ειναι?3 studio μονο εκει θα βρισ λυση
Φίλε και σε εμένα αν γίνεται. Μαρία ήταν το ψευδώνυμο να φανταστώ.Θα σου στειλω μηνυμα,ψαχνω το 'ιστορικο' να στα πω ολα οπως εχουν γιατι ηταν καλη αλλα ποτε δεν διευκολυνε τις καταστασεις.
Οκ αν την βρωΦίλε και σε εμένα αν γίνεται. Μαρία ήταν το ψευδώνυμο να φανταστώ.
Αν εννοεις το V52 το κωλομπαρο μεγαλη φολαAρεθουσης 2πλα στον κοτσοβολο ... Κρυφό παλατάκι ηδονής. Τσεκαρετε το.
Aa ναι εκεί έχει ένα κωλομπαρο. Παίζει μησιγα εκεί;Αν εννοεις το V52 το κωλομπαρο μεγαλη φολα
Ουτε καν φιλε απλη καυλαντα πεφτει οποιος γνωστος μου εχει παει δεν εχει φορτωσει ποτε…κανα μπουκι και αυτο αν κερασεις ενα μπουκαλιAa ναι εκεί έχει ένα κωλομπαρο. Παίζει μησιγα εκεί;
Καλημέρα, φέρετε την Άντζελα, είναι γυναικάρα!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Κυριακή 11.08 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ για μία ημέρα
Καλημέρα,να φέρνετε ποίο πολλές φορές την Αντζέλα,η γυναίκα είναι κορυφή!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Κυριακή 11.08 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ για μία ημέρα
Καλημέρα έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο?? Με ενδιαφέρει γιατί θα είμαι ΧαλκίδαAρεθουσης 2πλα στον κοτσοβολο ... Κρυφό παλατάκι ηδονής. Τσεκαρετε το.
Χαίρεται,να φέρνετε την Άντζελα τις Κυριακές,που δεν δουλεύουμε,να την απολαμβάνουμε!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Κυριακή 11.08 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ για μία ημέρα
Δεν χωράω στο πρόγραμμαΧαίρεται,να φέρνετε την Άντζελα τις Κυριακές,που δεν δουλεύουμε,να την απολαμβάνουμε!!
Άντζελα,να χωρέσεις, είσαι γυναικάρα, είσαι κορυφή!!Δεν χωράω στο πρόγραμμα
Να έρχεσαι τις Κυριακές,που δεν δουλεύουμε,να μπορούμε να σε απολαμβάνουμε!! Αυτή την Κυριακή θα έρθεις; Έλα Άντζελα,σε θέλουμε πάρα πάρα πολύ!!Δεν χωράω στο πρόγραμμα
Βρισκομαι Χαλκιδα λιγους μηνες λογω δουλειας, αν γνωριζει κανεις τπτ για αυτη την Μαρια και δεν εχει θεμα να το μοιραστει στειλτε μου πμ...ευχαριστωξανθια με φουλ εξτενσιονς κ στιλακι καγκουρογκομενας