Πηγα τελικα στο Venue χθες. Πολυ ωραιος χωρος, πολυ ωραια δωματια με ξεχωριστο δωματιο για ντουζιερα. Εχει στο δωματιο παντοφλιτσες και σου δινει και η κυρια της υπηρεσιας μια πετσετα για το ντουζ.
Τα προγραμματα
30 ευρω απλο
40 ευρω χτρα χρονο
50 ευρω με μασαζ
60 ευρω με μασαζ και 69
100 ευρω μασαζ, 69, διπλη εκτονωση
Αυταρχικα κτλ προγραμματα δεν διατιθεντε οπως ουτε πρωκτικο
Αφου περιμενα λιγο βγηκε η κοπελα. Μετριου αναστηματος, ξανθια, λεπτο κορμακι, μικρο βυζακι στητο και μικρο αλλα στητο κωλαρακι. Δυστυχως δεν μπορω να θυμηθω το ονομα με το οποιο συστηθηκε (Μιρνα ? καπως ετσι) ειναι λεει απο Ρουμανια και δουλευει και Αθηνα εκτος απο Χαλκιδα.
Πηρα τελικα το προγραμμα με τα 50 και περασα στο δωματιο για ενα ελαφρυ ντουζακι και να περιμενω το μωρο. Ηρθε σχεδον με το που τελιεωσα να σκουπιζομαι. Ξαπλωσε διπλα μου αφηνωντας με να γλυφω τις ρωγες της και αυτη επαιξε λιγο με το οργανο για να ερθω σε στυση. Μετα μου φορεσε προφυλακτικο για την πιπα η οποια ηταν καπως περισσοτερο διεκπερωτικη και δεν κρατησε και πολυ ωρα. Αρχισαμε το σεξ, στην αρχη αυτη απο πανω, μετα στα 4 (γρηγορα ζητησε να αλλαξουμε σταση ομως) μετα εγω απο πανω σταση που κρατησε την περισσοτερη ωρα. Οση ωρα ημουν απο πανω αρχισε τα προστυχολογα, να μου δαγκωνει το χερι, να σφαλιαριζει ειτε το στηθος μου ειτε τον κωλο μου πραγμα που με εφτιαξε τρελα αλλα για λογο που δεν καταλαβαινω μου ηταν αδυνατο να τελειωσω. Την γυρισα στο πλαι και συνεχισαμε για λιγη ωρα ετσι αλλα καπου ξενερωσα επειδη δεν τελειωνα και τα παρατησα. Μετα αρχισε το μασαζ με λαδακι, οχι τιποτα το τρομερο αλλα γενικοτερα αρκετα καλο. Σε καποια φαση ακουσαμε μουσικη (συνιαλο για να τελειωνουμε) και καπου εκει τελειωσε η εμπειρια μου με το εν λογω στουντιο. Θα το ξαναεπισκεφτω
Οταν βγηκα περιμεναν 5 ατομα στο σαλονι, 2 παπουδες και 3 πιτσιρικια 20αριδες περιπου.
Το στουντιο Ερως πιο διπλα ηταν κλειστο, επισης απο τα μπουρδελα στη Γλυφα μονο το ενα ηταν ανοιχτο αλλα δεν μπηκα αφου ειχα σκοπο να παω στο στουντιο.