Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Παιδιά το ξαναλέω !

Για μένα η έμπνευση είστε εσείς !

Π.χ : Κάτι έιπε ο Agiana , πιό πάνω για χέσιμο και με έβαλε στη πρίζα !

:dancing:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πεστα ρε τυπε πιμπ
01658-Plus-Size-Big-Daddy-Dolla-s-Pimp-Costume-large.jpg

Έτσι είναι μαν..Αν δέχεσαι τέτοιες μλκίες από γκόμενες είσαι λούλης,λελές και καλύτερα να πας να κάνεις πιάτσα στη Πολυτεχνείου (περιοχή σε Θεσσαλονίκη π κάνουν πιάτσα τραβέλια).

Όσο για την φώτο δεν μάρεσε, καλύτερα μαύρο παντελόνι, μαύρο σκαρπίνι μυτερό, ανοιχτό πουκάμισο κόκκινο, αλυσίδες στο λαιμό και αλογότριχα  :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αρχισε και συ να τηs λεs, το ποσο ωραια περναγεs , οταν πηδηξεs τιs 876.543 πρωην σου......Να δουμε.....θα ξαναμιλησει???

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή πως θα αντιδρούσες εάν ανακάλυπτες εκ τον υστέρων , ότι στο παρελθόν της έκανε βίζιτες , ή ότι έχει και δύο παιδιά ή ότι δούλευε σε κολόμπαρο ή σου έφερνε να τραπεζώσεις τον πρώην της σαν οικογενειακό φίλο ?   ( και τα τέσσερα μου έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο ... αλλά το μοναστήρι να είναι καλά !!!!)
Το μόνο που με νοιάζει είναι όταν είναι μαζί μου να κάνει deep throat , να τα καταπίνει και να δίνει κώλο.
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
καλα εγω θα την ειχα κανει φετες οσο καλο κρεβατι και να μου εκανε ................. μαγαλη η χαρη σου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παιδιά το ξαναλέω !

Για μένα η έμπνευση είστε εσείς !

Π.χ : Κάτι έιπε ο Agiana , πιό πάνω για χέσιμο και με έβαλε στη πρίζα !

:dancing:

Δηλαδηs....... σε εμπνεουνε ολεs οι σωματικεs λειτουργιεs??????? :2funny: :2funny: :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αρχισε και συ να τηs λεs, το ποσο ωραια περναγεs , οταν πηδηξεs τιs 876.543 πρωην σου......Να δουμε.....θα ξαναμιλησει???

και που να της πει για την 967.391 ........... καλα μηλαμε μουναρος την ειχα δει και εγω  :grin: :grin: :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736

Και να τις δείξεις και videaκια και φωτογραφίες ( προτείνω να έχουν ανέβει και στο bourdela στο γυμνές φωτογραφίες από κοπέλες μας )

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και να τις δείξεις και videaκια και φωτογραφίες ( προτείνω να έχουν ανέβει και στο bourdela στο γυμνές φωτογραφίες από κοπέλες μας )

ναι ρε και μετα να της κλεισεις και το ματι
και να της πεις... "κοιτα τι φοβερη μοιρα σε περιμενει"  :grin: :grin:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
καλα εγω θα την ειχα κανει φετες οσο καλο κρεβατι και να μου εκανε ................. μαγαλη η χαρη σου.

Δεν ήταν μια που τα έκανε όλα αυτά !!  τέσσερις διαφορετικές ήταν ... αλλά αντί νατις κάνω φέτες απλά τους ζήτησα μια φωτό τους και ένα χαρτόσημο τον 0,50 €  

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Αννα ήταν βιζιτού
η Μαίρη του κωλόμπαρου
η Ευτυχία είχε 2 παιδιά
κι η Ολγα ήταν παπαδιά !

:grin:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ήταν μια που τα έκανε όλα αυτά !!  τέσσερις διαφορετικές ήταν ... αλλά αντί νατις κάνω φέτες απλά τους ζήτησα μια φωτό τους και ένα χαρτόσημο τον 0,50 €  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τους δινεις και αριθμο προτοκολου μετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736
Η Αννα ήταν βιζιτού
η Μαίρη του κωλόμπαρου
η Ευτυχία είχε 2 παιδιά
κι η Ολγα ήταν παπαδιά !

:grin:

Αχ αννούλα βιζιτού μου ,
εχώ χάσει πια τον νού μου
στο κολόμπαρο πηγαίνω
και την μαίρη πετυχαίνω

Όταν ήπια δυό ποτά ,
λέω τέρμα όλα αυτά
σχέση κάνω σοβαρή
με κοπέλα ηθική

Την ελέγαν ευτυχία
ήταν απ'την Ουγγαρία
και μου δήλωσε παρθένα
και αγνή  και μεταξένια

Όταν  ήρθε καλοκαίρι
είχε κάποιους να μου φέρει
διακοπούλες στα νησιά
για  τα δύο της παιδιά

Στα νησιά σε μια εκκλησιά
γνώρισα την παπαδιά
μα μου φέρθηκε σκατά
και έφυγα με τον Παπά !!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.576
Πόντοι
736

ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.977
Πόντοι
9.275
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:
Λογικά και ανθρώπινα τα συναισθήματά σου φίλε Καφάση,
Κοίταξε, οι κουβέντες για το παρελθόν καλό είναι και πρέπει να γίνονται κάποια στιγμή στην αρχή μιας σχέσης αλλά άπαξ. Τουτέστιν, εφόσον πρόκειται να είσαι δημόσια με κάποιαν καλό είναι να ξέρεις τα ουσιαστικά πράγματα για το παρελθόν της, και αντίστροφα. Άρα πρέπει να κάτσετε να τα συζητήσετε με ειλικρίνεια αλλά και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον. Ο λόγος που πρέπει να γίνει η συζήτηση είναι για να (απο) δείξει την εμπιστοσύνη που έχει ο ένας στον άλλο, αλλά και να αποφευχθούν μελλοντικά δυσάρεστες εκπλήξεις. Άπαξ και αυτό γίνει μια φορά, τότε η συζήτηση δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνει. Αν κάποιος από τους δύο επανέρχεται, και ειδικά με λεπτομέρειες ή περίεργα σχόλια τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
(1) το άτομο είναι πλήρως ανώριμο, άρα που πας να μπλέξεις φίλε μου, μακριά άμεσα,
(2) το άτομο για κάποιο λόγο θέλει να σε πληγώσει, άρα αν δεν φταις και εσύ, πάλι Λούης…
Αν την έχεις δαγκώσει την λαμαρίνα, τότε δώσε της μια (μια ξαναλέω) ευκαιρία να συζητήσεις το θέμα μαζί της και να της εξηγήσεις ότι η συγκεκριμένη συζήτηση σε «χαλάει» και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Αν συμμορφωθεί τότε το έσωσες, αν υποτροπιάσει (το πιθανότερο) τότε και πάλι Λούης…
Το μοναστήρι ναν’ καλά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom