Νέα

Χαλιέμαι για το παρελθόν της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elpotzasl
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η ζηλια ειναι αρρωστια, για αυτο κοιτα να απαλλαχτεις απο αυτη (τη ζηλια).

Αν δεν γουσταρε δεν θα ηταν μαζι σου, σκεψου οτι το ιδιο επικα μπορει να σε περιγραφει στις φιλες της....

Βαλε και τα καρουλια μεσα και μην αγχωνεσε για τετοιες μαλακιες ;)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

Ίσα-ίσα πρέπει να χαίρεσαι που είναι ειλικρινής. Η μόνη δυνατότητα να μην έχεις τέτοια "προβλήματα" είναι να τα φτιάξεις με παρθένα (για να μην πω με γυναίκα που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ).

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κοιτα αμα ειχε δυο τρεις ειναι προβλημα .. ενω αμα ηταν χιλιοι δεκατρεις κλαιν

φιαξτα με καμια πουτανα να τελειωνεις  :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

Φίλε πιστεύω είναι κακό όταν η γκόμενα μιλάει για τους πρώην της.. Είτε θέλει να σε τσιτώσει είτε δεν πολυ γουστάρει π είστε μαζί..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
οταν αναφερει η κοπελα μου εστω και σε μικρο βαθμο για παλιους γκομενους δεν ξερω με ενοχλει παρα πολυ..με ενοχλει η ιδεα οτι εκανε ερωτα με καποιον αλλο..με επηρεαζει οταν ακουω για πρωτο ερωτα και μαλακιες τετοιες.. να λεει οτι αυτο π ειχε ζησει τοτε δν θα ξαναγινει.το περιγραφει ως κατι ξεχωριστο.κ εγω νιωθω "λιγος" χωρις βεβαια να το θελει αυτη..απο την πλευρα της δεν εχει προβλημα να της λεω το παρελθον μου.γενικα ομως δεν γουσταρω  :tickedoff:

α) θελει να σε κανει να ζηλεψεις
ή
β) δεν εχει ξεπερασει τν μεσιε

:grin:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

δεν σε κάνω πάνω από 20 :jerking:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Κοιτα αμα ειχε δυο τρεις ειναι προβλημα .. ενω αμα ηταν χιλιοι δεκατρεις κλαιν

φιαξτα με καμια πουτανα να τελειωνεις  :2funny:

λες να τα έφτιαξε με πουτάνα και να μην το ξέρει? :grin: :2funny:

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0

Κάθε φορά που θα την δίνεις γλωσσόφιλα να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος την έχει χύσει στο στόμα.  :pipa1:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
α) θελει να σε κανει να ζηλεψεις
ή
β) δεν εχει ξεπερασει τν μεσιε

:grin:

γ) είναι το τρολ που μας έλεγε για την γκόμενά του που ξύριζε το μουνί της άρα τον απατούσε.

OP
OP
E

elpotzasl

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κάθε φορά που θα την δίνεις γλωσσόφιλα να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος την έχει χύσει στο στόμα.  :pipa1:
μπορει να το λες για πλακα αλλα μου παει στο μυαλο εκει που δν φανταζεσαι..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Τύπε να την είχε χύσει πάει στο διάολο.

Μην την είχε χέσει να φοβάσαι. Για ψάξου μήπως έχει κανά φετίχ κοπρολαγνεία κι έτσι η δική σου και κόψε λάπση αν είναι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Και καλά να την έχουν χύσει στο παρελθόν. Για φαντάσου να συνεχίζεται αυτό το τροπάρι και στο παρόν...... :S

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
:bounce-glasses: :bounce-glasses:

Εγώ φτιάχνομαι μ' αυτά. Με καβλώνει όταν η Ελλεηνίδα γκόμενά μου με λέει για πως την ξέσκιζε ένας αράπης. :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom