perastika...;)
Η Νιόβη είναι μεγάλη κάβλα και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τσιμπούκι. Με έκανε να τελειώσω χωρίς να τον αγγίξει με τα χέρια. Και αμέσως ξεκίνησε δουλειά για ...δεύτερο γύρο. Είναι να το ... έχεις!!perastika...;)
perastika...;)
Η Νιόβη είναι μεγάλη κάβλα και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τσιμπούκι. Με έκανε να τελειώσω χωρίς να τον αγγίξει με τα χέρια. Και αμέσως ξεκίνησε δουλειά για ...δεύτερο γύρο. Είναι να το ... έχεις!!perastika...;)
Είμαι ένας από εκείνους που δοκίμασαν τη Νιόβη΄μία φορά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι και η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει στη ζωή μου, αλλά στο κρεβάτι είναι από τις πολύ καλές, και τα 200 ευρώ που έδωσα για ένα δίωρο μόνο χαμένα δεν πήγαν, αφού εκτονώθηκα τρεις φορές και μου είναι όλες αξέχαστες. Καταρχήν δεν συμπεριφέρεται σαν επαγγελματίας, νιώθεις ότι πας με μία γκόμενα one night stand. Κατά δεύτερον κάνει πολύ καλή πίπα, και εάν εξαιρέσουμε την ''πίσω πόρτα'' που δεν κάνει, από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ''μη'' και ''όχι'' με αυτή τη γυναίκα. Ευχαρίστως θα την ξαναέπαιρνα άλλη μία φορά,αλλά δεν είναι για παραπάνω, γιατί το θέμα είναι να περνάμε καλά και όχι να την πιάσουμε και γκόμενα!!!
Πήρα την Νιόβη και οι εντυπώσεις μου ήταν καλές. Είναι εμφανίσιμη και από σώμα λίγο γεματούλα. Δείχνει επαγγελματίας χωρίς νταβατζή. Κάνει καταπληκτική πίπα και καλό πήδημα σε αρκετές στάσεις. Είναι γενικά άνετη και φιλική και δεν το παίζει που... αλλά γκόμενα. Κάνει πίπα που κόβει την ανάσα και τιμά τα χρήματα που παίρνει. Θα την ξαναπάρω.
Η Νιόβη είναι μεγάλη κάβλα και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τσιμπούκι. Με έκανε να τελειώσω χωρίς να τον αγγίξει με τα χέρια. Και αμέσως ξεκίνησε δουλειά για ...δεύτερο γύρο. Είναι να το ... έχεις!!
Gamia dεν θέλω να φανώ προσβλητικός αλλά πόσο καιρό είχες να μαμήσεις? Ούτε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για την κοπέλα δε μου φταίει σε τίποτα. Κομπόδεμα φτιάχνει. Αλλά όχι και να γράφονται τέτοιες παπαριές. Εκτός κι εάν το θα ξεχάσει και Νιόβη και τον εαυτό του τον ίδιο... είναι ειρωνικό οπότε πάω πάσοΛυσάξατε με εκείνη τη Νιόβη... Έχω εγώ το msn μιας που όποιος την δοκιμάσει θα ξεχάσει και Νιόβη και τον εαυτό του τον ίδιο... ;)
Ακριβέστατη περιγραφή. Να προσθέσουμε και ότι το στήθος είναι πεσμένο σύν ότι τα κιλά είναι σίγουρα πάνω από 75.Παιδιά έχω δοκιμάσει το εν λόγο πρωιόν και μπορώ να πώ τα κάτωθι:
1. Η κοπέλα είναι γύρω στα 22 έως 25
2. Ύψος 1,70 με 1,75
3. Βάρος 70 με 75 κιλά
4. Μάτια πράσινα με φακούς επαφής τα φυσικά της μάλον καστανό σκούρο χωρίς να είμαι σίγουρος.
5. Μαλί Μαύρο βαμένο
6. Βυζί 2,5 σκάρτο 3 αλλά λόγο σώματος δύχνει να υστερεί.
7. Κόλος όχι μεγάλος (δεν είναι αυτό που λέμε κολάρα) αλλά είναι από τις γυναίκες που έχουν φαρδυά λεκάνη και όταν είναι όρθια γυμνή δίχνει λίγο άσχημο
Περνάμε στις υπηρεσίες:
1. CIM, CIF, CIB, DFK, Ακάποτο τσιμπούκι για όσους το προτειμούν, Ισπανικό με την αντίστοιχη περιποίηση στο πουτσοκέφαλο από την έμπειρη γλώσα της, γλυψίματα δάχτυλα ελεύθερα, δεν κάνει a-level και δεν αφήνει ούτε δάχτυλα από πίσω.
Τιμή:150 η μία ώρα 200 η 2 ώρες και είναι all Inclushive (κάτι σαν τα πακέτα διακοπών ένα πράγμα) δεν πρόκειτε να πληρώσετε extra τίποτε ούτε για extra ball που είναι για όσο αντέχεις (εγώ έριξα 3 σε 1 ώρα και δεν παραπονέθηκε!!!)
Ποιότητα υπηρεσιών:
Κατα την δική μου άποψη πάντα 7/10 με δυνατό σημείο το τσιμπούκι και την σημετοχή, χαλάστηκα λίγο με το ότι είναι Νταρντανογυναίκα μιας και προτιμό τις ποιό πετιτ και παρότι σημετήχε δεν μου έβγαλέ ξεκάθαρο ούτε PSE ούτ GFE.
Ευχαριστώ για την υπομονή
Δημήτρης
πες τα χρυσοστομε!!Τόσοι πήγαν μαζί της,κανένας δεν εχει τηλ.,mail ή κάτι άλλο που να μπορούμε να την βρούμε ???
Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει p.m
ευχαρηστώ