Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρώτον είσαι σίγουρος ότι θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί της;
Και δεύτερον είναι σε διακοπές από Σεπτέμβριο πάλι "σε δράση"
Τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει thread για τη Νιόβη! ............... ........... Στα μείον (υπάρχουν κι' αυτά), δεν δίνει κώλο,[size=10pt][size=10pt] δεν φιλάει με γλώσσα[/size][/size], θα ήθελα πιο προσεγμένο το ντύσιμό της (έχει σημασία το "περιτύλιγμα"!)
Τιμές, όπως προαναφέρθηκαν, 150 full service η 1 ώρα, 200 οι δύο. Οχι φτηνά, αλλά για όσα προσφέρει αρκετά λογικές.
Την περιμένω να γυρίσει από τις διακοπές για επανάληψη (τώρα που ξέρω ότι είναι και ... ντίβα!).
Τώρα ανακάλυψα ότι υπάρχει thread για τη Νιόβη! Πού να ήξερα ότι η Νιόβη που με έχει "διασκεδάσει" αρκετές φορές, είναι τόσο φίρμα!
Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου .... χωρίς να με χαρακτηρίσετε νταβά της ή να μου ζητήσετε τηλέφωνο ή e-mail της (αφού δεν μου έχει δώσει εξουσιοδότηση να τα δίνω παντού)
Σε ότι αφορά την εμφάνιση, τα έχει γράψει πολύ καλά ο dimis_kavlas, με τη διαφορά ότι η ηλικία είναι περισσότερο κοντά στα 30 (28 κατά δήλωσή της).
Αν τη δεις στο δρόμο είναι σίγουρο ότι δεν θα γυρίσεις να την κοιτάξεις δεύτερη φορά. Δεν είναι άσχημη, αλλά δεν είναι και κάτι να τρελλαθείς. Ούτε από πρόσωπο (συμπαθητικό όμως) ούτε από σώμα.
Πίσω από κλειστές πόρτες όμως τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ.
Κατ'αρχήν σαν χαρακτήρας είναι πολύ άνετη, ευχάριστη, χαρούμενη. Εχεις πραγματικά την αίσθηση ότι πηγαίνεις στο ξενοδοχείο με την καινούργια γκόμενά σου και όχι με cg. Αν έχεις τρακ, σε αποφορτίζει αμέσως. Αν έχεις πολλές .... καύλες ... επίσης!
Στο .... αγωνιστικό κομμάτι τώρα. Γυμνή, αν και όχι τέλεια, όπως είπαμε, έχει κάτι που σε ξεσηκώνει. Κι' εμένα το γούστο μου είναι προς τις λεπτές και μικροκαμωμένες γυναίκες, αλλά εδώ μιλάμε για θηλυκή υπερπαραγωγή. Χωρίς να είναι παχιά, να κρέμονται κοιλιές κ.λπ., έχει όλα όσα πρέπει για μια ευχάριστη απασχόληση όλων των αισθήσεων (κυρίως της ...αφής - αλλά και της γεύσης!). Καθαρή, με ξυρισμένο μουνάκι, δεν λέει όχι σε όποια (λογική) επιθυμία σου.
Σεξ σε οποιαδήποτε στάση, όσες φορές θες (και μπορείς). Μουνάκι αρκετά στενό, πάντα υγρό, χωρίς κρέμες. Με λίγη περιποίηση φτιάχνεται μόνη της. Και το δείχνει, τόσο στη διάρκεια των προκαταρκτικών, όσο και στο ίδιο το σεξ, που μπορεί να τελειώσει μαζύ σου (προσποίηση? καλή τότε!)
Και μετά (ή πριν, ανάλογα τα κέφια σου), ακολουθεί το φόρτε της. Η πίπα. Δεν είμαι φαν του είδους, προτιμώ το παραδοσιακό γαμήσι, αλλά με έκανε να αλλάξω προτιμήσεις. Η πίπα της δεν παίζεται. Είμαι κάποιας ηλικίας και έχω γνωρίσει αρκετές γυναίκες .... γκόμενες ή cg, ομολογώ ότι τέτοια πίπα δεν μου είχε πάρει καμμιά μέχρι που γνώρισα τη Νιόβη. Η κοπέλλα είναι "εργάτρια", το δουλεύει με πάθος, αφοσίωση και αγάπη. Της αρέσει, λέει. Μάλλον πρέπει να λέει αλήθεια, αυτό δείχνει τουλάχιστον.
Στα συν της (πέρα από την απίστευτη πίπα), η διάθεσή της, η χαλαρότητά της (δεν έχω προσέξει αν .... φοράει ρολόϊ!), η κουβεντούλα πριν και μετά, ο γλυκός και φιλικός χαρακτήρας της.
Στα μείον (υπάρχουν κι' αυτά), δεν δίνει κώλο, δεν φιλάει με γλώσσα, θα ήθελα πιο προσεγμένο το ντύσιμό της (έχει σημασία το "περιτύλιγμα"!)
Τιμές, όπως προαναφέρθηκαν, 150 full service η 1 ώρα, 200 οι δύο. Οχι φτηνά, αλλά για όσα προσφέρει αρκετά λογικές.
Την περιμένω να γυρίσει από τις διακοπές για επανάληψη (τώρα που ξέρω ότι είναι και ... ντίβα!).
αξιζει?