δεν αντεχω αλλο !!! η θα η σε οποιο βρω θα χωθω μεσα!!!!
στο δικο μου αν μπεις θα τρομαξης
δεν αντεχω αλλο !!! η θα η σε οποιο βρω θα χωθω μεσα!!!!
κανεις δεν γραφεις τιποτα εδω στο σιτε , για αυτο λεω οτι εισαστε κουφ@λες ,
κουφ@λες !!!!!!!!!!!
σημερα 4.00 - 4.15 περασε απο το μαγαζι , και η σεριφισα μου λεει '' κατσε λιγο στο σαλονι '' , ερχεται μετα απο λιγο και μου δειχνει δυο κοπελειες , και συνεχιζει λεγοντας '' τωρα τα δωματια μας ειναι γεματα , εαν θελεις μπορεις να περιμενης 10 15 λεπτα ? '' , τρελαθηκα , τοση πολυ πηγαινεται αλλα κανεις δεν γραφεις τιποτα εδω στο σιτε , για αυτο λεω οτι εισαστε κουφ@λες , αλλα δεν πειραζει , η σημασια ειναι να περναμε καλα !!!!!!!!!!!!!!!!! ,
-------ειναι γνωστο οτι πολυ ειναι ''παρτακιδες'' , μην τρελενεσαι !!!!!!!!! γαμα εσυ και ασε τους αλλους να προμοταρουν μαγαζια . . .
με δεδομένο ότι τα καταστήματα διαβάζουν από εδώ τι γράφουμε,
κάποιοι, αν γράψουν ακριβώς πότε ακριβώς και με ποια κοπέλα πήγαν, και τι ακριβώς έκαναν, φωτογραφίζονται και μετά ειναι ολοφάνερο
ποιος ειναι ο τάδε με το τάδε nickname στο site κλπ.
Σωστό.
Οπότε μπορούν να γράφουν την κριτική 3-4 μέρες μετά , οπότε δεν τους παίρνει πρέφα κανείς , αλλά ενημερώνουν τους συναδέλφους.
Σωστό.
Οπότε μπορούν να γράφουν την κριτική 3-4 μέρες μετά , οπότε δεν τους παίρνει πρέφα κανείς , αλλά ενημερώνουν τους συναδέλφους.
-------
Συνάδελφοι, ιδίως οι νεότεροι, συνυπολογίστε πληζ, ότι με δεδομένο ότι τα καταστήματα διαβάζουν από εδώ τι γράφουμε,
εγω γιατι δεν εχω δει ακομα κανεναν υπολογιστη σε αυτο το μαγαζι , οποτε πηγαινω , ουτε στο σαλονι με τα δερματινα καθισματα , αλλα ουτε και στην κουζινα
έχουν αγοράσει απο το πλαίσιο τους νέους τύπους pc που κυκλοφόρησαν στην αγορά στις 15 οκτωβρίου με την ονομασία "micro-vileda pc intruder" οι οποίοι είναι μικροσκοπικοί και ενσωματώνονται στη σφουγγαρίστρα της καθαρίστριας με σκοπό να μην καταλαβαίνει ο πελάτης ότι υπάρχει ανάγνωσις θρέντ .Το σύστημα έχει ώς εξής...ο μικροσκοπικός υπολογιστής μόλις γραφτεί πόστ στο "οικείο" θρέντ στέλνει ομαδικό sms σε όλες τις ενδιαφερόμενες για να ενημερώνονται επί προσωπικού.Αυτό γίνεται για να μην μπαίνουν στη διαδικασία των συζητήσεων και των κονταροχτυπημάτων εν ώρα εργασίας.Μαζεύουν όλα τα sms και κάθονται αργά το βράδυ κάθε πέμπτη και τα κουβεντιάζουν.
υ.γ.δεν σας είπα ότι εχθές μόλις έψαχνα το δρομοκαίτειο γιατί δεν ένιωθα καλά..μάλλον αυτή η μελιτζανόπιτα μου έκατσε στο νευρικό σύστημα κάπως...
Καλημερα συναγωνιστες,μαλλον ξεφυγαμε του θεματος,και περασαμε στους καναπεδες και στον παγιο εξοπλισμο...Ερωτηση που απαντηση δεν εχω παει ακομα,η χριτσινα που δουλευει εδω,ειναι η ιδια κοπελα απο Στουρναρη 63??Μετριο σωμα,στηθος πλακα,αλλα στο κρεβατι ολο φωτια???Ευχαριστω...Και αν μπορει καποιος να μας πει εμπειρια με προγραμμα διπλο,κλπ.
Καλημερα συναγωνιστες,μαλλον ξεφυγαμε του θεματος,και περασαμε στους καναπεδες και στον παγιο εξοπλισμο...Ερωτηση που απαντηση δεν εχω παει ακομα,η χριτσινα που δουλευει εδω,ειναι η ιδια κοπελα απο Στουρναρη 63??Μετριο σωμα,στηθος πλακα,αλλα στο κρεβατι ολο φωτια???Ευχαριστω...Και αν μπορει καποιος να μας πει εμπειρια με προγραμμα διπλο,κλπ.
εβαψε το μαλλι?...σταθερη αξια το λιζακι με τις βυζαρες... ειχα καιρο να τη δω , αλλαγμενο λουκ αλλα οι παλιες συνηθειες δεν κοβονται..... ξεπετα ! χεχεχε να ναι καλα ομως για ξαλαφρωμα καλο το τριψιμο πανω τους