lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Δεν ήταν ανοιχτά το ΠάσχαΣε ευχαριστώ. Τελικά δεν μπόρεσα τις ημέρες του Πάσχα και θα περάσω αυτές τις μέρες.
Δεν ήταν ανοιχτά το ΠάσχαΣε ευχαριστώ. Τελικά δεν μπόρεσα τις ημέρες του Πάσχα και θα περάσω αυτές τις μέρες.
Η Ρούλα είναι κάθε μέρα;Νομίζω και αυτές που είναι εκεί κουράστηκαν.
Πήρα στελλα προχτές και ήταν πολύ διεκπεραιωτικη που δεν ήταν έτσι τελευταίες φορές που την πηρα.
Το ίδιο μουπε κολλητός για αυτήν....
Μην την κουράζετε πολύ παιδιά...αφήστε κ για μας λίγο καυλα....
Ρουλα όμως...ακούραστη...χα χα
Η Ρούλα είναι κάθε μέρα;
Την Νικόλ την είδαμε; Δουλεύει;Νομίζω και αυτές που είναι εκεί κουράστηκαν.
Πήρα στελλα προχτές και ήταν πολύ διεκπεραιωτικη που δεν ήταν έτσι τελευταίες φορές που την πηρα.
Το ίδιο μουπε κολλητός για αυτήν....
Μην την κουράζετε πολύ παιδιά...αφήστε κ για μας λίγο καυλα....
Ρουλα όμως...ακούραστη...χα χα
Την Νικόλ την είδαμε; Δουλεύει;
Ξερουμε ποτέ επιστρέφει;Δεν είναι εκεί αυτές τις μέρες. Μάλλον διακοπάρει
Ξερουμε ποτέ επιστρέφει;
Την Νικόλ την είδαμε; Δουλεύει;
Το χάσαμε το κορμίΈχει αποχωρήσει. Έφυγε από Ελλάδα
Φίλε έχουν να έρθουν νέες σε αυτό το ίδρυμα από την εποχή που στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έπαιζε ο ζιντάν στην μπορντώ....θα έρθουν άλλες
από τότε που άνοιξε το ίδρυμα 3ο-4ο 2009η δε Μαριάννα πρέπει να δουλεύει στο μαγαζί αυτό πάνω από μια ντουζίνα χρόνια...
την είχα πάρει την πρώτη εβδομάδα... ούτε πίπα δεν ήξερε να κάνει, για κώλο δε ούτε συζήτηση...από τότε που άνοιξε το ίδρυμα 3ο-4ο 2009
Και πιο πριν Φραντζη, αν δεν με εξαπατα το Αλτσχαιμεραπό τότε που άνοιξε το ίδρυμα 3ο-4ο 2009
ποντάρω πως σε εξαπατά...Και πιο πριν Φραντζη, αν δεν με εξαπατα το Αλτσχαιμερ
δε νομίζω....Και πιο πριν Φραντζη, αν δεν με εξαπατα το Αλτσχαιμερ
εγώ στο πρώτο σαλονάρισμα όταν την είδα δεν της έδωσα καμμία σημασία.....είπα...ΤΙ ΧΤΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?????? πήρα λοιπόν την δέσποινα ένα ωραίο μουνάκι που δεν έκατσε πολύ....και μου λέει ποιά θες να φωνάξω για διπλό???? λέω και εγώ ο μαλάκας την Μαριάννα......ΕΕΕΕ από τότε την "ερωτεύτηκα" τον θηλυκό βρυκόλακα των βαλκανίων!!!!!!δεν μου έκανε τίποτα στην ουσία....αλλά αυτό το ρουμάνικο χαμόγελο του κόμη δράκουλα πριν σε ξεσκίσει και σου πιει το αίμα... ήταν δείγμα για τα μεθεόρτια που θα ακολουθούσαν....την είχα πάρει την πρώτη εβδομάδα... ούτε πίπα δεν ήξερε να κάνει, για κώλο δε ούτε συζήτηση...
καμιά σχέση με την καραπουτανάρα που αγαπήσαμε όλοι στην συνέχεια της καριέρας της!