tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Όταν εχει δουλειά κάνουν δυο μαζί.....πλατη-πλατη.....Ναι...Μπαίνει ο ένας βγαίνει ο άλλος
Όταν εχει δουλειά κάνουν δυο μαζί.....πλατη-πλατη.....Ναι...Μπαίνει ο ένας βγαίνει ο άλλος
Υπάρχει άλλο ένα μπάνιο, όμως πάλι εκτός δωματίου.Αυτό μέ το μπάνιο τι φάση είναι;
Ένα κοινόχρηστο για όλους είναι;
Ευχαριστώ για την ενημέρωσηΥπάρχει άλλο ένα μπάνιο, όμως πάλι εκτός δωματίου.
Για Νίνα δε ξέρω... και η αλήθεια είναι πως δεν την είδα. Αλλά η Τανια, δύναμη μεγάλη.... !!!
Αυτό λες που έχει το στρώμα στο πάτωμα;Ανά δύο δωμάτια έχει ένα μπάνιο .
Επίσης απέναντι από το σαλόνι έχει ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται σε μεγάλη κίνηση μόνο, με δικό του ντουζ .
Ναι.Αυτό λες που έχει το στρώμα στο πάτωμα;
Το έχω δει και εγώ αλλά ποτέ δεν έχω κάνει
Προφανως το χρησιμοποιουν μόνο όταν υπάρχει κίνηση.Το έχω δει και εγώ αλλά ποτέ δεν έχω κάνει
Εμένα πάντως, μου αρέσει περισσότερο εκεί, με έχουν βάλει μερικές φορές. Καλύτερα στρώμα κανονικό, παρά μασαζοκρεβατο στενό.Προφανως το χρησιμοποιουν μόνο όταν υπάρχει κίνηση.
Και ίσως σε γνωστους πελάτες αλλά με την έννοια ότι δεν διαθέτει πολλές ανέσεις.
Και για μένα προσωπικά το ίδιο ισχύει.Το στρώμα είναι για nuru masaz,αλλά σίγουρα πιο καλό fucking από ότι στο μασαζοκρεβατο.Εμένα πάντως, μου αρέσει περισσότερο εκεί, με έχουν βάλει μερικές φορές. Καλύτερα στρώμα κανονικό, παρά μασαζοκρεβατο στενό.
Και για μένα προσωπικά το ίδιο ισχύει.Το στρώμα είναι για nuru masaz,αλλά σίγουρα πιο καλό fucking από ότι στο μασαζοκρεβατο.
Ναι το κρεβάτι του μασάζ ειναι και σκληρόΚαι για μένα προσωπικά το ίδιο ισχύει.Το στρώμα είναι για nuru masaz,αλλά σίγουρα πιο καλό fucking από ότι στο μασαζοκρεβατο.
Ναι ίσως γίνεται έτσιΠροφανως το χρησιμοποιουν μόνο όταν υπάρχει κίνηση.
Και ίσως σε γνωστους πελάτες αλλά με την έννοια ότι δεν διαθέτει πολλές ανέσεις.
πιθανον το ιδιο θα ειναι εκτος των αργιων υποθετω Μ.Παρασκευη κλπ.Ξέρει κανείς ωράριο για αυτές τις μέρες;
δεν τρώς καλύτερα χάμπουργκερ την Μ.Παρασκευή??? μικρότερη η αμαρτία σου τέκνον μου...ψήνομαι να πάρω Τάνια και Νικόλ διπλό. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Εγώ λέω να φάει χάμπουργκερ κ να πάρει κ τα "4 χέρια"δεν τρώς καλύτερα χάμπουργκερ την Μ.Παρασκευή??? μικρότερη η αμαρτία σου τέκνον μου...
πιθανον το ιδιο θα ειναι εκτος των αργιων υποθετω Μ.Παρασκευη κλπ.
μπορεις να τηλεφωνησεις για πιο σιγουρα.