petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.295
- Πόντοι
- 41.813
Eξακριβωμενο. Ακομα και για το 8ποντο το μουνακι της ηταν πιο στενο απο το κωλοτρυπιδι της.
Eξακριβωμενο. Ακομα και για το 8ποντο το μουνακι της ηταν πιο στενο απο το κωλοτρυπιδι της.
Α ρε Marianna legend !!!
σωστοοος.Α ρε Marianna legend !!!
όταν είχε πρωτοξεκινήσει παρεξηγιοταν αν δε της το ειχαμε βάλει στο κωλο στο πρώτο πεντάλεπτο .
απίστευτη... σταθερά στο ίδιο μαγαζί όλη την καριέρα της...σωστοοος.
εχει αφησει ιστορια ο κωλος της Μαριαννας.
Α ναι σωστό . Και πιπα απίστευτη . Απορω ποσα χρόνια είναι εκει ! Ρουμάνα ρε είναι η δε θυμαμαι καλά ?απίστευτη... σταθερά στο ίδιο μαγαζί όλη την καριέρα της...
την είχα πάρει την πρώτη εβδομάδα που ΄΄αρχισε... ούτε να τον πιάσει δεν ήξερε, η δε πίπα άγαρμπη τελείως...
μέσα σε ένα χρόνο είχε γίνει από τις καλύτερες πίπες στην Αθήνα! η τέλεια μαθήτρια!
Ναι ρουμάνα απο ΚωνσταντζαΑ ναι σωστό . Και πιπα απίστευτη . Απορω ποσα χρόνια είναι εκει ! Ρουμάνα ρε είναι η δε θυμαμαι καλά ?
από τον Απρίλιο του 2009...Α ναι σωστό . Και πιπα απίστευτη . Απορω ποσα χρόνια είναι εκει ! Ρουμάνα ρε είναι η δε θυμαμαι καλά ?
Ρουλετα δεν ξέρω αν είναι , πάντως σίγουρα έχει κουραστεί από τα ξεφτιλικια και τα ασυστολα κωλογαμησια που έχει φάει σε όλη την πορνοκαριερα της , κι εγώ εποχές 2010 μέχρι το 14 πέρναγα σούπερ με την Μαριανναρα .... πορνοσταρικα γαμησια στυλ Rocco Sifredi με το ρουμανικο στυλιαρι ..... μετά ένιωσε ότι παλιωσε κι ξεκίνησε η κάτω βόλτα , τελευταία φορά που την πήρα κάπου το 19 εκτός από κωλο που έδωσε ήταν ένα άχρωμο αγευστο γάμησι και πλέον δεν την ξαναπήρα , τώρα αν έχει κάνει ρισταρτ και έχει πάρει τα πάνω της αυτό δεν το γνωρίζω ....Δεν την έχω δει αλλα οι κριτικές είναι πολυ αμφιλεγόμενες, τελικά είναι ρουλέτα η τυπισα?
Με ένα μικρό διάλειμμα όταν έκανε τη σεριφισσα στο Συγγρού 108 όταν πρώτο άνοιξε στον 1ο όροφοαπό τον Απρίλιο του 2009...
η Βέττα δεν πήγε εκεί τελικά? είχε φέρει και κάνα δυό καλές που δίναν τρελλό κώλο... η θρυλική Βίκυ και μια άλλη Ρωξάννη, αν θυμάμαι καλά...Με ένα μικρό διάλειμμα όταν έκανε τη σεριφισσα στο Συγγρού 108 όταν πρώτο άνοιξε στον 1ο όροφο
Ναι η Βεττα, αλλά για 2-3 βδομάδες που χρειάστηκε να λείψει έκατσε αυτήη Βέττα δεν πήγε εκεί τελικά? είχε φέρει και κάνα δυό καλές που δίναν τρελλό κώλο... η θρυλική Βίκυ και μια άλλη Ρωξάννη, αν θυμάμαι καλά...
τουλαχιστον μια δεκαετια και βαλε σιγουρα.Α ναι σωστό . Και πιπα απίστευτη . Απορω ποσα χρόνια είναι εκει ! Ρουμάνα ρε είναι η δε θυμαμαι καλά ?
Το ασχημο θαναι οταν θα βγαζουμε ΜΟΝΟ αναμνησεις.....τουλαχιστον μια δεκαετια και βαλε σιγουρα.
Υ.Γ. ολο βγαζουμε πολλες αναμνησεις και θα φαινεται οτι ειμαστε σαν τους γερους του Muppet show που λεμε τα κατορθωματα μας.
Για μενα ναι .Ενω στην αρχη ηταν καλη ,εφαγα μια φολαρα μαζι της που δεν την χωνεψα ποτε.Δεν την έχω δει αλλα οι κριτικές είναι πολυ αμφιλεγόμενες, τελικά είναι ρουλέτα η τυπισα?
έλαααααααα!!!!!ήταν σερίφισσα το μαριαννάκι?Με ένα μικρό διάλειμμα όταν έκανε τη σεριφισσα στο Συγγρού 108 όταν πρώτο άνοιξε στον 1ο όροφο
Το Ρουλακι ???έλαααααααα!!!!!ήταν σερίφισσα το μαριαννάκι?
Τα καλά πρέπει να τα θυμόμαστε και να τα επαινούμε.τουλαχιστον μια δεκαετια και βαλε σιγουρα.
Υ.Γ. ολο βγαζουμε πολλες αναμνησεις και θα φαινεται οτι ειμαστε σαν τους γερους του Muppet show που λεμε τα κατορθωματα μας.
Μάλλον είναι που θα την πετύχεις.Αξιζει πάντως η δοκιμή από αυτά που έχουν γραφτείΔεν την έχω δει αλλα οι κριτικές είναι πολυ αμφιλεγόμενες, τελικά είναι ρουλέτα η τυπισα?