lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
+50 ευρώ για 69;Δεν κατάλαβα με συγχωρείςΚι εμένα μια γκόμενα που απλά την έγλυψα στο τέλος μου λέει είναι +50 ευρώ δεν τα έδωσα και ούτε πήγα ξανά....
+50 ευρώ για 69;Δεν κατάλαβα με συγχωρείςΚι εμένα μια γκόμενα που απλά την έγλυψα στο τέλος μου λέει είναι +50 ευρώ δεν τα έδωσα και ούτε πήγα ξανά....
Εγω που δοκιμασα προχτες ηθελε να με ξεπεταξει με πιπα μονο...Και anal φιλε μου και πολυ καλο !!!
Ισχύει, επιβεβαιώνω! Είναι λογικό να το θέλει αυτό κάθε εκδιδόμενη. Απλά για "εμάς" που το πιάνουμε στον αέρα , αποτελεί ζήτημα οπότε συνήθως μας χάνουν από πελάτες οι κυρίες..Εγω που δοκιμασα προχτες ηθελε να με ξεπεταξει με πιπα μονο...
Εγω που δοκιμασα προχτες ηθελε να με ξεπεταξει με πιπα μονο...
Υσχυει ειχε ραντεβου μετα!Όταν μια έχει πολύ δουλειά και δει ότι την παίρνει το κάνει. Η Ρούλα πάντα έχει δουλειά. Σε μένα πάντως δεν έχει τύχει
Υσχυει ειχε ραντεβου μετα!
Δεν αφορά το συγκεκριμένο μασατζίδικο, να μην το αδικούμε, σε κάποιο άλλο. Απλά το αναφέρω. Μου έκανε μασάζ η γκόμενα και κάποια στιγμή της λέω θέλω να σε γλύψω. Οπότε κατεβάζει στριγκάκι και στο τέλος που έδωσα τα λεφτά λέει είναι +50 γι αυτό που κάναμε...+50 ευρώ για 69;Δεν κατάλαβα με συγχωρείς
Αν θέλεις, πες μας. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση να ζήτησαν έξτρα για 69 σε μασατζίδικο(της Αθήνας, έστω)Δεν αφορά το συγκεκριμένο μασατζίδικο, να μην το αδικούμε, σε κάποιο άλλο. Απλά το αναφέρω. Μου έκανε μασάζ η γκόμενα και κάποια στιγμή της λέω θέλω να σε γλύψω. Οπότε κατεβάζει στριγκάκι και στο τέλος που έδωσα τα λεφτά λέει είναι +50 γι αυτό που κάναμε...
Ναι, και πάλι ζητώ συγνώμη γιατί αφορά μασάζ της Θεσσαλονίκης. Και δεν μιλάω για 69, μόνο εγώ έγλυψαΑν θέλεις, πες μας. Μου κάνει απίστευτη εντύπωση να ζήτησαν έξτρα για 69 σε μασατζίδικο(της Αθήνας, έστω)
μεγάλες απατεώνισσες ...Ναι, και πάλι ζητώ συγνώμη γιατί αφορά μασάζ της Θεσσαλονίκης. Και δεν μιλάω για 69, μόνο εγώ έγλυψα
Εννοείται ότι δεν τα πήρε...μεγάλες απατεώνισσες ...
Πως την έχει την πελατεία τυπε; Τι κάνει καλά;Η Μαρία δεν το έχει ούτε στο σαλόνι ούτε στο δωμάτιο αλλά φαίνεται ότι μένει στο μαγαζί γιατί έχει σταθερή πελατεία.
Πως την έχει την πελατεία τυπε; Τι κάνει καλά;
Ούτε εγώ είπα ότι το είπες..Δεν είπα ότι κάνει κάτι καλά. Είπα ότι για κάποιο περίεργο λόγο υπάρχουν κάποιοι που την προτιμούν.
Ούτε εγώ είπα ότι το είπες..
Απλά όταν κάποιος έχει πελατεία κάτι κάνει καλά.. ίσως κάτι που δεν σε ενδιαφέρει εσένα..
Εννοώ να κάνει κάτι καλά που εσένα να μη σε ενδιαφέρει (πχ ποδολαγνεία)Και βέβαια με ενδιαφέρει. Τεσπά όλα καλά. Ελπίζω το μαγαζί να κάνει και καμιά ανανέωση.
Eξακριβωμενο. Ακομα και για το 8ποντο το μουνακι της ηταν πιο στενο απο το κωλοτρυπιδι της.εξακριβωμενο αυτο?
Εννοώ να κάνει κάτι καλά που εσένα να μη σε ενδιαφέρει (πχ ποδολαγνεία)
Οπότε είναι λογικό να μην μπορείς να κατανοήσεις τι της βρίσκει η πελατεία της κ την προτιμάει...
Αυτό είναι καλό να το μάθουμε, έτσι ώστε αν μας ενδιαφέρει να κάνουμε τα κουμάντα μας..