You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Central Spa-Καλλιρόης 48
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 908K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ποιος έχει πάρει διπλό εδω;ποια δυάδα ξεχωρίζει.θελω στελλα με κάποια άλλη.ποιος έχει δοκιμασει;
Ρούλα και Στέλλα
Μεταξύ τους είναι ανετες;την βρίσκουν η τα τυπικα;φιλιά...γλείψιμο....Ρούλα και Στέλλα
Δεν ήξερα ότι παίζει τέτοιο διπλό...Μεταξύ τους είναι ανετες;την βρίσκουν η τα τυπικα;φιλιά...γλείψιμο....
Μεταξύ τους είναι ανετες;την βρίσκουν η τα τυπικα;φιλιά...γλείψιμο....
Δεν τις έχω πάρει αλλά αυτές θα ήταν η πρώτη μου επιλογή
Κάποιος που να έχει δοκιμάσει;να πάμε στα σιγουρα
Σίγουρα δεν είναι ποτέ. Πάντα αυτές μπορεί σε σένα να δώσουν τα πάντα και σε άλλον σχεδόν τίποτα. Τεσπά ειδικά η Ρούλα είναι δοκιμασμένη από όλους και εμένα με πολυ καλές υπηρεσίες. Αν την διάλεγα σε διπλό Στέλλα θα ήταν η επιλογή μου. Βλέπω από το προηγούμενο μαγαζί που ήταν ότι είναι εγγύηση
Αυτό ισχύει γενικά όχι μόνο στα μασάζΕίναι όμως πολύ πιθανό ένας παλιός και σταθερός πελάτης, γενικά κάποια στιγμή να τύχει και ιδιαίτερης περιποίησης και παροχών, σαν ανταπόδοση …
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Είναι σίγουρο ότι κάνουν duo;συνδιασμος Ρουλα με Στελλα να σε πλακωσουν στα πνευστα τελειωσες.
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Ειδικά η Ρούλα πρέπει να είναι μαέστρος σε αυτάσυνδιασμος Ρουλα με Στελλα να σε πλακωσουν στα πνευστα τελειωσες.
Αυτές μάλλον είναι εξαίρεση...συνδιασμος Ρουλα με Στελλα να σε πλακωσουν στα πνευστα τελειωσες.
Έχουν καλό σέρβις;
Αυτές μάλλον είναι εξαίρεση...
Έχουν καλό σέρβις;
Και η Ρούλα κλασσική αξία και η Στέλλα κουβαλά την φήμη από Μπακνανά
Ηταν στην Σαλονικα κι εψαχνε να νοικοκυρευθει..Επανεμφάνιση μετά από αρκετό καιρό.Θυμαμαι πριν την καραντίνα είχε εξαφανιστεί.
δεν κουβαλα απλα φημη. ειναι εξαιρετικη !!!!!Και η Ρούλα κλασσική αξία και η Στέλλα κουβαλά την φήμη από Μπακνανά
Σήμερα ήμουν κατά τις 17.00 στο μαγαζί και περίμενα τανια συναγωνιστής από δωμάτιο έδινε πόνο με στελλα...πρέπει να της έφτιαξε τη μέρα....οι φωνές καυλας της ακούστηκαν παντού.με καυλωσαν κ την πλήρωσε η ....τανια.
Ευχαριστώ συναγωνιστη.....
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Σήμερα ήμουν κατά τις 17.00 στο μαγαζί και περίμενα τανια συναγωνιστής από δωμάτιο έδινε πόνο με στελλα...πρέπει να της έφτιαξε τη μέρα....οι φωνές καυλας της ακούστηκαν παντού.με καυλωσαν κ την πλήρωσε η ....τανια.
έπρεπε να περιμένεις να τις πάρεις μαζί
Την άλλη φορά.τις δοκιμασες;έπρεπε να περιμένεις να τις πάρεις μαζί
Την άλλη φορά.τις δοκιμασες;
Την άλλη φορά.τις δοκιμασες;
ποσο παει το ντουέτο ξερει κανεις ;Την άλλη φορά.τις δοκιμασες;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 18K