pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εδώ επέστρεψε η Μαρία.
ψιλοκαλή προσθηκούλα
Εδώ επέστρεψε η Μαρία.
αααχ η Χαλκιδιωτισσα?
Εδώ επέστρεψε η Μαρία.
Ναι, Χαλκιδιώτισσα, από το Ελμπασάν. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με καμμιά εθνότητα και της το είχα πει κάποτε ότι δεν έχει νόημα να λέει ψέμματα. Αυτή βέβαια μού πούλαγε τρελίτσα του στυλ "δεν καταλαβαίνω τι λες, εγώ από Χαλκίδα είμαι" και τέτοια.
παρατησε το στουντιο;
παρατησε το στουντιο;
ναι πριν είχε παρατήσει το μασατζίδικο και πήγε στο στούντιο. Μετά παράτησε το στούντιο και πήγε στο μασατζίδικο. Μετά το μασατζίδικο θα πάει στου βερόπουλου και μετά πάλι στο στούντιο.
στου βεροπουλου θα την παιρνουμε για 5 ευρω και ενα κουτι κορν-φλεικς?
Πηγαινε κατα τις 7μμ, μην εισαι και τελευταιος !!! ;) ;) ;)Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξαναπάει σε μασατζίδικο και σκοπεύω να πάω στο εν λόγω. Μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό το βράδυ το μαγαζί;
Δεν θυμαμαι, αλλα εαν διαβασεις τα κουδουνια, θα καταλαβεις !!! ;) ;) ;)Οκ. Ευχαριστώ αδερφέ. Και κάτι άλλο γιατί το κατάστημα δεν το βρίσκω στην κατηγορία μασάζ του site πλέον. Τι λέει το κουδούνι κάτω;
Οκ. Ευχαριστώ αδερφέ. Και κάτι άλλο γιατί το κατάστημα δεν το βρίσκω στην κατηγορία μασάζ του site πλέον. Τι λέει το κουδούνι κάτω;
Οκ. Ευχαριστώ αδερφέ. Και κάτι άλλο γιατί το κατάστημα δεν το βρίσκω στην κατηγορία μασάζ του site πλέον. Τι λέει το κουδούνι κάτω;
Να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση....συγνώμη αν σε έχω ζαλίσει. Υπάρχει περίπτωση να πάω στο κατάστημα και επειδή δεν με ξέρουν να μην παιχτεί τίποτα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είμαι απο επαρχία θα είμαι μόνο 2 μέρες Αθήνα και δεν λέει να φάω φόλα.
Όσο για το άλλο που μου είπες, απο μασαζ είμαστε πλήρεις και στην Ρόδο και με το παραπάνω. Απο μπριζόλιασμα χολένουμε.