Νέα

Central Spa-Καλλιρόης 48

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis n.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 908K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
αααχ η Χαλκιδιωτισσα?

Ναι, Χαλκιδιώτισσα, από το Ελμπασάν. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με καμμιά εθνότητα και της το είχα πει κάποτε ότι δεν έχει νόημα να λέει ψέμματα. Αυτή βέβαια μού πούλαγε τρελίτσα του στυλ "δεν καταλαβαίνω τι λες, εγώ από Χαλκίδα είμαι" και τέτοια.

Επισκέπτης
Ναι, Χαλκιδιώτισσα, από το Ελμπασάν. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με καμμιά εθνότητα και της το είχα πει κάποτε ότι δεν έχει νόημα να λέει ψέμματα. Αυτή βέβαια μού πούλαγε τρελίτσα του στυλ "δεν καταλαβαίνω τι λες, εγώ από Χαλκίδα είμαι" και τέτοια.

:thumbsup:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παρατησε το στουντιο; :2funny:

ναι πριν είχε παρατήσει το μασατζίδικο και πήγε στο στούντιο. Μετά παράτησε το στούντιο και πήγε στο μασατζίδικο. Μετά το μασατζίδικο θα πάει στου βερόπουλου και μετά πάλι στο στούντιο.

Επισκέπτης
ναι πριν είχε παρατήσει το μασατζίδικο και πήγε στο στούντιο. Μετά παράτησε το στούντιο και πήγε στο μασατζίδικο. Μετά το μασατζίδικο θα πάει στου βερόπουλου και μετά πάλι στο στούντιο.

λαμπρη πορεια η νεαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
στου βεροπουλου θα την παιρνουμε για 5 ευρω και ενα κουτι κορν-φλεικς?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ποια σε τσουρουφλαει αγορι μου να παω να της τιμωρησω την κωλοτρυπιδα!!!

steve55

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξαναπάει σε μασατζίδικο και σκοπεύω να πάω στο εν λόγω. Μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό το βράδυ το μαγαζί;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξαναπάει σε μασατζίδικο και σκοπεύω να πάω στο εν λόγω. Μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό το βράδυ το μαγαζί;
Πηγαινε κατα τις 7μμ, μην εισαι και τελευταιος !!!  ;) ;) ;)

steve55

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οκ. Ευχαριστώ αδερφέ. Και κάτι άλλο γιατί το κατάστημα δεν το βρίσκω στην κατηγορία μασάζ του site πλέον. Τι λέει το κουδούνι κάτω;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οκ. Ευχαριστώ αδερφέ. Και κάτι άλλο γιατί το κατάστημα δεν το βρίσκω στην κατηγορία μασάζ του site πλέον. Τι λέει το κουδούνι κάτω;
Δεν θυμαμαι, αλλα εαν διαβασεις τα κουδουνια, θα καταλαβεις !!!  ;) ;) ;)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

Μιας και θα πας σε αυτο να κανω ενα σχολιο. Θα κανεις μασαζ και θα μαμησεις, αν σε ενδιαφερει περισσοτερο το πρωτο απο το δευτερο δεν ενδεικνειται το μαγαζι. Αν ομως σε ενδιαφερει το δευτερο περισσοτερο τοτε ειναι καλη επιλογη μιας και το ροστερ αποτελειται συνηθως απο καλα γκομενακια...

steve55

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση....συγνώμη αν σε έχω ζαλίσει. Υπάρχει περίπτωση να πάω στο κατάστημα και επειδή δεν με ξέρουν να μην παιχτεί τίποτα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είμαι απο επαρχία θα είμαι μόνο 2 μέρες Αθήνα και δεν λέει να φάω φόλα.
Όσο για το άλλο που μου είπες, απο μασαζ είμαστε πλήρεις και στην Ρόδο και με το παραπάνω. Απο μπριζόλιασμα χολένουμε.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση....συγνώμη αν σε έχω ζαλίσει. Υπάρχει περίπτωση να πάω στο κατάστημα και επειδή δεν με ξέρουν να μην παιχτεί τίποτα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή είμαι απο επαρχία θα είμαι μόνο 2 μέρες Αθήνα και δεν λέει να φάω φόλα.
Όσο για το άλλο που μου είπες, απο μασαζ είμαστε πλήρεις και στην Ρόδο και με το παραπάνω. Απο μπριζόλιασμα χολένουμε.

Στο μαγαζί αυτό φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να μην γαμήσεις. Μην ανησυχείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom