Νέα

Catfight - Ντάρια vs Πάολα vs Σόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά προτιμάτε;

• Ντάρια

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Πάολα

• Σόνια

• Και τις 3 μαζί!

• Καμία

• Μουνί να'ναι κι όποια νά΄ναι...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στην αρχή οι 'γνώστες' όπως γράφεις με ειρωνία  ;) έχουν καλή διάθεση και δεν ξέρουν τι λόγια θα ακούσουν την επόμενη μέρα απο δαύτες.Τα λόγια που λένε για τους Έλληνες είναι βαριά.Στ'αρχίδια μου τα πατριωτικά κολλήματα και οι μαλακίες περί Εθνών.Απλώς όπως καταδικάζω τον Ελληνικό σωβινισμό καταδικάζω τον οποιοδήποτε σωβινισμό.Και αυτό που δεν συγχωρώ σ'έναν άνθρωπο είναι η αχαριστία.Αυτές την διαθέτουν με το κιλό πάντως.
Δεν το γραφω με ειρωνεια απλα μου προκαλει εντυπωση εδω και τρια χρονια κανεις δεν εχει γραψει αρνητικο σχολιο για την συγκεκριμενη και ξαφνικα οι μεγαλυτεροι οποδοι της μας τα γυρνανε

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Στην τριτη δεν ειναι η Σονια αλλα οι φιλες που παμε να Clubαρουμε και ευτυχως ειναι Δυτικοευρωπαιες. :2funny: :2funny:
Αυτό τότε πρέπει να προκαλεί μεγάλη εντύπωση.Και δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη που είναι και άριστη στη δουλειά της αν είναι δυνατόν.Γενικά μιλάμε.Πολλές φορές για κάποιον έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις μέχρι να τον ζήσουμε να τον γνωρίσουμε  και να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα που πιστεύαμε πριν γι'αυτόν.Αυτό αναφέρει και ο σύντροφος ΒΑΒΥ.Είναι κανόνας της ζωής αυτό.

Επισκέπτης
Δεν το γραφω με ειρωνεια απλα μου προκαλει εντυπωση εδω και τρια χρονια κανεις δεν εχει γραψει αρνητικο σχολιο για την συγκεκριμενη και ξαφνικα οι μεγαλυτεροι οποδοι της μας τα γυρνανε
Δεν γυρναω τιποτα απλα ποτε δεν ειχαμε σε αυτο το θεμα το μονο που συζητουσαμε ειναι ποσο καλα τσιμπουκια κανει φιλε , τα οποια ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Δεν γυρναω τιποτα απλα ποτε δεν ειχαμε σε αυτο το θεμα το μονο που συζητουσαμε ειναι ποσο καλα τσιμπουκια κανει φιλε , τα οποια ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν.
Συμφωνω μαζι σου.Μη με παρεξηγησεις ομως  αλλα εσυ ξερεις ποτε λειπει, που ειναι,με ποιον ειναι κλπ ανα πασα στιγμη

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
Ελαααααα...πηρε φωτια το θρεντ λεμεεεεεεεεεεε...
:grin: :grin:
Δωσε Σονια  δωσεεεεεεεε    :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Συμφωνω μαζι σου.Μη με παρεξηγησεις ομως  αλλα εσυ ξερεις ποτε λειπει, που ειναι,με ποιον ειναι κλπ ανα πασα στιγμη
Ζητα και εσυ το τηλεφωνο της την επομενη φορα που θα πας στην Λελας να μαθαινεις και εσυ να μας λες.
Ειναι πολυ απλο .
Ακου μετα την 50στη φορα θα στο δωσει και εσενα ευκολα. :think:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Με τόσο χρήμα που έχει δώσει στο ντέλο της Λέλας Καραγιάννη 35 και ιδιαίτερα στην Σόνια τα θεμέλια του ντέλου έχουν τιμητική πλακέτα με χρυσά γράμματα που γράφουν ΒΑΒΥ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ελαααααα...πηρε φωτια το θρεντ λεμεεεεεεεεεεε...
:grin: :grin:
Δωσε Σονια  δωσεεεεεεεε     :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε συ αχόρταγε βγάλαμε φωτό απο Πάολα, Ντάρια και Σόνια.Να βγάλω και μια δική μου γυμνός να γίνει της πουτάνας?  :2funny: :dancing:

OP
OP
Altec73

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.403
Πόντοι
12.056
Ντρεπομαι που το λεω αλλα απο Σονια....εχω μαυρα μεσανυχτα.... :( :( :(

Αοοοοοοματοοοοοοοοοοοος    :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Ζητα και εσυ το τηλεφωνο της την επομενη φορα που θα πας στην Λελας να μαθαινεις και εσυ να μας λες.
Ειναι πολυ απλο .
Ακου μετα την 50στη φορα θα στο δωσει και εσενα ευκολα. :think:
Εχω παει πανω απο 50 φορες

Επισκέπτης
Δεν γαμεις παρε μια Lola. :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• LOL899.JPG
    LOL899.JPG
    105 KB · Εμφανίσεις: 40
OP
OP
Altec73