Επισκέπτης
Μου αρεσει η σιγουρια σου νεε μου.ετσι ειναι
Μου αρεσει η σιγουρια σου νεε μου.ετσι ειναι
Μου αρεσει η σιγουρια σου νεε μου.
Αρα καποιοι "γνωστες" - "Ελληνες" κανουνε παρεα με γυναικες που δεν τους γουσταρουνε!2ο. Νόμος αυτό.Το ξέρουν μόνο οι γνώστες!
3ο. Νόμος και αυτό.Επίσης τα ξέρουν οι γνώστες.
respect BABY απο μένα
Δεν ειναι παρεα φιλαρακι. Δουνε και λαβην ειναι. Αυτες το δηνουν με καποια τιμη και εμεις πληρωνουμε και το παιρνουμε. Ετσι προεδρε η κανω λαθος?Αρα καποιοι "γνωστες" - "Ελληνες" κανουνε παρεα με γυναικες που δεν τους γουσταρουνε!
Απο την εμπειρία μου.Ταξίδια,σχέσεις,προσωπικές επαφές,φιλικές επαφές,σεξουαλικές επαφές.Με τις Ρωσίδες έρχομαι σε σεξουαλική επαφή αλλά και φιλική απο το 1994 που τις πρωτοέφερε η Καλλέργηνα στα μπουρδέλα και στα κωλόμπαρα.Και είμαι συγκεκριμένος στην τοποθέτησή μου για τις συγκεκριμένες Ρωσίδες και Ουκρανές αυτού χώρου.Δεν μιλάω για Ρωσίδες και Ουκρανές εκτός ντέλων και δεν ισοποεδώνω σε καμία περίπτωση αυτούς τους λαούς.Απο που και ως που συνεπαγεις οτι ολες οι Ρωσιδες/ουκρανεζες τανες δεν γουσταρουν τους Ελληνες?
Αρα καποιοι "γνωστες" - "Ελληνες" κανουνε παρεα με γυναικες που δεν τους γουσταρουνε!
Ασχετο και off topic βεβαια αλλα για οσους δεν ξερουν λατινικα σαν και μενα τι συμαινει?Στην υπογραφή μου κάτω απο το avatar έχω μια Λατινική φράση.Θα την καταλάβεις όχι τώρα αλλά μετά απο χρόνια ;)
Στην αρχή οι 'γνώστες' όπως γράφεις με ειρωνία ;) έχουν καλή διάθεση και δεν ξέρουν τι λόγια θα ακούσουν την επόμενη μέρα απο δαύτες.Τα λόγια που λένε για τους Έλληνες είναι βαριά.Στ'αρχίδια μου τα πατριωτικά κολλήματα και οι μαλακίες περί Εθνών.Απλώς όπως καταδικάζω τον Ελληνικό σωβινισμό καταδικάζω τον οποιοδήποτε σωβινισμό.Και αυτό που δεν συγχωρώ σ'έναν άνθρωπο είναι η αχαριστία.Αυτές την διαθέτουν με το κιλό πάντως.Αρα καποιοι "γνωστες" - "Ελληνες" κανουνε παρεα με γυναικες που δεν τους γουσταρουνε!
Άσε φιλαράκι γιατί και οι περισσότεροι Έλληνες είναι να τους πετάξεις στην θάλασσα.Στο λαμογιλίκι δεν παίζονται οι άνθρωποι.Ειναι κατι σαν τους Αλβανους στην Ελλαδα Οι περισσοτεροι ειναι για να τους πεταξεις στην θαλασσα μεσα αλλα καπιοι ειναι πολυ οκ ατομα ;)
Άσε φιλαράκι γιατί και οι περισσότεροι Έλληνες είναι να τους πετάξεις στην θάλασσα.Στο λαμογιλίκι δεν παίζονται οι άνθρωποι.
[size=90pt]ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ [/size]με μεγαλα γραμματα φιλε για να το διαβαζουν οι νεανιες και να προσεχουν λιγο παραπανω.
Καλυτερα τρομαγμενος παρα καμμενος Ασπρε.Τρομαζεις τον κοσμο ρε baby
Καλυτερα τρομαγμενος παρα καμμενος Ασπρε.
Προσεξε μονο μην καεις γιατι μετα θα σε λεω Μαυρε.Δεν ειναι παντα ολα μαυρα ομως
Προσεξε μονο μην καεις γιατι μετα θα σε λεω Μαυρε.