Νέα

Carmen Electra

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η μαριαντα στ αρχιδια σ ε?
ωχ τι μου κανεις τωρα τυπε.θα δω παλι κανενα κλιπ της και θα μαλακιστω.
για να καταλαβεις,εχω φανταστει πολλες φορες την καρμεν στη θεση της μαριαντας στα πορνο κλιπ της,και εχω τρελαθει.

Επισκέπτης
οχι τυπε

βλεποντας τις εκφυλες φωτο που εχει βγαλει η καρμεναρα εξω στη φυση, ξεροχυνω στην ιδεα να το κανουμε μεσα στα χορταρια και κατω απο τα δεντρα

βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το μουνι

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
ωχ τι μου κανεις τωρα τυπε.θα δω παλι κανενα κλιπ της και θα μαλακιστω.
για να καταλαβεις,εχω φανταστει πολλες φορες την καρμεν στη θεση της μαριαντας στα πορνο κλιπ της,και εχω τρελαθει.
πιστευω θα κανανε τη απολυτη παρτουζα

Επισκέπτης
και το μοντελο απ το βιντεο κλιπ να βαραει μαλακια και συ να τις ξεσκιζεις , το χεις φανταστει?
απλα οργασμος.
βασικα τα μοντελα απο τα βιντεο κλιπ του μεινε διπλα μου,του σ αγαπω και του βαλε φαντασια να βαρουν μαλακια.και οχι μονο 1 μοντελο.
φυσικα εχω φανταστει απειρες φορες οτι ειμαι στη θεση τους στα βιντεο κλιπ και ειναι μαζι μου ειτε η μαριαντα ειτε η καρμεν,με καποιες αλλαγες ομως τυπε.

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
απλα οργασμος.
βασικα τα μοντελα απο τα βιντεο κλιπ του μεινε διπλα μου,του σ αγαπω και του βαλε φαντασια να βαρουν μαλακια.και οχι μονο 1 μοντελο.
φυσικα εχω φανταστει απειρες φορες οτι ειμαι στη θεση τους και ειναι μαζι μου ειτε η μαριαντα ειτε η καρμεν,με καποιες αλλαγες ομως τυπε.
εννοειται τυπε μη γινει και μονοτονο  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
πω ρε φιλε

να ειναι αυτη ντυμενη στα μαυρα, με μαυρο γυαλι για να μη φαινονται οι μαυροι κυκλοι απο τα δακρυα, να ειμαστε λεει στην κηδεια του αντρα της και να με σερνει πισω απο τα κυπαρισσια για να την ξεκωλιασω αλύπητα... :cum:

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Θελω να χασω τον λουτσο μου στην μητρα της....

peos en drasei

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
TOP μουναρα απλα.την εχει παιξει ολη η υφηλιος για παρτη της

peos en drasei

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
ειναι για παρα πολλα...τι να λεμε και μονο που την εχουν παρει αυτοι που την εχουν παρει δειχνει οτι η γκομενα ειναι καργιολα πολυτελειας.ονειρο να ερθει σαν guest σε καποιο studio  :dancing:

Επισκέπτης
ειναι για παρα πολλα...τι να λεμε και μονο που την εχουν παρει αυτοι που την εχουν παρει δειχνει οτι η γκομενα ειναι καργιολα πολυτελειας.ονειρο να ερθει σαν guest σε καποιο studio  :dancing:
πολλα ζητας τυπε.
οπως εγραψα και σε προηγουμενα σχολια μου σε αυτο το thread,ειναι η μονη διασημη με την οποια θα εκανα σαδομαζοχιστικο σεξ.

Επισκέπτης
carmen-electra-118119619.jpg

carmen-electra-late-night-craig-fashion-1534135076.jpg

403581_318834201483741_1010151012_n.jpg

406974_318834141483747_1320178298_n.jpg

ξερει κανεις ποια ειναι η αλλη γκομενα στην 1η φωτο?αν ειχα μια τελευταια επιθυμια πριν πεθανω,θα ηταν σεξ μαζι της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom