Επισκέπτης
ωχ τι μου κανεις τωρα τυπε.θα δω παλι κανενα κλιπ της και θα μαλακιστω.η μαριαντα στ αρχιδια σ ε?
για να καταλαβεις,εχω φανταστει πολλες φορες την καρμεν στη θεση της μαριαντας στα πορνο κλιπ της,και εχω τρελαθει.
ωχ τι μου κανεις τωρα τυπε.θα δω παλι κανενα κλιπ της και θα μαλακιστω.η μαριαντα στ αρχιδια σ ε?
οχι τυπε
βλεποντας τις εκφυλες φωτο που εχει βγαλει η καρμεναρα εξω στη φυση, ξεροχυνω στην ιδεα να το κανουμε μεσα στα χορταρια και κατω απο τα δεντρα
βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το μουνι
πιστευω θα κανανε τη απολυτη παρτουζαωχ τι μου κανεις τωρα τυπε.θα δω παλι κανενα κλιπ της και θα μαλακιστω.
για να καταλαβεις,εχω φανταστει πολλες φορες την καρμεν στη θεση της μαριαντας στα πορνο κλιπ της,και εχω τρελαθει.
για πλακαπιστευω θα κανανε τη απολυτη παρτουζα
και το μοντελο απ το βιντεο κλιπ να βαραει μαλακια και συ να τις ξεσκιζεις , το χεις φανταστει?για πλακα
απλα οργασμος.και το μοντελο απ το βιντεο κλιπ να βαραει μαλακια και συ να τις ξεσκιζεις , το χεις φανταστει?
εννοειται τυπε μη γινει και μονοτονοαπλα οργασμος.
βασικα τα μοντελα απο τα βιντεο κλιπ του μεινε διπλα μου,του σ αγαπω και του βαλε φαντασια να βαρουν μαλακια.και οχι μονο 1 μοντελο.
φυσικα εχω φανταστει απειρες φορες οτι ειμαι στη θεση τους και ειναι μαζι μου ειτε η μαριαντα ειτε η καρμεν,με καποιες αλλαγες ομως τυπε.
απλα ειναι λιγο πιο σκληρο απο τα κλιπ και με λιγοτερα ρουχα.ενδιαφερεσαι να σου πω?εννοειται τυπε μη γινει και μονοτονο
ναι ρε ενοειταιαπλα ειναι λιγο πιο σκληρο απο τα κλιπ και με λιγοτερα ρουχα.ενδιαφερεσαι να σου πω?
πω ρε φιλε
να ειναι αυτη ντυμενη στα μαυρα, με μαυρο γυαλι για να μη φαινονται οι μαυροι κυκλοι απο τα δακρυα, να ειμαστε λεει στην κηδεια του αντρα της και να με σερνει πισω απο τα κυπαρισσια για να την ξεκωλιασω αλύπητα...
εννοειται τυπε.TOP μουναρα απλα.την εχει παιξει ολη η υφηλιος για παρτη της
πολλα ζητας τυπε.ειναι για παρα πολλα...τι να λεμε και μονο που την εχουν παρει αυτοι που την εχουν παρει δειχνει οτι η γκομενα ειναι καργιολα πολυτελειας.ονειρο να ερθει σαν guest σε καποιο studio