Νέα

Carmen Electra

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jhonny64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 568
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
ξαναστελνω την φωτογραφια απο προηγουμενο μου σχολιο τυπε για να την δεις με μαστιγιο.
η καλυτερη ναυαγοσωστρια του μπειγουοτς με διαφορα.
στο μπανιο του σπιτιου μου εκανα φοβερο σοβατισμα.
ω ρε φιλε τι μου κανεις τωρα!  :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
οι αλλες 2 ποιες ειναι τυπε?
μια ειναι η Σιλβι (η φαν-ντερ-φαρτ-ενα)

η αλλη ειναι η Σκαρλετ Γιοχανσον

μετα ειναι η μπαρ ραφαελι

και την πενταδα κλεινει η κριστι τερλινγκτον που με εκανε να τον κουδουνιζω μονο για παρτη της 3 συνεχομενα καλοκαιρια στα 90x (πιο καβλα και απο τη σιντι κροφορντ, και απο τη ναομι καμπελ)

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
ποτε ρε μουνοδουλος.
σκλαβος της ομως?
για να σε φτιαξω και αλλο,την εχω φανταστει ως πενθουσα χηρα και εμενα να την παρηγορω το λιγοτερο τυπε
μουνοδουλος γινομαι μονο για 5-10 γυναικες στον πλανητη τυπε

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
η καρμεν ειναι αναμεσα τους?
εννοειται τυπε

η καρμεν, οι αλλες 4 που προανεφερα, η Μονικα, η Χαϊντι Κλουμ, η κιμ μπασιντζερ, η εβα μεντες (για εκεινο της το ρολο στο Καποτε στο Μεξικο) και καποτε ελεγα οτι γινομουνα μουνοδουλος και για τη Σαρον Στοουν.

Επισκέπτης
εννοειται τυπε

η καρμεν, οι αλλες 4 που προανεφερα, η Μονικα, η Χαϊντι Κλουμ, η κιμ μπασιντζερ, η εβα μεντες (για εκεινο της το ρολο στο Καποτε στο Μεξικο) και καποτε ελεγα οτι γινομουνα μουνοδουλος και για τη Σαρον Στοουν.
δεν μου αρεσει το σαδο-μαζο,αλλα για την καρμεν χαλαλι.μια εξαιρεση θα γινοταν.
σε τριο με την μονικα δεν μου ακουγεται ασχημο.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
ποτε ρε μουνοδουλος.
σκλαβος της ομως?
για να σε φτιαξω και αλλο,την εχω φανταστει ως πενθουσα χηρα και εμενα να την παρηγορω το λιγοτερο τυπε
πω ρε φιλε

να ειναι αυτη ντυμενη στα μαυρα, με μαυρο γυαλι για να μη φαινονται οι μαυροι κυκλοι απο τα δακρυα, να ειμαστε λεει στην κηδεια του αντρα της και να με σερνει πισω απο τα κυπαρισσια για να την ξεκωλιασω αλύπητα... :cum:

Επισκέπτης
πω ρε φιλε

να ειναι αυτη ντυμενη στα μαυρα, με μαυρο γυαλι για να μη φαινονται οι μαυροι κυκλοι απο τα δακρυα, να ειμαστε λεει στην κηδεια του αντρα της και να με σερνει πισω απο τα κυπαρισσια για να την ξεκωλιασω αλύπητα... :cum:
οχι ακριβως τυπε.στη φαντασιωση μου ειμαστε σπιτι της.και ενω την παρηγορω,αρχιζει και με φιλαει παθιασμενα,με γδυνει,με ξαπλωνει κλπ.
ωραια η σκεψη σου παντως...
την εχω επισης φανταστει στην θεση ωραιων τραγουδιστριων,ελληνιδων και ξενων,σε διαφορα βιντεο κλιπ.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
οχι ακριβως τυπε.στη φαντασιωση μου ειμαστε σπιτι της.και ενω την παρηγορω,αρχιζει και με φιλαει παθιασμενα,με γδυνει,με ξαπλωνει κλπ.
ωραια η σκεψη σου παντως...
οχι τυπε

βλεποντας τις εκφυλες φωτο που εχει βγαλει η καρμεναρα εξω στη φυση, ξεροχυνω στην ιδεα να το κανουμε μεσα στα χορταρια και κατω απο τα δεντρα

βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το μουνι

Επισκέπτης
οχι τυπε

βλεποντας τις εκφυλες φωτο που εχει βγαλει η καρμεναρα εξω στη φυση, ξεροχυνω στην ιδεα να το κανουμε μεσα στα χορταρια και κατω απο τα δεντρα

βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το μουνι
πρωτογονο σεξαπιλ.ειναι η μονη γυναικα που θα δεχομουν να με κανει οτι θελει στο σεξ.
μπορω να γραφω ωρες για την θεα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom