company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.652
- Πόντοι
- 31.558
το πολύ σπέρμα διαβρώνει όμως
ασε τυπε ασε. Η καρμεναρα ειναι σιγουρα στις 3 γκομενες για τις οποιες εχω ριξει το περισσοτερο σπερμα. Μπορει να ειναι και στο νουμερο 1.γενοκτονια τυπε
ω ρε φιλε τι μου κανεις τωρα!ξαναστελνω την φωτογραφια απο προηγουμενο μου σχολιο τυπε για να την δεις με μαστιγιο.
η καλυτερη ναυαγοσωστρια του μπειγουοτς με διαφορα.
στο μπανιο του σπιτιου μου εκανα φοβερο σοβατισμα.
θες να σε μαστιγωσει?ω ρε φιλε τι μου κανεις τωρα!
οι αλλες 2 ποιες ειναι τυπε?ασε τυπε ασε. Η καρμεναρα ειναι σιγουρα στις 3 γκομενες για τις οποιες εχω ριξει το περισσοτερο σπερμα. Μπορει να ειναι και στο νουμερο 1.
τυπε για 5 λεπτα μαζι της γινομαι μεχρι και μουνοδουλοςθες να σε μαστιγωσει?
ποτε ρε μουνοδουλος.τυπε για 5 λεπτα μαζι της γινομαι μεχρι και μουνοδουλος
οι αλλες 2 ποιες ειναι τυπε?
μια ειναι η Σιλβι (η φαν-ντερ-φαρτ-ενα)οι αλλες 2 ποιες ειναι τυπε?
να απιστησω?Μουναρα μουναρα αλλα βλεπω ετοιμος να απιστήσεις εισαι.
μουνοδουλος γινομαι μονο για 5-10 γυναικες στον πλανητη τυπεποτε ρε μουνοδουλος.
σκλαβος της ομως?
για να σε φτιαξω και αλλο,την εχω φανταστει ως πενθουσα χηρα και εμενα να την παρηγορω το λιγοτερο τυπε
η καρμεν ειναι αναμεσα τους?μουνοδουλος γινομαι μονο για 5-10 γυναικες στον πλανητη τυπε
εννοειται τυπεη καρμεν ειναι αναμεσα τους?
δεν μου αρεσει το σαδο-μαζο,αλλα για την καρμεν χαλαλι.μια εξαιρεση θα γινοταν.εννοειται τυπε
η καρμεν, οι αλλες 4 που προανεφερα, η Μονικα, η Χαϊντι Κλουμ, η κιμ μπασιντζερ, η εβα μεντες (για εκεινο της το ρολο στο Καποτε στο Μεξικο) και καποτε ελεγα οτι γινομουνα μουνοδουλος και για τη Σαρον Στοουν.
πω ρε φιλεποτε ρε μουνοδουλος.
σκλαβος της ομως?
για να σε φτιαξω και αλλο,την εχω φανταστει ως πενθουσα χηρα και εμενα να την παρηγορω το λιγοτερο τυπε
οχι ακριβως τυπε.στη φαντασιωση μου ειμαστε σπιτι της.και ενω την παρηγορω,αρχιζει και με φιλαει παθιασμενα,με γδυνει,με ξαπλωνει κλπ.πω ρε φιλε
να ειναι αυτη ντυμενη στα μαυρα, με μαυρο γυαλι για να μη φαινονται οι μαυροι κυκλοι απο τα δακρυα, να ειμαστε λεει στην κηδεια του αντρα της και να με σερνει πισω απο τα κυπαρισσια για να την ξεκωλιασω αλύπητα...
οχι τυπεοχι ακριβως τυπε.στη φαντασιωση μου ειμαστε σπιτι της.και ενω την παρηγορω,αρχιζει και με φιλαει παθιασμενα,με γδυνει,με ξαπλωνει κλπ.
ωραια η σκεψη σου παντως...
πρωτογονο σεξαπιλ.ειναι η μονη γυναικα που θα δεχομουν να με κανει οτι θελει στο σεξ.οχι τυπε
βλεποντας τις εκφυλες φωτο που εχει βγαλει η καρμεναρα εξω στη φυση, ξεροχυνω στην ιδεα να το κανουμε μεσα στα χορταρια και κατω απο τα δεντρα
βγαζει κατι πρωτογονο αυτο το μουνι
η μαριαντα στ αρχιδια σ ε?πρωτογονο σεξαπιλ.ειναι η μονη γυναικα που θα δεχομουν να με κανει οτι θελει στο σεξ.